- 8 Kasım 2013
- 9.262
- 11.891
- 498
- Konu Sahibi AdaisyLove
-
evet kızlar 40 dk zumba (zumba max),
bu
bu ve şu
yapıldı,duşumu aldım bornozla yazıyorum yalnız
sabah kahvaltıda 2 haşlanmış yumurta biraz peynir,bir büyük dilim(el kadar olandan) ekmek ve çok az bal-kaymak yedim
kartanesi58 tartı Günlerimiz perşembe günüdür.
Bu perşembe tartılıp kilo bildirimi yapacaz ve vücut ölçüsü alacaz
Tamam tatlım olur tarih yazar bir sonraki ay yine alırız :)Tamam kankiss olur ama ölçüleri ayda 1 alakim istersen canisi:)))
Tamam tatlım olur tarih yazar bir sonraki ay yine alırız :)
Bugünkü menüm
Sabah:2 haşlanmış yumurta, bir büyük dilim köy ekmeği, çok az bal-yağ, yine çok az peynir, kıvırcık
Yaklaşık 5 saat sonra bir tabak yaprak sarması, ekmeksiz
4 lt su ve bollca spor
Bir tabak sarma dediğim 5/6 adetCanım kahvaltı psorun ve suyun çok güzel ama bir tabak sarma fazla sanki onun dışında çok güzel.maşallah:))) sen karatay mi yapıyorsun
Bir tabak sarma dediğim 5/6 adet
Yok Karatay sayılmaz pek, akşam aç yatmaya dikkat ediyorum hani baya baya aç, onun dışında herşey yiyorum abartmadan ve Abur cuburu kestim çikolata kek vs, ha bu söylediklerimi de 3 gündür yapıyorum:))
Ondan önce sporumu yapıyordum ama dikkat etmiyordum pek, bebeğim küçüktü ve sadece anne sütü alıyordu ben de sık acıkıyordum dolayısıyla da ne bulsam saldırıyordum
Ooo süpersin canım abur cuburu kesebildiysen tamamdır :)Bir tabak sarma dediğim 5/6 adet
Yok Karatay sayılmaz pek, akşam aç yatmaya dikkat ediyorum hani baya baya aç, onun dışında herşey yiyorum abartmadan ve Abur cuburu kestim çikolata kek vs, ha bu söylediklerimi de 3 gündür yapıyorum:))
Ondan önce sporumu yapıyordum ama dikkat etmiyordum pek, bebeğim küçüktü ve sadece anne sütü alıyordu ben de sık acıkıyordum dolayısıyla da ne bulsam saldırıyordum
Menü güzel tatlım :)Bugünkü menüm sabah 4 kaşık melemen iki dilim ekmek biraz peynir ve az şekerli çay
Öğle annem.ile çarşıya çıktık3 lokma kadar ppoğaça ve 1 bardak ayran
Akşam.1 adet biber dolması ve iki ile omlet ama 3 te birini annem yedi su iki yaparım iinşallah sporda annem ile 3 saat falan yurudum.:))))
Günaydın hanımlar dün regl ağrım coktu giremedim menümü bildireyim
Dünkü menüm
Sabah üçgen peynir çökelek domates salatalık 1 kk helva 2 dilim çavdar ekmeği
Öğlen 1 tabak taze fasulye 3 yk bulgur pilavı
Ara 3 çilek 1 portakal
Aksam 1 kase mercimek çorbası 2 yumurta ile menemen az tuzlu acı biber tursusu 6 7 zeytin
Su 1 lt malesef reglken çok icemiyorum
Spor 1 saat yürüyüş
Anladım canım sorun değil umarım tartıya yansımazNehirim.ben bugün menumu paylasmayacaağım.biraz tatlı fakan kacirdim kötü oörnk olmayayim annem kendi elleri ile ttatlı yaptı bende yedim biraz üzgünüm(((
Merhaba ben de aranıza katılmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?