- 9 Şubat 2016
- 147
- 136
- 18
- 36
- Konu Sahibi AdaisyLove
-
Tebrık ederm cnm bnde salıgunu 75.8 grmstm ama neyse az az olsa inş wercz fazlalıklarımızıgünaydn.
geçen hafta 99.9
bugün 99.0
fark 900 gr
halbuki pazartesi günü 98i grmüştüm tartıda.dünki kaçamaktan oldu demek.
evet canım sağlık olsun yavaş yavaş verelim.hem gözümüz yemeklerde kslırsa sonra fazlasyla alırz geri.herşeyden azar yiyelim yavaş verelim bişi olmzTebrık ederm cnm bnde salıgunu 75.8 grmstm ama neyse az az olsa inş wercz fazlalıklarımızı
Aynn ya bızde canlı bir topik ollm
Cnm bu topıge 4 haftadr yazyrz sen toplamda kaç kılo werdn
6 kilo verdim tatım.sen kaç.kilo verdinCnm bu topıge 4 haftadr yazyrz sen toplamda kaç kılo werdn
nette gezinirken şok diyet gördüm üç günde üç kilı veriliyrmş.hiç denedinmi böle şok dyet falan?hani kilo dursa falan iyi geliyrmşCnm bu topıge 4 haftadr yazyrz sen toplamda kaç kılo werdn
Cnm sen 103 kusurle başlamamşmydn ben ole hatrlyrm.ben 2kıloya yak7n werdm ya cok az. Yrndan ıtıbrn daha cok dkkt etcm6 kilo verdim tatım.sen kaç.kilo verdin
Denemedm cnm aslında dgr kızlarda aktif olsa onlarn tecrubelrndn yarrlnsak çok iyi olacak yanette gezinirken şok diyet gördüm üç günde üç kilı veriliyrmş.hiç denedinmi böle şok dyet falan?hani kilo dursa falan iyi geliyrmş
yok canım 105 yakındm benCnm sen 103 kusurle başlamamşmydn ben ole hatrlyrm.ben 2kıloya yak7n werdm ya cok az. Yrndan ıtıbrn daha cok dkkt etcm
Anldm cnm bn regl olamadm ya çok az gttı ya 1 haftada +grnce bole oldu.yok canım 105 yakındm ben
Tabi cnm hg kendndn bahsedr msn.Hanımlar bende katılabilir miyim ?
tabiiki canım.hoşgeldin topik sahibi yok ama bizde ona vekalet ederiz.kendini tanıt canm.Hanımlar bende katılabilir miyim ?
senin hep şişkinlik canm regl olunca büyük bi eksi görecksn benceAnldm cnm bn regl olamadm ya çok az gttı ya 1 haftada +grnce bole oldu.
İnş tatlımtabiiki canım.hoşgeldin topik sahibi yok ama bizde ona vekalet ederiz.kendini tanıt canm.
senin hep şişkinlik canm regl olunca büyük bi eksi görecksn bence
Merhaba hanımlar ben 23 yaşındayım. Forumdan birkaç arkadaşla devam ediyorum aslında ama yine de farklı farklı insanlarla da fikir alışverişi yapmak istiyorum. Ne kadar destek o kadar iyi. 93 kiloydum.Nisan ayının başında başladım. Şimdilik 86,3 oldum Devam edip yaza fıstık olarak girmeyi çok istiyorum. Şimdiden beni de aranıza aldığınız için teşekkürler...T
Tabi cnm hg kendndn bahsedr msn.
Merhaba hanımlar ben 23 yaşındayım. Forumdan birkaç arkadaşla devam ediyorum aslında ama yine de farklı farklı insanlarla da fikir alışverişi yapmak istiyorum. Ne kadar destek o kadar iyi. 93 kiloydum.Nisan ayının başında başladım. Şimdilik 86,3 oldum Devam edip yaza fıstık olarak girmeyi çok istiyorum. Şimdiden beni de aranıza aldığınız için teşekkürler...
Canım ben Karatay a benzer bir yeme tarzı oluşturdum. Ve akşam 6 dan sonra yemek yemeyi kestim. Kalorili yemekleri akşama bırakmamaya çalıştım. Ekmek hamurişi v.b şeyleri tüketmiyorum. Günde 3 lt su içiyorum. Bolca hareket,spor yapıyorum. Birde ben biraz bilinçaltımı kandırarak kilo vermeye çalışıyorum. İşe de yarıyor çok şükür.Ne demek cnm sende cok iyi kılo vermssn 1 ayda neler yaptn anltrmsn bıraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?