Yaza kadar 15 kılo vermek isteyen bayanlar buyursun gelsın:) Bu sefer olacak

hedefe az kala pattttttttt bısey yakalayıp bızı cekıyo sanırım:18:ama bu sefer daha ıyı olacak sızlerle inşallah duzenlı olarak hergun gırebılırım bıldırımde bulunurum ama sızler kadar hızlı verebılırmıyım bılmıyorum

Ama az kilo verdik diye yelkenleri indirmiyek vücut cok farkli hersey öyle sistemlikli bunu anlayamayiz herzamn ayni kilo verilmez bazen cok yersin ama iyi gitmistir bazen hic yemedim dersin hic gitmemis sadece yedinle alakali dil psikolojin hareketin yağ yakımını yaa varda varr bosver hicc birakim filn düşünme yelkenleri toplayı ver sudan :))

Hizli vermen önemli dill cnm herkesin bunyesi farkli calisiyo yeterki isteyelim az ver oz ver yavas ver yeterki ver geri almamaya özen goster

Aslinda genel kahvaltim buna yakin ekstra dan patates menemen vb seyler oluyodu bide ekmek birazdaha fazla doydum yani bi sıkıntı yok niyeki?:)

ne bileyim canım mesela iki dilim ekmek yemeyip bir dilim ekmek yesen diğer bir dilim ekmek yerine peynir yada zeytin eklesen olmuyor mu :)

yaza kadar 59 olamam lazım bunun ıcın mutlaka su ıcıyorum az yıyorum kahvaltı yapıyorum yuruyuse vakıt bulamıyorum evde bıseyler yapacam pazartesıden ıtıbaren lahana kurunede baslıyorum

Evt cnm bekarım
Yakında sözlenebilirim
:)

İnşallah tatlım artk zamanı bencede .. 30 yasindasin yanlış hatırlamıyorsam iste düğün dernek balayı derken .. bi bebek istersin artk.. genc anne olmak güzel. . Ben üniversite yi bitirdim hastalıklara bitkiler le tedavi mezunuyum. . Sonra evlendim pat cocuk :) simdi oglum 3 yasinda seneye açıköğretim den 4 e tamamlayip ayni zamanda calismaya baslicam inşallah ... oglumla arkadaş gibiyiz.. :) nasip tabi bu isler allah hayirlisini nasip etsin canm .. Öpüyorum seni

Kızlar dukan diyetiyle cok zayiflayan olmus. Ama bana ugras istio gibi gelio. Dukan hakkında düşünceleriniz neler

yaza kadar 59 olamam lazım bunun ıcın mutlaka su ıcıyorum az yıyorum kahvaltı yapıyorum yuruyuse vakıt bulamıyorum evde bıseyler yapacam pazartesıden ıtıbaren lahana kurunede baslıyorum

Su kürlere filan hic inanmiyorum ya dusun yaza var 18hafta her haftaya 1kilo versen 18kilo haftada bi kiloyu vermek icinde insan sadece aksam yemelerini duzenleyip gun icindede tatlilar hamusisleri abur cubur dan uzak durup gene verir gene verir hesap ortada cok sıkıntı yapmamak gerekir aslında önemli olan saglikli dengeli beslenmek cokta yemeden icmeden jesmemek gerek ki bi sure sonra vücudumuz bize direnip yag yakımını durdurmasin mesela yagdan komple kesse insan kendini bu sefer vücudun yaglari depolayacak kilo vermn zorlascak

Kızlar dukan diyetiyle cok zayiflayan olmus. Ama bana ugras istio gibi gelio. Dukan hakkında düşünceleriniz neler

Bencede etkili fakat tek tabanca insanlara :))coluklu cocuklu ev hanimlarina göre değil ayrintilari var bide her gun yemek yapmak her ogune bişey hazrlamak gerek bundansa evde ne pisiriyosan az az yemk daha mantikli ömür boyu ne tuketiceksen onlarla zayiflanmali bence sürekli kim urascak onu hazirla bunu yap ben böle düşünüyorum:)

aynen senin gibi düşünüyorum, biraz spor biraz da yemeden kesersek başarırız

Canım benim ilk diyet deneyimim dukan diyeti olmuştu
2 ayda mı ne 8 kilo vermiştim ve baya incelmiştim
çok uğraştıran ve de masraflı bir diyet
o zamanlar evdeydim kızım daha küçüktü ona ayrı yemek eşime ayrı yemek kendime ayrı yemek pufff
diyeti bırakınca zaten hemen aldım kiloları tekrar
zaten diyeti çok uzun sürede yapman lazım bozmamak elde değil

canım ben baktım da çok ayrıntılı uğraşyırıcı ve sürekli uygulanamıycak gibi.ben kilo verdikten sonra da günlük hayatta devam edebileceğim bi yeme şekli oturtmak istiyorum o yüzden bana uymadı :)

İstiyorum tabii cnm evlilik bebek, ggc kalmak istemem daha fazla. Dediğin gibi zaten evlendim çocuk yaptım diyene kadar zaten en az 2 sene gececek, e sonra belki 2. Cocuk fln.
Senin adina sevindim canim, guzel seyler bunlar. Umarim is hayatin da mutlu mesut olur

Cnm ben dukan diyetini 2,5 yil once yaptim. 1 ay yaptim ve 5 kilo verdim. Ancak biraktiktan sonra hizli bir sekilde 10 kilo geri aldim.
O zaman londra da yasiyordum egitimimim icin ve dukan in internet sitesinden butun ivir zivirlari satin bile almistim. Cok ugrastirici, habire bisiler yapiodum.
Dukanda vucut protein ve sebze ile besleniyor ve sifir karbonhidrat ile ayakta kaliniyor. Bu cok zararli kii bende unutkanlik bile baslamisti.
Kesinlikle onermiyorum.
Hizli kilo verdiriyor ama goruntude insan çökmüş duruyor. Genis zamanda daha saglikli kilo vermek daha kalici.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…