Yaza kadar 15 kılo vermek isteyen bayanlar buyursun gelsın:) Bu sefer olacak

bende katılmak istiyorum aranıza arkadaşlar...1 ayda mümkünmü 10 kilo çok heveslendim şimdiya...

Biraz sarsa bilir zaten ilk anlarda verilen kilo nun bi kismi su oluyo bide bünye meselesi veren veriyo ki bu aralar ünlü diyetisyenler bile aslinda hızlı kilo verilebilcegini söylüyor ilk hafta 4kilolara kadar gide biliyo sonra sonra yavaslar

bu aralar sarımsak çok ünlü oldu sarımsak yutup zayıflayan arkadaşlar varmı acaba hızlı verdiriyormuş....

inşallah bizde veririz ama ben çok yavaş veriyorum ya...

Herkese hayırlı sabahlar
Eşimi işe yolettim )
Bi bakayım dedım be var ne yok!!
İşlerimi bitireyim kızm uyurkn sonrada sabh egzersizlerimi yapayım ohhh
Sonrada bi yeşilçay

Kızlat ne dicem burda zayıflayanların once sonra fotoları varya bakıyorum Allahm bi gaza geliyorum
Resmn kıloluyken daha yaslı gösterenler zayıfkende cıtır hatunlar giibiler
Ne kadar gençleşmişler
Bizim onlardan neyimiz eksik
Zamana ihtiyacımız var
Nefsimize hakim olalım inanın katlanmak güç oluyo bazen ama o resimleri gördükce deger be merve diyorum kendi kendime
Hergun yeşillik yemegede deger
3 lt su içip zırt bırt wc ye gitmeyede)
En sevdigin içli köfteyi yememenede deger
Kızlar iyiki kk var düşünsenize bizim halimizi bizden baska kim anlar
Dısarıdan zayıf biri der ki aman be böle sana cok yakısıyo tmm artık verme kılo ama kendiside kedi gibi yer az az yada yüzün çökmüş popon aynı dahada verme bişiye bnzemiyosun )
Bunlar bi kulagımızdan girmesini bırakın oraya bıle sokmıcaz
Duymıcaz
Diş ısıttırna kadar dewam edicez
Bizde fotoları paylasıcaz ))

günaydınlar herkesee..
sabah kahvaltım yarım kete ama başka bişey yemedim biliyorum hamur işi yememem lazım ama işe gelirken bişey hazırlamaya vaktim kalmıyo malesef

sen de erkenciymişsin sabah sabah güzel enerjin var süper :)
aynen söylediklerine katılıyorum hedefimize ulaşana kadar yıldıramaz bizi kimse :))
ya merve sana bişey sorcam bende alışkanlık yaptı tartıyı koydum antreye hergün mutlaka bi kaç kez tartılıyorum ama pek bi gelişme yok doğrusu 300-500 arası vermişim de çok yavaş ilerliyo gibi acaba daha erken mi 8 gün falan oldu başlayalı

Günaydınnn, güsel bir gün dilerim :)

acayip motive oldum sabah sabah
yemek yerken on kere buraya yazacağım şeyleri düşünüyorum
bağımlılık oldunuz kızlar

Sizinleyim cnm dün yazamadım da takip ettim hepinizi fün öğlen patates salatası biraz kepek ekmeği yedim. Eşim karşımda kuru fasulye pilav turşu yedi bi kaşık bile bakmadım tadına (fıstık gibi olacam) sonra misafirim geldi şekersiz çay biraz çubuk kraker fındık fıstık yedim2-3 tane akşamada yemeğe kaldılar işte orda biraz. Fazla kaçtı yaaa yarım kase pilav,5 köfte 1 kase mercimek çorbası, 3 çiğ köfte bol salata ayran pide ekmeği az da işte buna dayanamadım sıcacık fırından yeni çıkmıştı😩😩😩😩

Devam durmak yok senin yazıyı okudum iştahım kesildi😃kahvaltıda sadece kepek ekmeği peynir yedim azcık öncesinde 9 zayıflama çayı size takılmaya devam birazda pilates😃😃😃

canım erkencisin
tam buğdaylı dilimli ekmek aldım iki ekmek arası peynir sürüp yedim
süt içti bide
sabah ılık karbonatlı su içtim benm durumlar vahim oldu gene

Elma sirkesi bir çk bal ılık su deneseniz hızlı kilo verdiriyor benim eski diyet listem var yararını gördüm

Elma sirkesi bir çk bal ılık su deneseniz hızlı kilo verdiriyor benim eski diyet listem var yararını gördüm

canım çok ekşi geldi bende denedim
burda yapanlar var ama
gerçi zencefil zerdaçal çörek otu yağı karıştırım sıcak suyla içtim 2 hafta ara verdim
şimdi 2 güne 1 karbonatlı su içiyorum
midem iyi çalışıyor bende etkisi farklı oluyor tabi

canım erkencisin
tam buğdaylı dilimli ekmek aldım iki ekmek arası peynir sürüp yedim
süt içti bide
sabah ılık karbonatlı su içtim benm durumlar vahim oldu gene

evet bugün 7 de uyandım, ancak diyetime uymam gerektiğinden saat 9 da 1 elme yedim, şimdi saat 11 de esas kahvaltımı yapıcam.
peynir, domates, salatalık, zeytin ve 1 dilim ekmek.

sabah tartıldım, dünkü çok çıkan suyu atmış gibiydim.
akşam da 1 küçük köfte, brokoli, yoğurt ve salata yemiştim.

kahvaltın güzel olmuş cnm.
senin bu karbonata olan hassasiyetine hayranım

canım 2-3 gün çok dikkat et, toparlarsın. biraz kaçmış yediklerin

bende ilk başta elma sirkesi suyla karıştırdım ama sonra öğrendim ki karbonatlı su da aynı işlevi görüyor. Çünkü ikisinin amacı da suyu alkali yapmak. Bu nedenle sirkenin miğdeme zarar vereceğini düşünerek karbonatlı suya döndüm. hafta başından beri içiyorum, illaki faydası vardır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…