Yaza kadar en az 20 kilo..

biraz geç oldu ama anca iş güç yemek spor duş derken geciktm.
menüm sabah iki yumurta domates salatalık peynir yeşilzeytin
öğlen bi cornet(dün akşam eşim almştı bugüne sakladım)büyük bi muz
akşam bi parça et limonlu mercimek çorba ve sebze yeşillik.45 dk yürüyş 10 dk hareketler.su çok içiyrm zaten

Kizlar bende bugun kahvalti gene normal yaptim ama aksama esimi bekledim gec vakte kaldim ondan cok acikmistim makarna ve salata yedim makarnayi biraz fazla kacirdim ya ekmek yemiyorum hic o aliskanlogo biraktim sira makarnayi birakma da uzun sure eve almicam:) en sevdigim seydir makarna benim zayif noktam iste ama daha agzima surmicem ya sinir oldum kendime . Yarinin menusu bende hszir taze fasulye haslicam kendime esim iste olcak aksam rahatim:)

T

Tabi cnm hg kendndn bahsedr msn.
Merhaba hanımlar ben 23 yaşındayım. Forumdan birkaç arkadaşla devam ediyorum aslında ama yine de farklı farklı insanlarla da fikir alışverişi yapmak istiyorum. Ne kadar destek o kadar iyi. 93 kiloydum.Nisan ayının başında başladım. Şimdilik 86,3 oldum Devam edip yaza fıstık olarak girmeyi çok istiyorum. Şimdiden beni de aranıza aldığınız için teşekkürler...

Ne demek cnm sende cok iyi kılo vermssn 1 ayda neler yaptn anltrmsn bıraz

Ne demek cnm sende cok iyi kılo vermssn 1 ayda neler yaptn anltrmsn bıraz
Canım ben Karatay a benzer bir yeme tarzı oluşturdum. Ve akşam 6 dan sonra yemek yemeyi kestim. Kalorili yemekleri akşama bırakmamaya çalıştım. Ekmek hamurişi v.b şeyleri tüketmiyorum. Günde 3 lt su içiyorum. Bolca hareket,spor yapıyorum. Birde ben biraz bilinçaltımı kandırarak kilo vermeye çalışıyorum. İşe de yarıyor çok şükür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…