Yaza kadar en az 20 kilo..

Spor süper canm menün de güzel

Bugünkü menüm
Sabah çok az yagda yumurta
3 zeytin çökelek 1 üçgen peynir Domates salakatalik
Ara 1 portakal 1 br süt
Öğlen 1 tabak kuru fasulye 4 yk bulgur pilavı 3 yk yoğurt
Ara 10 çilek yarım kase yoğurt
Aksam ızgara balık salata
30 dk yürüyüş.
Su 2 olur
Bugün istahim çok açıktı kazasız belasiz atlattim çok şükür.
Regl öncesi hem çok sisim hem de iştah tavan yapmış

Her şeyin başı sağlık. .

Eklentiler

• FB_IMG_1454506785092.webp
    26,5 KB · Görüntüleme: 83
Bugünkü menüm
Sabah:2 haşlanmış yumurta, bir büyük dilim köy ekmeği, çok az bal-yağ, yine çok az peynir, kıvırcık
Yaklaşık 5 saat sonra bir tabak yaprak sarması, ekmeksiz
4 lt su ve bollca spor

Canım kahvaltı psorun ve suyun çok güzel ama bir tabak sarma fazla sanki onun dışında çok güzel.maşallah:))) sen karatay mi yapıyorsun
Bugünkü menüm
Sabah:2 haşlanmış yumurta, bir büyük dilim köy ekmeği, çok az bal-yağ, yine çok az peynir, kıvırcık
Yaklaşık 5 saat sonra bir tabak yaprak sarması, ekmeksiz
4 lt su ve bollca spor

Canım kahvaltı psorun ve suyun çok güzel ama bir tabak sarma fazla sanki onun dışında çok güzel.maşallah:))) sen karatay mi yapıyorsun
Bir tabak sarma dediğim 5/6 adet
Yok Karatay sayılmaz pek, akşam aç yatmaya dikkat ediyorum hani baya baya aç, onun dışında herşey yiyorum abartmadan ve Abur cuburu kestim çikolata kek vs, ha bu söylediklerimi de 3 gündür yapıyorum:))
Ondan önce sporumu yapıyordum ama dikkat etmiyordum pek, bebeğim küçüktü ve sadece anne sütü alıyordu ben de sık acıkıyordum dolayısıyla da ne bulsam saldırıyordum

Bugünkü menüm sabah 4 kaşık melemen iki dilim ekmek biraz peynir ve az şekerli çay

Öğle annem.ile çarşıya çıktık3 lokma kadar ppoğaça ve 1 bardak ayran

Akşam.1 adet biber dolması ve iki yyumurta ile omlet ama 3 te birini annem yedi su iki yaparım iinşallah sporda annem ile 3 saat falan yurudum.:))))

Anladım canim sağlıklı şeylerden yersen hem sütün kaliteli olur hemde kilo veririsin canım cıtır anne olursun.canım 1 tabak deyince daha fazla sandımbende azmis baya:)).

Günaydın hanımlar dün regl ağrım coktu giremedim menümü bildireyim
Dünkü menüm
Sabah üçgen peynir çökelek domates salatalık 1 kk helva 2 dilim çavdar ekmeği
Öğlen 1 tabak taze fasulye 3 yk bulgur pilavı
Ara 3 çilek 1 portakal
Aksam 1 kase mercimek çorbası 2 yumurta ile menemen az tuzlu acı biber tursusu 6 7 zeytin
Su 1 lt malesef reglken çok icemiyorum
Spor 1 saat yürüyüş

Ooo süpersin canım abur cuburu kesebildiysen tamamdır :)
Menü güzel tatlım :)

Eveeeeeet. . .
Yarın tartı gunu citirlar unutmayalım
Kilo boy yazalım liste yapalım 1.sayfaya her hafta güncellerim.
Tartıya erken saatte cikmayalim
Çok ince kıyafetlerle veya çıplak tartilalim
Wcye çıktıktan sonra tartilalim merak ediyorum yarını bu hafta dikkat ettim ben bakım sizlerde nasıl :)
M Metebatur
kartanesi58

Menun güzel canım))):

Nehirim.ben bugün menumu paylasmayacaağım.biraz tatlı fakan kacirdim kötü oörnk olmayayim annem kendi elleri ile ttatlı yaptı bende yedim biraz üzgünüm(((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…