• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yaza kadar 50 kilo olmak isteyenler günlüğü :)

Günaydın herkese,

Yumurtaya devam,sabah yine yedim tok tutuyor diye...
Allahtan hava serinde yeniyor.
Yanında zeytin domates salatalık...

Bu hafta hiç spor yapamadım,hep yorgun hissettim eve geç gittim yani vakit kalmadı,falan...geldik cumaya
Belki haftasonu daha iyi olur...

Ama 2 defa biberiye yağı ile streçlenip yattım, streçi de karnımı çekip sıkıca sardım. Ben memnunum.
Sabah dümdüz bir göbekle kalktım:)))) İyi de mi...

Merhabalar, umarım herkes iyidir
bugünkü menüm:
sabah 30 dk yürüyüş
kahvaltı:
1 haşlanmış yumurta (azıcık zeytinyağı ile)
1/2 domates
1/2 salatalık
1,5 dilim çavdarlı ekmek
1 fincan çay(şekerli)
ara:
yeşil çay
öğle :
2 kepçe domates çorbası
3 kaşık taze fasülye kavurması
1 dilim çavdarlı ekmek
ara: yeşil çay içeceğim
30 dk yürüyüş (yağmur yağmaz inşallah yaa)
akşam: yarın yazacağım

akşam yürüyüşümü yaptım.
yemekte ise: 1 kepçe barbunya yemeği, 2 kaşık bulgur pilavı
1 bardak çay, yanına 4 tane tuzlu kurabiye :19:

sabah uyanınca bi tane elma yedim.
kahvaltıda haşlanmış patates ve peynir zeytin yicem.
akşama henüz karar vermedim :44:

Sağol canım, darısı isteyenlerin başına... ayakkabı konusunda dediğim gibi pek anlamıyorum ama baştan 14. sıradaki tarzında var bende mesela belki azıcık daha topuğu kısadır bendekinin.
Teşekkürler tatlım uğraşmışsın baya, birçoğunu çok beğendim ama sondan 1. ve 2. daha bir hosuma gitti, daha rahat duruyolar sanki :8: bu tarz alabilirim.
dün ayağıma porselen tabağın parçası battığı için yürüyemiyorum o yüzden sporda yapamıyorum.spor yapsam daha çok toksin atardım ben:((
Canım çok geçmiş olsun...

beraber baslayabiliriz istersen :) ben bacak ölcümü alıcam bgnden itibaren baslıyrum faydası olup olmadıgını gzlermle grcem :)

Ya zaten çok istiyorum ama evdeki pc bozuk, benzer bi videoyu indirip flasdiske atıp evdeki dvd'de denedim o da olmamıştı. Bunu tekrar deneyeyim, telefona atıp baksam konsantre olamam. Bir yolunu bulup ayarlayabilirsem haber veririm tatlım çünkü bende çok istiyorum bacak bölgesi için bişeyler yapabilmeyi. Yürüyüş yapıyorum şekillenme konusunda faydasını gördüm biraz ama incelme olmadı.

Sağol canım, darısı isteyenlerin başına... ayakkabı konusunda dediğim gibi pek anlamıyorum ama baştan 14. sıradaki tarzında var bende mesela belki azıcık daha topuğu kısadır bendekinin.
Teşekkürler tatlım uğraşmışsın baya, birçoğunu çok beğendim ama sondan 1. ve 2. daha bir hosuma gitti, daha rahat duruyolar sanki :8: bu tarz alabilirim.

Aynen canım ben de beğendim onları..dediğim gibi elbisen de çok önemli,umarım çok güzel olursun o gün :16::16::16:

Son düzenleme:
Kızlar ben bugün tartıldım ama moralim bozuldu 54.4 kiloyum..ilk bir hafta sonra tartıldığımda 54.7 yi görmüştüm zaten sonrasında sadece 300gram mı verdim :26::26:..dirençli noktadayım ben de sanırım..yediklerime daha fazla dikkat edicem artık

Son düzenleme:
kizlar iyi dilekleriniz icin tesekkur ederim iyiye gidiyor insallah.detoxum 2.gununde.sabah 55.9 kg ciktim.bakalim yarin ne olucak

ben gittim geçen yaz canım mavi ışık lazer e ama memnun kalmadım. ilk önce randevuları doğru düzgün veremediler. ayrıca kıllarım çok koyu renk olmadığından makina görmedi fazla azaldı evet ama tamamen yok olmadılar. inşallah sende işe yarar
umarım canım işe yarar cnkü bitme garantili yazıldım yoksa kurtulamazlar benden :P

Canım çok geçmiş olsun...

