• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yaza kadar 50 kilo olmak isteyenler günlüğü :)

canım callanetics dediğin sporun süresi ne kadar bide ne kadar etkili önceden uygulamıslıgın sonuc almıslıgın varmı?
videosu bir saat sürüyor ama konuşmalar falan var 40 45 dk de sen ona. ilk başlarda zorlanıyorsun ama alışınca kolay yapıyorsun ve incelme konusunda en kısa sürede sonuç veren spor bence bu. ben hep 7de takıldım devam edemedm ona rağmen gelişme oldğunu hissediyordum özellkle karın bölgesinde. spor bölümnde callanetics yapanlar dye bir konu var ne kadar çok kişinin yaptığını nasıl sonuçlar aldğını görebilirsin :34:

arkadaslar bide herkes kilosunu ve ölcülerini yazsın ben bunu ilk mesajda toplıyım. haftalara göre degişimi aradaki farkı eklerim daha mantıklı :)

videosu bir saat sürüyor ama konuşmalar falan var 40 45 dk de sen ona. ilk başlarda zorlanıyorsun ama alışınca kolay yapıyorsun ve incelme konusunda en kısa sürede sonuç veren spor bence bu. ben hep 7de takıldım devam edemedm ona rağmen gelişme oldğunu hissediyordum özellkle karın bölgesinde. spor bölümnde callanetics yapanlar dye bir konu var ne kadar çok kişinin yaptığını nasıl sonuçlar aldğını görebilirsin :34:

ben o zaman bunu bi arastırıpda düsüniyim :)

EsmerKralice ,
yoğurtlu kürü yazıyorum :
2 yemek kaşığı yoğurda 1'er çay kaşığı toz zencefil, zerdeçal ve tarçın karıştırıp yemeklerden yarım saat önce tüketiyoruz. ben üstüne 1 bardak kadar su da içiyorum.
metabolizmayı hızlandırıyor. benim okuduğum konu başlığında günde 500gr verdiriyor diyor. ama bizim için haftada 500 gram gitse yeter :D

Frezya, canım hangi tür bitki çayları içiyordun ?

bende ölçülerimi yazıcam ölçünce. :)

Canım ben şu anda yeşil çay içiyorum sadece..ama 5 li çaya başlıcam mutlaka duymuşsunuzdur..
"Bitki çayları. Yeşil çay, biberiye, kekik, mate ve funda yaprağı karışımıyla ayda ortalama beş kilo verebilirsiniz." yazıyor..bu çayların özelliği vücut ısısnı artıtıp yağ yakmaya yardımcı olması..

Canım ben şu anda yeşil çay içiyorum sadece..ama 5 li çaya başlıcam mutlaka duymuşsunuzdur..
"Bitki çayları. Yeşil çay, biberiye, kekik, mate ve funda yaprağı karışımıyla ayda ortalama beş kilo verebilirsiniz." yazıyor..bu çayların özelliği vücut ısısnı artıtıp yağ yakmaya yardımcı olması..
bende doğadan 5. ir yerde çayı var poşet çay şeklinde bir kaç gün içip bıraktım ona devam ediyim
ne zaman içeceğimzin bir önemi var mı sabah akşam yemekten önce sonra ??

bende doğadan 5. ir yerde çayı var poşet çay şeklinde bir kaç gün içip bıraktım ona devam ediyim
ne zaman içeceğimzin bir önemi var mı sabah akşam yemekten önce sonra ??

Yemeklerden önce daha faydalı olur canım ama yemekten sonra çay içme alışkanlığın varsa benim gibi içilebilir..İçeriğinde hangi bitkiler var canım,ben de alayım ondan,faydası olur tabiki devam et bence..

bende kilo vermek istiyorum artık tartının üstüne çıkmaya korkuyorum evlenmeden önce 58 kilo idim ve 54 e inmek istiyordum evlendikten sonra 65 e çıktım ve tartıdaki artışı durduramıyorum çok kilo aldım ve aldığım kilolar direk basene toplanıyor yapı olarak çok rahat kilo alıyorum fakat veremiyorum :(

Yemeklerden önce daha faydalı olur canım ama yemekten sonra çay içme alışkanlığın varsa benim gibi içilebilir..İçeriğinde hangi bitkiler var canım,ben de alayım ondan,faydası olur tabiki devam et bence..
bimden aldım canım ben
doğadan 5i bir yerde
içinde kekik mate biberiye yeşil çay funda yaprağı varr

fzlası bağırsakları tembelleştirmez mi bence fazlası zararlı belki günde en fazla 2 bardak sonrada su daha fazla içilme yanlış mı düşünüyorum?
canım bunun içinde sinameki yok
diğer form çaylarında sinameki var o bağırsak tembelliğine neden oluyor

bende kilo vermek istiyorum artık tartının üstüne çıkmaya korkuyorum evlenmeden önce 58 kilo idim ve 54 e inmek istiyordum evlendikten sonra 65 e çıktım ve tartıdaki artışı durduramıyorum çok kilo aldım ve aldığım kilolar direk basene toplanıyor yapı olarak çok rahat kilo alıyorum fakat veremiyorum :(
tamam canım hosgeldin tanıt kendini bilgilerini ver senide ekliyim :) benmde sorunum bacaklarda

benim bilgisayarda var indirme linki bulursam vereyim canım.
tamam canım cok iyi olur sagol :)
Blumecim başlangıç kilolarımızı ve hedef kilolarımızı da yaz istersen

tamam ekliyim onlarıda

fzlası bağırsakları tembelleştirmez mi bence fazlası zararlı belki günde en fazla 2 bardak sonrada su daha fazla içilme yanlış mı düşünüyorum?

Daha önce içmiştim canım öyle bir şey olmamıştı,bir kaç damla limonla da güzel oluyor bu çaylar..

Back
X