Yaza kadar 15 kılo vermek isteyen bayanlar buyursun gelsın:) Bu sefer olacak

slm kızlar, kahvaltım 1 dilim ekmek, 2-3 dilim sucuk, haşlanmış yumurta,maydanoz, yeşil biber.

Mrb kizlar bende yaza kadar kilo vermek istiyorum su an 75 kiloyum boyum 166, yasim 29 yazin Allah nasip ederse hamilelikte dusunuyorum, evde spor aletimde var ama ben biraz tembelim diyetlerim 3 gunden fazla surmuyor, destege ihtiyacim var. Insallah burada hepimiz birbirimize destek olarak kilo veririz, haftaici calistigim icin duzenli yemek yiyemiyorum, birde bende ani kan sekeri dusme sorunu var, 2 saatte bir ani aclik titreme yasiyorum onzamanlar atistirmam gerekiyor, insallah bir 10 kilo versem 2 ayda cok iyi olur

Hoşgeldin .. veririz inşallah canm. Kararlı olmak şart diyet yaparken.. ya hep ya hic demek lazm.

Slm kızlar
Lesliemi yaptım 30 dk
1 lt suyum bitti
Yeşilçayımı içtim spordan önce
Ben mekikte cekıcem imdi enerjim yerindeyken

Kahvaltidan sonra biraz da spor yaptim. Ara ogun yemedim acikmadim henuz. Birazdan 1 elma yiyecegim

mrb kızlar nasılsınız ?
öğle yemeğim mercimek çorba 3 kaşık sebzeli tavuk (sebzeler önceden kızartıldığı için az almaya çalıştım) yanına 3 kaşık salçalı maydanozlu makarna bir kase yoğurt
ara 2 : 1 bardak tarçınlı soğuk süt 4 kayısı

bişey sorucam sizlere aranızda yulaf ezmesi yiyen varmı tadı nasıl geçen gün markette gördüm alıp almamakta kararsız kaldım

slm kızlar, ara öğünde 1 portakal yedim. 4 mile fast leslie ile yürüdüm. hafta sonu ipin ucu kaçmasın aman dikkat!

canım bu topik i açtığın için teşekkürler
çok iyi oldu süper bir ortam
k.k böle topic görmemiştir daha

evet oldukça azimli bir topic olduk. herkes diyete sadık, herkes kilo verdi (özel durumları olanlar hariç) daha ne olsun. biz bu azimle hedef kilolarımızdan en az beşer kilo daha veririz.

canım çalışıyorsan yanına kuru kayısı incir gibi kolay taşınabilir şeyler al ara öğünde onları tüketirsin ve ani açlıklar seni zorlamaz. yemeklerde de ekmeğe dikkat edersin. spor aletin de varmış yemekten 1 saat sonra 15 dakika ile başla hem sıkılmazsın hem vücudun alışır,olumlu sonuç almaya başlayınca gerisi de gelir zaten. ben de bebek düşünüyorum ne kadar zayıflarsak kar, ister istemez kilo alacağız neden on onbeş kilo vermek varken otuz kilo ile uğraşalım.

evet oldukça azimli bir topic olduk. herkes diyete sadık, herkes kilo verdi (özel durumları olanlar hariç) daha ne olsun. biz bu azimle hedef kilolarımızdan en az beşer kilo daha veririz.

inş canım beslenme düzenimizi değiştiriyoruz süper oluyor
çok yemek ne kadar zarar vermiş görüyorum
hele colayı ben çok içerdim geçen denedim
acayip şekerli tatlı geldi
bende tatlıları kuru incir ve hurma aldım onlarlaa kesiyorum bol su içiyorum
düzene girdi yemeğim

Bugun ddiyette ilk gunum hic durmadan yemek istiyorum yardim edin bana

Oglen bol salata 1 dilim ekmek yedim
Sonra meyveli yogurt
Sonra yarim portakal
Sonra susamli sekerleme
Sonra bir koca kase haslanmis tane misir
Duramiyorum

Bugun ddiyette ilk gunum hic durmadan yemek istiyorum yardim edin bana

Oglen bol salata 1 dilim ekmek yedim
Sonra meyveli yogurt
Sonra yarim portakal
Sonra susamli sekerleme
Sonra bir koca kase haslanmis tane misir
Duramiyorum

susamlı şekerleme ve mısır olmasa sıkıntı yok aslında. canın birşey çekince su iç başka şeylerle oyalan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…