Yaza kadar 15 kılo vermek isteyen bayanlar buyursun gelsın:) Bu sefer olacak

doydun mu canım o kadar şeyle :44: :)

Güzel menü cnm

CNm senin yazdıkların azmin sayesinde burdayım. Diyete başlama sebebim.sen de toparla kendini hergün spor sıkı diyet hedefine Ulaş tatlım

slm kızlar bende yaza kadar 59 olmak ıstıyorum su an 66 oldum sanırım pzt tam bıldırırım yaparım masallah enerjınız super cok guzel kılolra vermısınız kılom 161 2 yasında bı oglusum var bende sıze katılabılırmıyım :)))))))))

Ben bu gün yorgun hissediyorum kendimi spor yapmadım doğru düzgün bişi de yemedim sabah bir dilim ekmek peynir ara da 1 fındık 2 a.fıstığı öğlen çorba 1 dilim ekmek bi lokma tavuk 2 tane çiğ köfte (yaaa bu çiğ köfte masum gibi geliyo bana öyledir dimi)bunları yiyip uyudum hiç yakmadım😞okullar açılsa da az daha hareketli olurum sıkıldım tatilden😞

Geçmiş olsun cnm cocuklar hasta olunca anneler iptal oluyo(cok şükür geçmiş
çok teşekkürler canım aynen öyle ben hasta olayımda kızıma bir şey olmasın
canım çok geçmiş olsun
sağol canım :)
sağol canım bu oranları yazan bir site bulayım birde yaş boy kiloya göre vardır sanırım
afiyet olsun canım bende çorba salata yoğurt yedim geldi makarnada vardı dokunmadım içim gitti çok severim de kendilerini haha
Regl oldum karın ağrısı beni öldürüyor
Başlangıç kilosu : 59 ( 29 ocak)
Şu an kilom : 54
Hedef kilom : 48
çok güzel kilo vermişsin ama çok az yiyorsun amaç aç kalarak zayıflama değil az ve öz yemek :)
Öyle yemegim :bi dilm cavdar ek yarım kase yogurt bi kase corba yaninda uc dal marul :)bi litre su tukettim aradada :bi portakal bi avuc findik
seninde menü güzel canım ben suyumun hesabını yapmıyorum ama baya içiyorum bardak boşaldıkça kalkıp dolduruyorum masama şişe getirmiyorum arada hareket şart :)
o zaman hoş geldin aramızaaa

çiğ köfte konusuna bende takıldım geçen akşam yemiştim diyorum belki ondan az kilo verdim

Hoşgeldin tatlım benimde 2 yaşına girecek bi kızım var😊76 kilodan doğumdan sonra 66 ya kadar düştüm hedefe az kala bıraktım hedef kilom senle aynı ama 73 e fırladım geri istikrarsızlıktan bak 5 gün oldu buraya geleli 1,5 kilo gitti bile burada enerji bol sakın bırakıp gitme

Kızlar ben cok cabuk pesediyorum (bisey okudum insan kendi kilosunu kabullenmezmis bi uzman diyoki en az 10dk aynada kendinize bakin beyniniz bu sekilde kabullenir ve suan bakiyorumda birden korktum gitmez bu kilolar diye((simir oluyorum kendime

tesekkur ederım aslında 62 kılo olmustum hedefıme az kalmıstıkı uc ay dıkkat edemedım ve aldım ama bu sefer daha dıkkatlı davranacam ve ınsallah daha fazla spor yapacam ama gercekten topıgınız harıka sızler ıyı kılolar vermısınız

çiğ köfte konusuna bende takıldım geçen akşam yemiştim diyorum belki ondan az kilo verdim

Cnm geçen seneki diyet listem de kısır vardı ara öğünde ona eş değer diye düşünüyorum. Ama diyorum sonra😁bilemedim aşeriyorum sanki😊detoks da yapmadım bugün az kilo verince bak hemen yelkenleri suya indirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…