Başlangıç kilom 75.400 .. bir ay sonra hedefim inşallah 65 olmak..
bende katılmak istiyorum aranıza arkadaşlar...1 ayda mümkünmü 10 kilo çok heveslendim şimdiya...
Biraz sarsa bilir zaten ilk anlarda verilen kilo nun bi kismi su oluyo bide bünye meselesi veren veriyo ki bu aralar ünlü diyetisyenler bile aslinda hızlı kilo verilebilcegini söylüyor ilk hafta 4kilolara kadar gide biliyo sonra sonra yavaslar
Anladım canm öncelikle sabretmen gerekıyo...
Dediklerimizi harfi harfine uygularsan emin ol haftada 1 kılo kesin gider
Ayda 4 kılo demek
Aslında cok kolay ama nefis zorlastırıyor
Senin koçlugıda üstleniyorum)))
Hergün 2.5 lt su içilcek
Ara ögün yapılcak
Bu meyve olur cay olur
Deniz arkadasın dedigi doru yeşilcay yok
Bunun yerine rezene cayı
Papatya cayı ( seni ve kızını dinlendirir annesi)
Canm kuru incir süt arttırır yeşillikler süt arttrır
Yeşilliki hele her ögününde ye
Bak neler oluyor
güzel motive ediyosun merve kıskandım valla arada benim de yediklerime yorum yaparsan sevinirim ben de diyetisyene gitmiyorum kendi bildiklerim ve sizin yazdıklarınızla bi zayıflama çabası içersindeyim destek bekliyorum :)
merveecim helal olsun takip ediyorumda mükemmel davranıyorsun böle
topik görmemiştir kadınlar kulübü
canım benimde on kilom var öncedende 15 kilo vermiştim
ara verdim yeniden başladım
dün bir makale okudum
vücüdün ihtiyacı olan suyun ölçüsü kilonun 36 ya bölüünce bulunuyormuş öle okudum ne kadar doğru bileem ama:44:
kızlar ben yemeklerden önce yaptığım yoğurt kürünü yağsız yoğurt bulmam zor oluyo diye normal yoğurtla yapıyorum ve yemek yanında yersemde aynı şekilde yağlı yiyorum sorun olurmu sizce?
Kizlar afedersiniz ama size bisi sorcam ben esimle iliskiyegirerken bile bacaklarimi gobegimi kalcami her yerimi saklamaya calisiyorum cok utaniyorum artik cinsel hayatimada girdi su bacaklarimi kalcalarimi eritmek istiyorim nolur yardim edin piskolohim cok bozuldu
Spor yapmaya pek vaktim yok malum bebegim var bide kaynanayla oturuyoz is yapmaktan firsat bulamiyorum firsatbuluncada dinleniyorum gorseniz bavaklarimi sanki bacaklarimin yanina yapismis kki tane top var cok cirkin gorunuyoo
bu benim 2. diyet deneyimim ilkinde 8 kilo verdim sonrasında 6 sını geri aldım çok da istikrarlı değildim ama bu sefer çok güveniyorum kendime ve tekrar zayıf olmayı çok çok istiyorum
burada olmayı da çok sevdim tek olmadığımı bilmek iyi hissettiriyor
bildirim yapmak da ödev hazırlamak gibi kendimi sorumlu hissediyorum
her hafta en çok kilo vereni haftanın kraliçesi yapalım hatta motive oluruz, olmaz mı :)
Sadece bn degil bütütn arklarımı sana destek olucaz onun için toplanıyoruzAnladım canm öncelikle sabretmen gerekıyo...
