Herkese Günaydın :))hepiniz cok güzel kilo vermişsiniz hayran kaldim tebrikler alkışlar :))))bende söylediğim gibi bugün Bismillah dedim ve başladım sizleri takip ederjen biraz dikkat etmiştim kilo vermisim bende cok şaşırdım 73.800 olmuşumum 75 dim kahvaltm :2dilim çavdar ek. 1bardak cay 1domates 1haslanmis yumurta 2catalda helva aldim helvasiz duramiyom artik eve sokmicam onu olunca dayanamiyom ...inşallah bende sizler gibi başarılı olurum bana şans dileyin cnlar :)
kızlar yemeğimi yedim geldim :)
çorba salata bir tabak da sebze yemeği yedim ,erişte de vardı ama hiç almadım bile tabağıma,erişte pilav makarna bunlar benim hiç dayanamıycağım şeyler ama size hesap verme korkusu yok mu o beni tutuyo sağolun varolun kızlar:)
Regl oldum karın ağrısı beni öldürüyor
Başlangıç kilosu : 59 ( 29 ocak)
Şu an kilom : 54
Hedef kilom : 48
Canm benim inşallah vericem :) sen bekardin demi canım. Evlilik hazırlığında diye hatırlıyorum seni :)
Öyle yemegim :bi dilm cavdar ek yarım kase yogurt bi kase corba yaninda uc dal marul :)bi litre su tukettim aradada :bi portakal bi avuc findik
Kızlar herkes mükemmel. . Cok guzel kilolar vermissiniz herkesi tebrik ediyorum. . Ben bu haftanin yüz karası :)
Baslangic kilom :76
Gecen hafta: 73
Bu hafta : 73.800
Aslında dün gece yedim ben :) kilo almamistim ne güzel . Neyse onemli degil dun gecenin siskinligi var biraz biliyorum :) kızlar kesinlik le tam gaz devam superiz.. heleki ben mükemmelimmm :) kendimi cok seviyorum ya iyki varım ben :) hahay.
Haftaya hedef kilom kızlar 70 :) :)
Yapamazsın diyenleri goriimmm :) :)
Kızlar saka biyana sizi cok seviyorum .. super gidiyoruz siz bana bakmayın. . Ben veririm bu hafta inşallah . Ama hedef kilom70 :) :) saka degil bu..
Simdi komsum gelecek .. oÖpüyorum sizleriiiii şekerleri mmmm
doydun mu canım o kadar şeyle :44: :)
Evet aynen 5 kilo. Hiç birşey yapmıyorum gibi ama annem çok panik olmuş durumda. Sabahları az yiyorum öğlen kahve içiyorum akşam yürüyüşe çıkıyorum akşamları Sadece salata yiyorum
kızlar ben yemeği yediğimde çok ağrı oluyo karın bölgemde
yediklerimde çorba salata ayran bi tanede incir:44:
çok teşekkürler canım aynen öyle ben hasta olayımda kızıma bir şey olmasınGeçmiş olsun cnm cocuklar hasta olunca anneler iptal oluyo(cok şükür geçmiş
sağol canım :)canım çok geçmiş olsun
sağol canım bu oranları yazan bir site bulayım birde yaş boy kiloya göre vardır sanırımcanım vücutta olması gereken yağ oranı aralığı %21 ila %33 dür. Kilo hesabına göre yağ oranı da değişken çünkü yaş ve boy da hesaba alınır.
Mesela benim yaş 30, boy 1.75 - vücudumda en fazla %33 yağ olması gerekiyor. Benim şu an yağım %35.6
sanıyorum tartılar da % hesabı yapıyor. Senin de yağ oranın benimkine benziyor.
yanlız su oranın fazla gibi geldi bana. Çünkü diyetisyenin geçen gün bana vücudunda 66 kilo olan kişide olması gereken su var dedi, fazla sende dedi. 33.5 kg su vardı vücudumda, senin de 44.3 ise fazla gibi sanki:44: vücudun su tutmuş olabilir.
Umarım yanlış yorumlamamışımdır
afiyet olsun canım bende çorba salata yoğurt yedim geldi makarnada vardı dokunmadım içim gitti çok severim de kendilerini hahakızlar yemeğimi yedim geldim :)
çorba salata bir tabak da sebze yemeği yedim ,erişte de vardı ama hiç almadım bile tabağıma,erişte pilav makarna bunlar benim hiç dayanamıycağım şeyler ama size hesap verme korkusu yok mu o beni tutuyo sağolun varolun kızlar:)
çok güzel kilo vermişsin ama çok az yiyorsun amaç aç kalarak zayıflama değil az ve öz yemek :)Regl oldum karın ağrısı beni öldürüyor
Başlangıç kilosu : 59 ( 29 ocak)
Şu an kilom : 54
Hedef kilom : 48
seninde menü güzel canım ben suyumun hesabını yapmıyorum ama baya içiyorum bardak boşaldıkça kalkıp dolduruyorum masama şişe getirmiyorum arada hareket şart :)Öyle yemegim :bi dilm cavdar ek yarım kase yogurt bi kase corba yaninda uc dal marul :)bi litre su tukettim aradada :bi portakal bi avuc findik
o zaman hoş geldin aramızaaaslm kızlar bende yaza kadar 59 olmak ıstıyorum su an 66 oldum sanırım pzt tam bıldırırım yaparım masallah enerjınız super cok guzel kılolra vermısınız kılom 161 2 yasında bı oglusum var bende sıze katılabılırmıyım :)))))))))
Ben bu gün yorgun hissediyorum kendimi spor yapmadım doğru düzgün bişi de yemedim sabah bir dilim ekmek peynir ara da 1 fındık 2 a.fıstığı öğlen çorba 1 dilim ekmek bi lokma tavuk 2 tane çiğ köfte (yaaa bu çiğ köfte masum gibi geliyo bana öyledir dimi)bunları yiyip uyudum hiç yakmadım😞okullar açılsa da az daha hareketli olurum sıkıldım tatilden😞
Karın bölgenin biraz üstünde boslundani ??öyle ise mühim dill bendede oluyo o bazi insanlardada neyve yiyince olur
slm kızlar bende yaza kadar 59 olmak ıstıyorum su an 66 oldum sanırım pzt tam bıldırırım yaparım masallah enerjınız super cok guzel kılolra vermısınız kılom 161 2 yasında bı oglusum var bende sıze katılabılırmıyım :)))))))))
çiğ köfte konusuna bende takıldım geçen akşam yemiştim diyorum belki ondan az kilo verdim
yemekten sonra oldu inciri sonra yedim ama geçti şimdi:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?