• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yaza kadar 50 kilo olmak isteyenler günlüğü :)

Herkese selam.
haziran başına kadar 10 kilo vermek istiyorum ve spora başladım 4 haftadır 3,5 kilo verdim bu ara yavaşladı
normalde almam gereken kaloriyi 1300 hesapladım 500 daha az yemeye dşkkat edşyorum haftada 4 günde spora gidiyorum
o da her gidişte 700 kalori yakıyorum aşağı yukarı
daha 3 haftadayım yoruldum valla
diyetisyen bol bol lifli gıda yiyin dedi. muz faydalıymış zayıflama yolunda.

Ben 5 bardak yazdım yanlış anlaşıldı sanırım,herbalife in yeşil çayını içiyorum ben onda en az 1 litre içmek gerekiyor tabi sıkılaşmak için..o nedenle 5 yazdım 3 bardak herbalife yeşil çayı 2 bardak da diğer bitki çayları..

ölçülerimi yazıyorum en tombik kendimi gördüm :)

göğüs91
bel 75
göbek 83
kalça 92

zaten hiçbir zaman 52 kilo iken bile bel oyuğum çok olmadı o yüzden 90-60-90 olma gibi bi hayalim yok :D bel 70e inse göbekte 75e filan inse yeter :)

kilom 57,5 yani tüm yağlar göbek ve bel çevresinde.

hemen kendime yeşilçay yaptım.
spor yapmaya çok üşeniyorum ama :S

Herkese selam.
haziran başına kadar 10 kilo vermek istiyorum ve spora başladım 4 haftadır 3,5 kilo verdim bu ara yavaşladı
normalde almam gereken kaloriyi 1300 hesapladım 500 daha az yemeye dşkkat edşyorum haftada 4 günde spora gidiyorum

Gel burda destek olalım birbirimize canım..başlangıç ölçülerini ve kilonu da yaz canım,zamanla eski haliyle karşılaştırırsın..

Herkese selam.

azminden dolayı tebrik ediyorum :)
ben haftanın 4 günü spor yapsam erir yok olurum :) sadece az yiyerek zayıflamaya çalıştığım için sanırım kilo kaybı daha yavaş oluyor bende.
inşallah hedef kilona ulaşırsın.

ölçülerimi yazıyorum en tombik kendimi gördüm :)

göğüs91
bel 75
göbek 83
kalça 92

zaten hiçbir zaman 52 kilo iken bile bel oyuğum çok olmadı o yüzden 90-60-90 olma gibi bi hayalim yok :D bel 70e inse göbekte 75e filan inse yeter :)

kilom 57,5 yani tüm yağlar göbek ve bel çevresinde.

hemen kendime yeşilçay yaptım.
spor yapmaya çok üşeniyorum ama :S
Ölçülerimiz aşağı yukarı aynı..:9::9:..senin boyun kaçtı canım..bel 70den asağı olsun canım benim şu an yetmiş ince gibi değil,65 süper olur ama :1::1:

tamam canım hosgeldin tanıt kendini bilgilerini ver senide ekliyim :) benmde sorunum bacaklarda

tamam canım cok iyi olur sagol :)

tamam ekliyim onlarıda[/QUOTE
blume90 haklısın biraz konuya tepeden indim gibi belim ve göbeğim hep aynı kalıyor üstelik bel ince ama basen aldı başını gidiyor... ben ağustos ayında evlendim o zaman 58-59 kilo idim ve hedefim 52-54 kiloya inmekti fakat evlendikten sonra 58 kilo oldu 65-66 kilo oldu anlamdım şimdide en azından 55 kiloya inmek istiyorum

tamam canım hosgeldin tanıt kendini bilgilerini ver senide ekliyim :) benmde sorunum bacaklarda

tamam canım cok iyi olur sagol :)

tamam ekliyim onlarıda

blume90 haklısın biraz konuya tepeden indim gibi belim ve göbeğim hep aynı kalıyor üstelik bel ince ama basen aldı başını gidiyor... ben ağustos ayında evlendim o zaman 58-59 kilo idim ve hedefim 52-54 kiloya inmekti fakat evlendikten sonra 58 kilo oldu 65-66 kilo oldu anlamdım şimdide en azından 55 kiloya inmek istiyorum ölçülerimi ölçmedim ama ölçünce yazarım

azminden dolayı tebrik ediyorum :)
ben haftanın 4 günü spor yapsam erir yok olurum :) sadece az yiyerek zayıflamaya çalıştığım için sanırım kilo kaybı daha yavaş oluyor bende.
inşallah hedef kilona ulaşırsın.

teşekkürler birde öğretmenim ve bazen günde 12 saat dersim oluyor çıkınca gitmem gerek diyorum
faydalı şeyler keşfettim kısa zamanda paylaşırım sizinle
ölçülerimi ölçmedim bugün ölçerim ama yağ oranı üzerinden gitmek daha faydalıymış arkadaşlar
yani mesela 5 kilo vereceğimize olan yağı kasa çevirsekte o beş kiloyu vermeden 2 beden incelmiş görünebilirmişiz

başladığımda 74 kiloydum aşağı yukarı şuan 70 - 70,5 arası
ama yağ oranı %4 azaldı

evet destek olursak birbirimize daha kolay kurtuluruz gibi geliyor :)