Dediklerimizi harfi harfine uygularsan emin ol haftada 1 kılo kesin gider
Ayda 4 kılo demek
Aslında cok kolay ama nefis zorlastırıyor
Senin koçlugıda üstleniyorum)))
Hergün 2.5 lt su içilcek
Ara ögün yapılcak
Bu meyve olur cay olur
Deniz arkadasın dedigi doru yeşilcay yok
Bunun yerine rezene cayı
Papatya cayı ( seni ve kızını dinlendirir annesi)
Canm kuru incir süt arttırır yeşillikler süt arttrır
Yeşilliki hele her ögününde ye
Bak neler oluyor
güzel motive ediyosun merve kıskandım valla arada benim de yediklerime yorum yaparsan sevinirim ben de diyetisyene gitmiyorum kendi bildiklerim ve sizin yazdıklarınızla bi zayıflama çabası içersindeyim destek bekliyorum :)
Menünü paylastıgında eksiklerimiz dogrularımız konusulcakki doru adımı attıgımızdan emn olalım
Zayıflama caban bosa cıkmıcak
Yeter ki iste
Kadınlar ne istemişte olmamıs tek emin olman gereken şey gerçekten istemen
Eger ewet gercekten istiyorum diyosan hiç durma hemen basla
Zararın neresinden dönersek kardır
Bununla ilgili bi bilgim yok ama hesaplayınca su mıktarı az oluyo galibamerveecim helal olsun takip ediyorumda mükemmel davranıyorsun böle
topik görmemiştir kadınlar kulübü
canım benimde on kilom var öncedende 15 kilo vermiştim
ara verdim yeniden başladım
dün bir makale okudum
vücüdün ihtiyacı olan suyun ölçüsü kilonun 36 ya bölüünce bulunuyormuş öle okudum ne kadar doğru bileem ama:44:
Ben şöle düşünüyorum vucudumuzun % 60 su ve suya ihtiyacımız var
Ve bi insan 2 lt su içip sık sık tuvalete ( idrara ) cıkarsa her cıkmasında 35 kalori kaybediyor düşünsene günde 10 defa cıkarsak bu 350 kalori eder ve BÜTÜN KIZLAR DİKKAT ETSİN SU İÇTİKCE İDRAR RENGİ ACIK RENK OLUR
BU TOKSİNLERİN AZALDIGINA İŞARETTİR
İDRARLA TOKSİNLERİ ATARIZ
PEKİ TOKSİNLERİ ATARSAK NE OLUR
TOKSİNLER KANDAKI DOLASIM HIZINI AZALTIR GEREKEN OKSIJEN GEREKEN ORGANA ZAMANINDA ULASMADIGINDAN VUCUTTA BİRCOK PROBLEM MEYDANA GELİR BUNLARIN İÇİNDE KILO ALMAKDA VARDIR
TOKSİNLER VÜCUTTAN ATILDIGI ZAMAN KANDAKI DOLASIM HIZI ARTAR
OKSİJEN MIKTARI YUKSELIR
KAN DOLASIMI SAGLIKLI OLDUKCA VUCUTTAKI PROBLEMLER COZULMEYE BASLAR
VUCUT YAG YAKMAYA BASLAR BU EN ÖNMLİ SEYDİR
BUNUNLA İLGİLİ COK ÖRNEK VEREBİLİRİM ...
O yüsden ne kadar cok su okadar saglık
Vucudu yormadan ideali 2 2.5 ltdir bunyeye baglı..
Eger kendin yogurt yapma imkanı bulursan bi problem olmaz dogal olan yaglı yogurt bi sorun teşkil etmezkızlar ben yemeklerden önce yaptığım yoğurt kürünü yağsız yoğurt bulmam zor oluyo diye normal yoğurtla yapıyorum ve yemek yanında yersemde aynı şekilde yağlı yiyorum sorun olurmu sizce?
Ama hazır yogurtlarda en azından az yaglı olmasına dikkat edersen cabuk sonuc alırsın canm bnm
Kendini kasmaKizlar afedersiniz ama size bisi sorcam ben esimle iliskiyegirerken bile bacaklarimi gobegimi kalcami her yerimi saklamaya calisiyorum cok utaniyorum artik cinsel hayatimada girdi su bacaklarimi kalcalarimi eritmek istiyorim nolur yardim edin piskolohim cok bozuldu
O anda bunu eşine hissettirme
Eminm sende anın tadına varırsan eşinde bu şikayetini farketmez ona bunu hissettirme
Evlilkte cinsellik önmli rol oynar
Biraz daha sabret nasıl olsa zayıflayacaksın o zaman acısını cıkarrısın:)))
Canm bu kılolar seni baya yormusSpor yapmaya pek vaktim yok malum bebegim var bide kaynanayla oturuyoz is yapmaktan firsat bulamiyorum firsatbuluncada dinleniyorum gorseniz bavaklarimi sanki bacaklarimin yanina yapismis kki tane top var cok cirkin gorunuyoo
Bi insan her ne olursa ve hernasıl olursa olsun kendini sewmeli
Kendini sewen insan herzaman hayatında basarılı olur
Özgüvenini lütfen yitirmemeye bak
Kv kalıyosun ve zamanın yok mu
Geceleyin burda takılma yat yatakodana yere
Uzan sırt üstü cek 15 mekik
Uzat ayaklarını sonra havaya kaldır bisiklet cevirir gibi yap eminim ilk yapısında 15 şi bulamayacaksın baldırların acımaya baslıcak
Yan yatilk önce sag sonra sol bacagını ac kapa 30 defa istisna yok patlayana kadar yapıcaksın
Ole kolay olmuyo canm bnm bişilerden fedakarlık ediceksin
Ama sonu mukemmel olucak
Biraz azimini güçlendir ve kendini sew
Gerisi ip söküğü
bu benim 2. diyet deneyimim ilkinde 8 kilo verdim sonrasında 6 sını geri aldım çok da istikrarlı değildim ama bu sefer çok güveniyorum kendime ve tekrar zayıf olmayı çok çok istiyorum
burada olmayı da çok sevdim tek olmadığımı bilmek iyi hissettiriyor
bildirim yapmak da ödev hazırlamak gibi kendimi sorumlu hissediyorum
her hafta en çok kilo vereni haftanın kraliçesi yapalım hatta motive oluruz, olmaz mı :)
Bu fikire bayıldım)
Kızlar hepinizin yorumlarını okudum
Menüler cok güsel boyle gidersek cok güsel sonuclar alıcaz
Bende menümü sizle yarın paylassam inanın cok yogunum
Aksama kadar misafir anneme yardıma gittim
Kacamak yok merak etmeyin tartıldım 3 gunde 600 gr eksik cıktım cuma gününe kadar 1 kılo olursa cok sewinicem
Herkese hayırlı sabahlar
Eşimi işe yolettim)
Bi bakayım dedım be var ne yok!!
