Yaza kadar 15 kılo vermek isteyen bayanlar buyursun gelsın:) Bu sefer olacak

günaydın kızlar dün akşam gelemedim epey kaynatmışsınız harikasınız :)
akşamki menüm 1 kase yoğurtlu tarhana çorba 4 yaprak sarma 1 kabak dolma ama içini kızım kabağını ben yedim ayrıca etsizdi
ama tek bi kaçamağım oldu kahve yapalım dedik ben nescafe istemiştim şekersiz teyzem farklı sipariş vermiş adınıda bilmiyorum mocco sanırım nescafe üzeri çikolatalı küçük karton bardak yarısını içtim
tabi ektra yürüdüm eve gelince kayısılı çayımı ve 1,5 lt suyumu içtim birazda hareket umarım yok etmişimdir o kahveyi

kahvaltım 1,5 dilim kepek ekmek 1 domates 1 kırmızı biber 1 kk beyaz peynir şekersiz çay ilk defa kendimi tutuyorum tartılmamak için yarın bakalım hangimiz kraliçe :))

afiyet olsun canım
benim kilo durumu iyi canım
bende mideme hayran kaldım
kendimize eziyet çektiriyomuşuz canım resmen yediklerimizle
alkali suyun mantığı alınan asiti en aza indirmekmiş:44:

harika yemişsin canım.
dolmaların içinde pirinç olduğundan çok yememek lazım. içindeki eti sorun etme.
kahve için de ooooh afiyet olmuş. olur cnm o kadar, zaten yarısını içmiş ve yürümüşsün, kalmamıştır :)
kahvaltın da süper olmuş.

kraliçeye de şimdiden selamlar :)
ben olamam kesin çünkü kilomda rakam olarak fazla su var. ama yağdan kaybettim bu hafta, dün sabah 500 gr gitmişti yağdan, yarına da ne kadar gider bilmem

afiyet olsun canım
benim kilo durumu iyi canım
bende mideme hayran kaldım
kendimize eziyet çektiriyomuşuz canım resmen yediklerimizle
alkali suyun mantığı alınan asiti en aza indirmekmiş:44:

aynen öyle, o kadar abartı yemenin hiç bi anlamı yok, sadece anlık mutluluk...
oysaki biz şu an ki yediğimiz yiyeceklerimizle hem doyuyoruz hem de uzun vadeli mutluluk yaşıyoruz.

alkali sunun mantığı asidi indirgemek doğru, diyetisyenim de öle dedi.
yediğimiz yiyeceklerde et vb asit çok, miğde asidi çok olunca da sindirim zorlaşıo o da şişkinlik yapıo.
yağ yakmıyoruz yani karbonatlı suyla

ben acayip mutlu oluyorum canım o bana yeter
bi nevi sindirime destek oluyoruz

Valla iyiki araniza katılmışim hepiniz harikasiniz Üstüm den ölü toprağını sayenizde attım iki günde ...bide şu Üstüm deki yağlardan kurtulmaya başlasam her granda özgüvenim yerine gelicek ASLA PESETMEYELIM PES ETTIRMEYELIM :)))

günaydın kızçeler, klasik kahvaltım :) zeytin 5-6 tane, peynir yarım kibrit kutusu kadar, haşlanmış yumurta, 2 dilim ekmek ve 1 greyfurtun suyu.

sağol canım ya rahatladım valla küçücük kahvenin bana çektirdiği vicdana bak :) önemli olan zaten yağdan gitsin keşke hepimizin öyle olsa benim tartımda yağ ölçümü falan yok aslında bende merak ediyorum akşam aktara uğrayıp tartılsammı acep ?

pes etmek yooookkkk
bitsin gitsin şu fazlalıklar artık, altı üstü max 5 ay dikkat edicez, sonra istediğimiz kiloya ulaşıcaz
zaten ordan sonra da tekrar almamak için dikkat ederiz illa ki...

günaydın kızçeler, klasik kahvaltım :) zeytin 5-6 tane, peynir yarım kibrit kutusu kadar, haşlanmış yumurta, 2 dilim ekmek ve 1 greyfurtun suyu.

günaydın canım
bir önerim var : yumurta yediğin gün, zeytin yeme; zeytin yediğin gün yumurta yeme
her ikisinde de yağ varya, zaten peynir de yioruz ondan dedim
greyfurt çok iyi bu arad ama ben hiç sevemedim onui acı gelio bana

pes etmek yooookkkk
bitsin gitsin şu fazlalıklar artık, altı üstü max 5 ay dikkat edicez, sonra istediğimiz kiloya ulaşıcaz
zaten ordan sonra da tekrar almamak için dikkat ederiz illa ki...

Kesinlikle ben kilolardan azimin payini aldim 50leri goreyim iki kilo alsan üstüne direk vericem urasamam sonra bidaha yağlara:)ben dünde belirttigim gibi yarin baslicam diyete bana nasil öneri leriniz olabilir emziriyorum aslinda yemeyle sütun oluşumunun bi etkidi olmadigini dusunuyorum benim bildigim su süt yapar ama genede tedirginim daha bebisim 3aylik sütum azalmadan ne yapmalıyım? ?

olabilir tabii, öle tartılabileceğin bi yer varsa, eczanelerde de var bak
cuma sabahları orta tartıl mesela :)

canım 2-3 gün çok dikkat et, toparlarsın. biraz kaçmış yediklerin

Öyle valla şimdi iki günlük detoks yapacam bende etkili olmuştu önceden tartıda 1 ya da 2 kilo farkettiriyor. Sabah kahvaltını yapıyorsun hafif şekilde, öğlen akşam her acıktığında şunları yiyecem: 1 kilo yoğurdun içine 4 kaşık haşlanmış nohut, yeşil mercimek,buğday 1 tanede salatalık doğruyorsun afiyetle yiyorsun😃 vücuduma istediklerini göndermicem gitsin kara yağlar 👯👯

benim diyetisyenim yumurta yediğin gün peyniri çok az ye demişti ona uyuyorum canım .
greyfurtun da kilo vermeye yardımcı olduğunu okumuştum, ama asıl neden antalyalaıyım ben narenciyenin her türlüsüne bayılırım :) eğer dilimlerdeki zarı çıkararak ve azcık tuzla yersen acı olmaz suyunu da portakalla karıştırırsın baktın yine sevmedin elden ne gelir :)

aynen bende öle yapıcam, kendime bir aralık tanıyacağım, 2-3 kilo aldım mı hemen diyet yapıcam, zaten 1 haftada gider, hiiiç uzun uzun uğraşamam
gerçi ben daha doğum yapmadım, hamileyken de diyetisyen eşliğinde kilo alıyım diorum, korkuorum artık kilo almaktan, bıktım valla yıllardır uğraşmaktan, kilo al-ver, bir insanın dolabında 36 beden ile 42 beden arası tüm beden kıyafetler olur mu yaaaa
zaten istediğim kiloya ulaşınca atıcam büyük bedenleri hep

canım Allah bağıslasın bebişini, daha da çok küçükmüş
sen bi anda öle kesme bizim gibi
sanırım bebeği olan arkadaşlarımız sana daha yardımcı olur, bende yok

sende işe yaramışsa yap tabii , ama yağ yerine su kaybetme de

oohh gitsin yağlar, kilo çizelgesini sen sormuştun galiba 130. sayfada anlattım nasıl olacağını.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…