• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yaza kadar 50 kilo olmak isteyenler günlüğü :)

yoğurtlu karışım, zayıflama kürleri sayfasında vardı bende ordan gördüm günde 500gr verdiriyor yazıyor. günde 500ü geçtim haftada 500 grama razıyım ben :) sonuçta hızlı kilo vermekte sakıncalı.
ballı ılık su da sabahları çok işe yarıyor bi arada onu çok içiyordum. ama bünyeyi şaşırtmak lazım o yüzden sabah metabolizma hızlandırmak için içtiklerimi değiştiriyorum her rejime başladığımda :)
sen hangi bitki çaylarını içiyorsun canım özel bi karışımın mı var yoksa yeşilçay form çayı filan mı ?Frezya

freyza canm sagol nerin icin basen hareketlerini denicem düzenli bakalım ilk ölcülerimizi bildirelim faydası olcakmı görücez :) bu arasda ölcüldünüzmü kızlarr

bende katılabilir miyim sizee
50 halimi çok özledimm
tek başıma birşey yapamıyorum ama bugün spora başlayacağım ekmeği kesip yediklerime dikkat edeceğimm :31:

Ben kahvaltıdan önce alacaktım ölçüleri unuttum ya :26::26:..bi sürü yemek yedim..şimdi aldım ölçüleri:1::1:

Göğüs: 88
bel:70
göbek:82
kalça :90

belimi 60-65 arası göbek kısmınında 70cm olmasını istiyorum,kalçamda biraz incelse o arada fena olmaz :)))

Son düzenleme:
yoğurtlu karışım, zayıflama kürleri sayfasında vardı bende ordan gördüm günde 500gr verdiriyor yazıyor. günde 500ü geçtim haftada 500 grama razıyım ben :) sonuçta hızlı kilo vermekte sakıncalı.
ballı ılık su da sabahları çok işe yarıyor bi arada onu çok içiyordum. ama bünyeyi şaşırtmak lazım o yüzden sabah metabolizma hızlandırmak için içtiklerimi değiştiriyorum her rejime başladığımda :)
sen hangi bitki çaylarını içiyorsun canım özel bi karışımın mı var yoksa yeşilçay form çayı filan mı ?Frezya

Süpermiş canım..dediğin gibi günde 500 geçtim haftada bile olur :1::1:

yoğurtlu karışıım hakkınnda bilgi verir misin canım ?

Esmercim buyur gel hoşgeldin,yaza kadar fit olalım birlikte..sen nerden şikayetçisin canımcım..
ya basenlerim popom küçülsün istiyorum. göbek bölgemde pek şikayetim yok ama o da sıkılaşsa iyi olur
bir ay kadar spor yapmıştım hip hop abs. hip hopla dans ederek zayıflatıyor yedklerime dikkat etmediğim halde kalçada baya işe yaramıştı. ama sonra vizelerim ödevlerim başladı bıraktım. tekrar başlamak için motivasyona ihtiyacım var.
tabiki canım hosgeldin aramıza :) tanıtırmısın kendini
hoşbuldum canım 173 boyum 56 57 arasıda kilom öğrenciyim öğretmenlik okuyorum 20 yaşındayım
frezyaya yazdığm kısımlarda sorun var 52 olsamda yeter bna yaza kadarr

ya basenlerim popom küçülsün istiyorum. göbek bölgemde pek şikayetim yok ama o da sıkılaşsa iyi olur
bir ay kadar spor yapmıştım hip hop abs. hip hopla dans ederek zayıflatıyor yedklerime dikkat etmediğim halde kalçada baya işe yaramıştı. ama sonra vizelerim ödevlerim başladı bıraktım. tekrar başlamak için motivasyona ihtiyacım var.

hoşbuldum canım 173 boyum 56 57 arasıda kilom öğrenciyim öğretmenlik okuyorum 20 yaşındayım