İşlerimi bitireyim kızm uyurkn sonrada sabh egzersizlerimi yapayım ohhh
Sonrada bi yeşilçay
Kızlat ne dicem burda zayıflayanların once sonra fotoları varya bakıyorum Allahm bi gaza geliyorum
Resmn kıloluyken daha yaslı gösterenler zayıfkende cıtır hatunlar giibiler
Ne kadar gençleşmişler
Bizim onlardan neyimiz eksik
Zamana ihtiyacımız var
Nefsimize hakim olalım inanın katlanmak güç oluyo bazen ama o resimleri gördükce deger be merve diyorum kendi kendime
Hergun yeşillik yemegede deger
3 lt su içip zırt bırt wc ye gitmeyede)
En sevdigin içli köfteyi yememenede deger
Kızlar iyiki kk var düşünsenize bizim halimizi bizden baska kim anlar
Dısarıdan zayıf biri der ki aman be böle sana cok yakısıyo tmm artık verme kılo ama kendiside kedi gibi yer az az yada yüzün çökmüş popon aynı dahada verme bişiye bnzemiyosun)
Bunlar bi kulagımızdan girmesini bırakın oraya bıle sokmıcaz
Duymıcaz
Diş ısıttırna kadar dewam edicez
Bizde fotoları paylasıcaz))
Herkese hayırlı sabahlar
Eşimi işe yolettim)
Sonrada bi yeşilçay
Kızlat ne dicem burda zayıflayanların once sonra fotoları varya bakıyorum Allahm bi gaza geliyorum
Ne kadar gençleşmişler
Zamana ihtiyacımız var
Nefsimize hakim olalım inanın katlanmak güç oluyo bazen ama o resimleri gördükce deger be merve diyorum kendi kendime
Dısarıdan zayıf biri der ki aman be böle sana cok yakısıyo tmm artık verme kılo ama kendiside kedi gibi yer az az yada yüzün çökmüş popon aynı dahada verme bişiye bnzemiyosun)
Duymıcaz
1.73' de benim 52'de benim olsun öyleyse :) neyse abartmayayım 60-65 iyidir, nisana kadar süre verdi beyim sonrası bebek gelcek nasipse
ay canım mükemmel bir anne olcan o zaman
hamileliktede 12 kilo alsan en fazla doğumda gider
doktora danışarak yersen fazla almassın
inşaallah gönlünce olur süper anne
Herkese hayırlı sabahlar
Eşimi işe yolettim)
Sonrada bi yeşilçay
Ne kadar gençleşmişler
Zamana ihtiyacımız var
Duymıcaz
Günaydınnn, güsel bir gün dilerim :)
haklısın benim de 2 haftayı asla bulmazdı diyet maceram ama burada sohbet ede ede veriyorum kilocuklarımı. gelecek zayıf günleri, güzel kıyafetler içinde güzel bedenini düşün, bizle kal diyette kal canım.
Herkese hayırlı sabahlar
Eşimi işe yolettim)
Sonrada bi yeşilçay
Ne kadar gençleşmişler
Zamana ihtiyacımız var
Duymıcaz
canım erkencisin
tam buğdaylı dilimli ekmek aldım iki ekmek arası peynir sürüp yedim
süt içti bide
sabah ılık karbonatlı su içtim benm durumlar vahim oldu gene
Elma sirkesi bir çk bal ılık su deneseniz hızlı kilo verdiriyor benim eski diyet listem var yararını gördüm
canım erkencisin
tam buğdaylı dilimli ekmek aldım iki ekmek arası peynir sürüp yedim
süt içti bide
sabah ılık karbonatlı su içtim benm durumlar vahim oldu gene
Sizinleyim cnm dün yazamadım da takip ettim hepinizi fün öğlen patates salatası biraz kepek ekmeği yedim. Eşim karşımda kuru fasulye pilav turşu yedi bi kaşık bile bakmadım tadına (fıstık gibi olacam) sonra misafirim geldi şekersiz çay biraz çubuk kraker fındık fıstık yedim2-3 tane akşamada yemeğe kaldılar işte orda biraz. Fazla kaçtı yaaa yarım kase pilav,5 köfte 1 kase mercimek çorbası, 3 çiğ köfte bol salata ayran pide ekmeği az da işte buna dayanamadım sıcacık fırından yeni çıkmıştı😩😩😩😩
Elma sirkesi bir çk bal ılık su deneseniz hızlı kilo verdiriyor benim eski diyet listem var yararını gördüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?