Canim benim agir dedigim cok yavas tani agir ilerliyo bna hafif geldi .))
Tiffanny dedigin 10 dklik bi videomu
Bu arada canım benim sana onerim jillian hani diyosun ya kasli diye onlar kimbilir nelerr yapiyolar canim benim jillianda 3 uncu gunumdu ve belimden 1 5bucuk santim gitmisti coj kisiye onetdim ve cokta memnun kaldilar bide 27 dakkacik .)))
Kızlar su ne alemde
Saat bası yada 2. Saatte bir rapormu tutsak ki:))))
Bn 2 lt bitti hadı bakalımmm
Canm hoşgeldin ....... Haftada 2 ser kılo vermesende gel sen.. İnş yaza kadar sabredersen istesigin kıloyu bericeksin
Atıyorum haziran ayına kadar ayda en az 2 kılo versen 5 ay var önünde 10 kılo vermiş oluyosun canm
Sabır ve azimle ve bizmlr bu kılolar gıdecek
Kaç litre içmemiz lazım ben de 2 Lt civarı içtim
Ewet canm bnm bncede azmet herseyin bası aziminşallah canım azim edicem başka yolu yok yoksa bu kilomla istediğim tişörtü pantolonu rahat rahat giyemem
Sonunda yemek yedim
2 kasık barbunya ve mevsim salata, ayran
Öğlen yiyememiştim
Beni tebrik etmelisiniz çünkü sofrada lahmacunlar, borekler, kurabiyeler ve pastalar vardı amaaa yemedimmm
Canım benım valla hep aklimdasiniz ... ben gelicem siz tam gaz devam. Diyet bitince fotoragli topik acmak icin savasiyoruz burada :) öptüm hepinizicanım harikasın ne güzel gitmiş kilolar, sensiz eksik kaldık vallahi, ayın 3'ü gelsin de konunun başına geç :)
tebrikler canım, iradene hayran kaldım
Kizlar bugun gunum cok guzel gecti kısaca özetleyim
Sabah 7 30 da bi dilim ekmek 3 zeytin 1 kocaman bardak su
Saat 10 30 da 2 kepce corba ekmeksiz bide yogurt
Saat 13 00 koca bi kase salata bi dilim ekmek
Saat 15 00 kardesim heldi ona patates kizartip yogurtladim ve sadece uc kere aldim .))
Suanda cay icuiyorum esim 1 saate anca geliyo o gelincede bamya ywmegi yiycem .)))
slm kızlar, akşam tavuk sote, 2 kepçe çorba 1 dilim ekmek, salata, yoğurt yedim.
tebrikler canım, iradene hayran kaldım
Bende kahvaltıdan sonra hiç bir şey yemedim bu saat oldu canım istemedi
Canım benım valla hep aklimdasiniz ... ben gelicem siz tam gaz devam. Diyet bitince fotoragli topik acmak icin savasiyoruz burada :) öptüm hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?