Boyun iyiymiş canım kilon fazla değil aslında ama bir bölgede toplanması kötü oluyor..egzersizleri yaparsan faydalı olur diye düşünüyorum..hip hop mı yapıyorsun canım ne güzelmiş,dans bütün kaslarını çalıştırır hem..

sorunlarımız aynı bölgelerden yaptıklarımızı birbirimizle paylasablrz bölece motive oluruz.ama senn boyuna göre kilon iyiymiş yine sen sadece spor yapsan sıkılassan bile sana yeter gibi :) sende ölcülerini al freyza nın yaptıgı gibi bende simdi yazıcam ölcülerlede takipte olalım sonucta bakalım verdigimiz kilolar ne kadar görüntümüzee yansıyomus dimi

sorunlarımız aynı bölgelerden yaptıklarımızı birbirimizle paylasablrz bölece motive oluruz.ama senn boyuna göre kilon iyiymiş yine sen sadece spor yapsan sıkılassan bile sana yeter gibi :) sende ölcülerini al freyza nın yaptıgı gibi bende simdi yazıcam ölcülerlede takipte olalım sonucta bakalım verdigimiz kilolar ne kadar görüntümüzee yansıyomus dimi
ben çok zayıftım lisede 45 kilo falan. sonra aldım ama biraz fazla aldım sanki zayıf olmayı seviyorum ben :16:
ölçülerimi alayım bende. şimdi callanetics mi yapsam hip hop abs ye devam mı etsem diye düşünüyorum
Boyun iyiymiş canım kilon fazla değil aslında ama bir bölgede toplanması kötü oluyor..egzersizleri yaparsan faydalı olur diye düşünüyorum..hip hop mı yapıyorsun canım ne güzelmiş,dans bütün kaslarını çalıştırır hem..
callanetics düşünüyorum şimdi canım 21 saat programını
o da çok inceltiyor

Evet canım burda yazmak iyi oluyor yoksa unutur giderizz :))..kızlar incelme konusunda annemin uyguladğı bir yöntem var çok hızlı sonuç aldıyor eve tatile gelince annemi gördüm çok şaşırdım..bitkisel yağlarla yapılıyor..son çare onu denemek :9::9: çünkü öğrenciyken yapmak zor olur biraz evde yurtta..

Şimdi ben evde 3 gün boyunca deneyeceğim bunu,döncem çünkü okuduğum şehre..özellikle basen kısmı için de faydalı olur diye düşünüyorum o kısımlar illet bir şey çünkü..

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-listeleri/43947-bitkilerle-incelin.html

Burda buldum tarifi
ama annemin söylediğine göre 2-3 yağla yapmak daha faydalı,biberiye yağı ana maddesi,yanına keten tohumu ve o yağlardan birini katarak yapıyor..bugün ben de yapacağım..3 gün sonra sonuçları yazarım :21::21:

Son düzenleme:
EsmerKralice ,
yoğurtlu kürü yazıyorum :
2 yemek kaşığı yoğurda 1'er çay kaşığı toz zencefil, zerdeçal ve tarçın karıştırıp yemeklerden yarım saat önce tüketiyoruz. ben üstüne 1 bardak kadar su da içiyorum.
metabolizmayı hızlandırıyor. benim okuduğum konu başlığında günde 500gr verdiriyor diyor. ama bizim için haftada 500 gram gitse yeter :D

Frezya, canım hangi tür bitki çayları içiyordun ?

bende ölçülerimi yazıcam ölçünce. :)

ben çok zayıftım lisede 45 kilo falan. sonra aldım ama biraz fazla aldım sanki zayıf olmayı seviyorum ben :16:
ölçülerimi alayım bende. şimdi callanetics mi yapsam hip hop abs ye devam mı etsem diye düşünüyorum

callanetics düşünüyorum şimdi canım 21 saat programını
o da çok inceltiyor

canım callanetics dediğin sporun süresi ne kadar bide ne kadar etkili önceden uygulamıslıgın sonuc almıslıgın varmı?

Back
X