Hoşgeldin tatlım benimde 2 yaşına girecek bi kızım var😊76 kilodan doğumdan sonra 66 ya kadar düştüm hedefe az kala bıraktım hedef kilom senle aynı ama 73 e fırladım geri istikrarsızlıktan bak 5 gün oldu buraya geleli 1,5 kilo gitti bile burada enerji bol sakın bırakıp gitme
Cnm geçen seneki diyet listem de kısır vardı ara öğünde ona eş değer diye düşünüyorum. Ama diyorum sonra😁bilemedim aşeriyorum sanki😊detoks da yapmadım bugün az kilo verince bak hemen yelkenleri suya indirdim
hedefe az kala pattttttttt bısey yakalayıp bızı cekıyo sanırım:18:ama bu sefer daha ıyı olacak sızlerle inşallah duzenlı olarak hergun gırebılırım bıldırımde bulunurum ama sızler kadar hızlı verebılırmıyım bılmıyorum
Aslinda genel kahvaltim buna yakin ekstra dan patates menemen vb seyler oluyodu bide ekmek birazdaha fazla doydum yani bi sıkıntı yok niyeki?:)
ne bileyim canım mesela iki dilim ekmek yemeyip bir dilim ekmek yesen diğer bir dilim ekmek yerine peynir yada zeytin eklesen olmuyor mu :)
Evt cnm bekarım
Yakında sözlenebilirim
:)
Olabiliyo böyle seyler çok ta rahatsiz olursan ihmaletme doktora git..ana bunlardan dolayi gözün korkupta kilo vermeyi birakma kilo vermenin hicbisiye zarari olmaz:)
yaza kadar 59 olamam lazım bunun ıcın mutlaka su ıcıyorum az yıyorum kahvaltı yapıyorum yuruyuse vakıt bulamıyorum evde bıseyler yapacam pazartesıden ıtıbaren lahana kurunede baslıyorum
Kızlar dukan diyetiyle cok zayiflayan olmus. Ama bana ugras istio gibi gelio. Dukan hakkında düşünceleriniz neler
Olurr neden olmasin ben yemek istemedim zeytin cok severim bi baslasam bi kase yerim nerdeyse indan korkuma yemedim peynir yemistim zaten yazmamisim :)
Su kürlere filan hic inanmiyorumya dusun yaza var 18hafta her haftaya 1kilo versen 18kilo haftada bi kiloyu vermek icinde insan sadece aksam yemelerini duzenleyip gun icindede tatlilar hamusisleri abur cubur dan uzak durup gene verir gene verir hesap ortada cok sıkıntı yapmamak gerekir aslında önemli olan saglikli dengeli beslenmek cokta yemeden icmeden jesmemek gerek ki bi sure sonra vücudumuz bize direnip yag yakımını durdurmasin mesela yagdan komple kesse insan kendini bu sefer vücudun yaglari depolayacak kilo vermn zorlascak
Kızlar dukan diyetiyle cok zayiflayan olmus. Ama bana ugras istio gibi gelio. Dukan hakkında düşünceleriniz neler
İnşallah tatlım artk zamanı bencede .. 30 yasindasin yanlış hatırlamıyorsam iste düğün dernek balayı derken .. bi bebek istersin artk.. genc anne olmak güzel. . Ben üniversite yi bitirdim hastalıklara bitkiler le tedavi mezunuyum. . Sonra evlendim pat cocuk :) simdi oglum 3 yasinda seneye açıköğretim den 4 e tamamlayip ayni zamanda calismaya baslicam inşallah ... oglumla arkadaş gibiyiz.. :) nasip tabi bu isler allah hayirlisini nasip etsin canm .. Öpüyorum seni
allah razı olsun inşaalh gider 66 olayım allahımEvet bir gun tavuk ye baska gun balik yada kofte aksamlari farkli sebze yemekleri pisir bu arada unutma sen yesil cay icemezsin emziriyorsun sporda yapma gun asiri yuryus sadece haftada 1 kilon gider bu listeyle insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?