Slm kızlar nbr nasılsınız
Herkes cok güsel kılo vermiş tebrik ederim yeni gelen arkadaslarda hosgelmişler hepberaber güsel güsel kılovericez urda
Kahvaltım
Has yumurta
Byk kadar lor peynir
1 dilim kep ekmegi
Cay 1 fincan
3 zeytin
Bol maydanoz bu kadar canlarım
Kizlarrr
Aksam yemegi salata ve yogurtlu semizotu yedim amaaaaa
Raki ve jagermeister ictim. Viski de icicem muhtemelen.. Benim diyeti alkol bozuo hepp((
Slm kızlar nbr nasılsınız
Herkes cok güsel kılo vermiş tebrik ederim yeni gelen arkadaslarda hosgelmişler hepberaber güsel güsel kılovericez urda
Kahvaltım
Has yumurta
Byk kadar lor peynir
1 dilim kep ekmegi
Cay 1 fincan
3 zeytin
Bol maydanoz bu kadar canlarım
kızlar günaydınn benide ekleyin listeye dün tartıldım ama yazamadım kızımın doğumgünüydü okulda sonra evde baya bi yoruldum 9km yürümüşüm ama tabi kaçamaklarımı yok ettimi bilmiyorumdün sabah itibariyle bildirimim,
başlangıç kilom : 74,60 (21,01,2014)
cuma sabah : 71,90
haftaya hedef : 70 (inş)
bu sabah 1,5 dilim kepek ekmeği 1 kk beyaz peynir 1 domates 1 yeşil biber şekersiz çay
tebrikler canım
sağol canım bu kez kararlıyım çok inat ettim eşim bile şaşırıyo hatta perşembe akşamı sticks bitter çikolata aldım ama hala yemedim :)
ara 1 : şekersiz türk kahvesi 5 badem 5 fındık
kızlar günaydınn benide ekleyin listeye dün tartıldım ama yazamadım kızımın doğumgünüydü okulda sonra evde baya bi yoruldum 9km yürümüşüm ama tabi kaçamaklarımı yok ettimi bilmiyorumdün sabah itibariyle bildirimim,
başlangıç kilom : 74,60 (21,01,2014)
cuma sabah : 71,90
haftaya hedef : 70 (inş)
bu sabah 1,5 dilim kepek ekmeği 1 kk beyaz peynir 1 domates 1 yeşil biber şekersiz çay
beni de alin arkadaslar gruba. tam 15 kilo vermem lazim
bugun tartiya ciktim ve inanamadim 72.5 gorunce.
yarindan itibaren diyete ve spora basliyorum. boyum 1.65 26 yasindayim
sen genede dikkat et canım şişkinlik falan yapar
su toplar vücut
Gunaydin kizlar
Bugun gec kalktim ve gec kahvalti yaptim.
Peynir, domates, salatalik ve zeytin
Sagol canimBende yeni basladim diyetime burda cok güzel gidiyo basla ve sakin terketme pesetceni düşündün an burda kizlardan yardim iste destek 10numara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?