Ya zaten çok istiyorum ama evdeki pc bozuk, benzer bi videoyu indirip flasdiske atıp evdeki dvd'de denedim o da olmamıştı. Bunu tekrar deneyeyim, telefona atıp baksam konsantre olamam. Bir yolunu bulup ayarlayabilirsem haber veririm tatlım çünkü bende çok istiyorum bacak bölgesi için bişeyler yapabilmeyi. Yürüyüş yapıyorum şekillenme konusunda faydasını gördüm biraz ama incelme olmadı.
tamam canımm ben dün yaptım bugünde yapıcam 30dan geriye sayıyorumm baslayınca haber ver

Aynen canım ben de beğendim onları..dediğim gibi elbisen de çok önemli,umarım çok güzel olursun o gün :16::16::16:
İnşallah canım güzel dileğin için çok teşekkür ederim. Elbisem uzun kollu üzerinde dantel ve işleme var azıcık, etek kısmı tüllü ve rengi somon renk. (bu konuda da fikir verirseniz sevinirim kızçeler, sizce somon ayakkabı mı alayım, yoksa mesela zıt renkli bi ayakkabı mı alayım? )
Blume'cim kızmıyorsun dimi burası diyet topiği biliyorum ama, ben sadece başka bir-iki arkadaş ve sizleri tanıyorum site de o yüzden görüşlerinize ihtiyaç duyuyorum, samimiyetinizi seviyorum arkadaşlar :16:

Kızlar ben bugün tartıldım ama moralim bozuldu 54.4 kiloyum..ilk bir hafta sonra tartıldığımda 54.7 yi görmüştüm zaten sonrasında sadece 300gram mı verdim :26::26:..dirençli noktadayım ben de sanırım..yediklerime daha fazla dikkat edicem artık

aa 300 Gram küçümsenirmi :20: moralini bozma. Yeşil çay içiyormusun bilmiyorum ama direnç döneminde iyi geliyor, tekrar kilo vermeyi hızlandırıyor. Ben 2 kez tecrube edindim.

merhaba kızlarr bugün tartıldım 56,9 cıktımm yuppii takılıp kalmıstı ya en azından 300 gr gtms :D he bide
sabah: 1 elma
kahvaltı: sütlü nesfit 1 kase
ögle: yayla çorbası ve tavuklu bezelye yemeği
aksam eve cok gec gittiğim için aksam yemeği yemeyi düsünmüyorum cerez yada meyveyle geçiştiricem

işte hayalimdeki bacaklar :)keske bunlar gibi olabilse zayıflayınca
$Kizlar-1_007sdfrh.webp

Son düzenleme:
Öğlende köfte 2 adet ,erik yedim.Ve pilav malesef...

Çok azaltsamda karbonhidratı, tamamen kesemedim,illa birşey çıkıyor,
stresliyim bugünlerde işten dolayı...Ondan tam kontrol sağlayamıyorum.

ara öğünde 1 bardak süt içtim
akşam yemeği olarak tavuk ızgara ve roka salatası yedim.
ve gün içinde 3 bardak bitki çayı içtim.
göbek bölgesi basenden daha zor tabi. o kadar yağ bi türlü erimiyor.
inat ediyor yağlarım resmen :1: ama yılmak yok. bi kere incelmeye başlayınca gerisi gelecek inşallah.

bi de benim belimin kalın olmasının yanında midem çok çıkık gibi duruyor mide de mekik ve türevi hareketlerle mi erir acaba ? başka yapmam gereken bi hareket video var mı kızlar :40:

Selam kizlar ben de 55 kilo ile basladim bugun itibariyle tam 50 kiloyum. 8 haftada 5 kilodan biraz fazla kilo verdim simdi son 2kg daha vermeye calisiyorum 48 olup amacim biraz kendimi garantiye almak. Umarim hepiniz basarirsiniz size bol sans ve cokca irade diliyorum :)

Selam kizlar ben de 55 kilo ile basladim bugun itibariyle tam 50 kiloyum. 8 haftada 5 kilodan biraz fazla kilo verdim simdi son 2kg daha vermeye calisiyorum 48 olup amacim biraz kendimi garantiye almak. Umarim hepiniz basarirsiniz size bol sans ve cokca irade diliyorum :)

bizimle bi kaç püf noktası paylaşır mısın :40::3:

Teşekkür ederiz canım benim de yaklaşık 3 hafta olacak inşallah senin sonucuna ulaşırız hepimiz..8 haftada verdiğine göre aç kalmamışsın sağlıklı beslenmişsin demek ki..kalıcı olur zaten azıcık dikkat edersen..

Back
X