Ölçülerimiz aşağı yukarı aynı..:9::9:..senin boyun kaçtı canım..bel 70den asağı olsun canım benim şu an yetmiş ince gibi değil,65 süper olur ama :1::1:

boyum 160-161 filan,tabi ki 65 çok süper olur ama benim belim hiç o kadar ince olmadı walla en ince 68 olmuştu sanırım o zamanda 51 kilo idim :) bakalım artık bu sefer belki olur.
üşengeçliği bi kenara bırakıp spor yaparsam daha kolay olur belki. :)

çok sevdim burayı
boş bırakmayalım arkadaşalr birbirimize destek olarak istediğimz kilolara ulaşacağı gibi geliyorr :31:

teşekkürler birde öğretmenim ve bazen günde 12 saat dersim oluyor çıkınca gitmem gerek diyorum
faydalı şeyler keşfettim kısa zamanda paylaşırım sizinle
ölçülerimi ölçmedim bugün ölçerim ama yağ oranı üzerinden gitmek daha faydalıymış arkadaşlar
yani mesela 5 kilo vereceğimize olan yağı kasa çevirsekte o beş kiloyu vermeden 2 beden incelmiş görünebilirmişiz

başladığımda 74 kiloydum aşağı yukarı şuan 70 - 70,5 arası
ama yağ oranı %4 azaldı

evet destek olursak birbirimize daha kolay kurtuluruz gibi geliyor :)

tabi yağ oranı için diyetisyene gitmek lazım. ben evdeki ilkel yöntemlerle zayıflamaya çalışıyorum :D
ama geçtiğimiz yıl pilates yaptım iki ay kadar gerçekten acayip sıkılaşıyorsun. ama bırakınca tabi yine eski hale dönülüyor :S
o yüzden sporda süreklilik çok önemli, ben henüz sürekliliğe hazır değilim :)

tabi yağ oranı için diyetisyene gitmek lazım. ben evdeki ilkel yöntemlerle zayıflamaya çalışıyorum :D
ama geçtiğimiz yıl pilates yaptım iki ay kadar gerçekten acayip sıkılaşıyorsun. ama bırakınca tabi yine eski hale dönülüyor :S
o yüzden sporda süreklilik çok önemli, ben henüz sürekliliğe hazır değilim :)

haklısın bırakmamak lazım
ama aktivite yaparken mutlaka kendini zorla
faydasını göreceksin
pilatesi denemedim ben daha açıkçası hiç deneyesimde yok
daha zormuş gibi geliyor bana
geçen hafta bir gün spinninge gideyim dedim araba çarpmış gibi oldum :50:

diyetisyenin diyet önerilerini paylaşırım burda
faydası olur inşallah

boyum 160-161 filan,tabi ki 65 çok süper olur ama benim belim hiç o kadar ince olmadı walla en ince 68 olmuştu sanırım o zamanda 51 kilo idim :) bakalım artık bu sefer belki olur.
üşengeçliği bi kenara bırakıp spor yaparsam daha kolay olur belki. :)

Canım boylarımızda aynı sayılır..ulaşırsın canım ya zor değil birlikte yapacağız inşallah..

haklısın bırakmamak lazım
ama aktivite yaparken mutlaka kendini zorla
faydasını göreceksin
pilatesi denemedim ben daha açıkçası hiç deneyesimde yok
daha zormuş gibi geliyor bana
geçen hafta bir gün spinninge gideyim dedim araba çarpmış gibi oldum :50:

diyetisyenin diyet önerilerini paylaşırım burda
faydası olur inşallah

paylaşmana çok memnun oluruz :) pilates evet zor biraz kendimi ebru şallıya yetişmek için ordan oraya az atmadım :D bi de bi hafta gerçekten de kamyon çarpmış gibi oluyo tüm kaslar harekete geçtiği için. bi de benim gibi ham olan biri için çok zor oluyor :) mesela ben yaparken sucuk gibi terliyordum arkadaşım daha sportif olduğu için sporun sonuna doğru terlemeye başlıyordu ancak zorlanıyordu. ben ilk dakkadan zorlanıyordum :) hafta 1-2 yapmaya başlayım en iyisi. spor şart.

blume90 haklısın biraz konuya tepeden indim gibi belim ve göbeğim hep aynı kalıyor üstelik bel ince ama basen aldı başını gidiyor... ben ağustos ayında evlendim o zaman 58-59 kilo idim ve hedefim 52-54 kiloya inmekti fakat evlendikten sonra 58 kilo oldu 65-66 kilo oldu anlamdım şimdide en azından 55 kiloya inmek istiyorum ölçülerimi ölçmedim ama ölçünce yazarım

tamam canım ölcülerini yazdıgında eklerim senide

Kızlar motive etmesi için fotoğraf ekliyorum

Olmak istemediğimiz grup $1006801_298x298.webp$13909115.webp$diyet_asiri_yemek_glr.webp$diyet-psikolojisi-mkle.webp$fft99_mf1639758.webp$3bb2111e-21bb-420d-ad9c-009a3499ed17.webp$9 FLuvia-Lacerda-Thumb.webp$Fluvia LAcerda.webp$Hizli-yemek-kilo-aldiriyor.webp$Kilolu-Bayanlar-İcin-Mayo-Moodelleri-7.webp$kilolu-hanımlara-giyim-önerileri.webp$kilolu-hanimlar-icin-sik-gorunme-rehberi-0.webp$kilo-vermek-icin-asiri-yemek-yemeyi-birakmak-gerekiyor.webp$Kim-Kardashian-Resim-1.widec1_.webp$plus-size-model-jasmine-edwards.webp$Viseral-Yagin-Etkileri.webp$zayif7a.webp$watermark.webp

Back
X