- 10 Kasım 2008
- 3.713
- 8.327
- 398
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #2.501
Çok geçmiş olsun canım Allah korumuş hep korusun Allahım kazadan beladan
Onunla geçmiş olsun canım. Allah esirgemiş.
Ben de insulin direnci var, bi oynadi mi 5 tencere doyurmaz beni. Neyse ki artik anliyorum da yemiyorum o ara . Sadece yogurt domates badem gibi seylerle gecistiriyorum.Doyma hissim var çok şükür, öyle çok aşırı yemem, yemek sonrası canım tatlı istemez. Zaten ben tatlı sevmiyorum, baklava, künefe gibi kuruyemiş ve peynir içeren tatlı ayrıca sütlü tatlıları asla yemem. Regl dönemlerimde canım tatlı ister o zamanda bitter yerim. Evde puding, yaş pasta, şerbetli tatlı sık yaparım ama ben yiyemiyorum içimi bayıyo şeker, dondurmayı bile çok yiyemiyorum.
Öyle tencere tencere yemek yiyemem zaten benim tek sorunum beyaz ekmek, poğaça, börek, simit gibi tuzlular maalesef...
ALL-STAR | A AklinYolu1 | [COLOR=#ff0080]@fatma7454[/COLOR] | N nscckts |
|
|
|
| M Mitsuomi |
|
|
|
| |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
30 MAYIS 2018 | |||||||||||||
Yarisma Sonu Hedefi |
Bir simit dort dilim ekmege esit diyorlar. Kurtulursun yahu insulin direncin yoksa hem de rahat rahat. Yerine alternatif sart.Okulun yanında açma, simit gibi şeyler yapan bir fırın var, sabahları birimiz almasa oteki alıyo sıcak sıcak, 10 buçukta bi kahvaltı yapıyoruz gelsin ondan sonra kalorileeer, annem, kayınvalidem de sürekli börek, içli mantı falan yaparlar ayy kurtulamiyorum valla bu hamur işlerinden
Kokulu sabun sen oruclu muydun , degilsen tartilirken tok muydun?
ATTRAENTE senin resmi goremedim. Baska turlu yukleme yapamiyor musun.
Linki tiklayinca gorunuyor foto.
Ben goremedim sam ya. Kac yaziyordu.Linki tiklayinca gorunuyor foto.
Gecmis olsun, yorucu bi gun olmus, Allah beterinden saklasin.
Yok canim, basit karbonhidrat tuketmeyince seker krizi de olmuyor inan.şeker krizi falan yaşıyor musunuz nasıl önüne geçiyorsunuz peki
83Ben goremedim sam ya. Kac yaziyordu.
Resim goruntulemiyor cunku hata iceriyor diyor . Sen gorebiliyorsan soyle.Linki tiklayinca gorunuyor foto.
Gecmis olsun, yorucu bi gun olmus, Allah beterinden saklasin.
Sana guveneyim mi.
Kiz valla tiklayinca ipadde yeni bi sayfada aciyor, hatta krem rengi hos bi tarti.Sana guveneyim mi.
Sana guveneyim mi.
N nscckts Nisacim ben en iyisi menumu aksamlari tek parca yazayim. Sana iki is olmasin bi daha.
Sabah 8 de 1 yumurta 1 bardak yesil cay.
Aksam 8 de cacik ve biberli soganli tavuk sote.
Tek yanlisim karpuz olacak bugun, bu sene ilk defa aldim. Birazdan kucuk bir parca peynirle kocaman 2 dilim karpuz yicem.
Tamam canım teşekkür ederimSagolun kizlar, stresli bir gundu yemege saracagima latteye sardim. Listeye ekledim sizi
Yalniz esen seni duz 57 yazdim cunku kiyafetlerini baz aldim.
Kokulu sabun sen oruclu muydun , degilsen tartilirken tok muydun?
ATTRAENTE senin resmi goremedim. Baska turlu yukleme yapamiyor musun.
Evettt, maalesef, cok seker. En fazla kucuk bir ucgen yenmeli diye biliyorum. Hani soyle catalla 3 parca gibi.Yaa bende şimdi bu karpuzu soracaktım, çoook seviyorum. hem akşam hem sahurda yerim mutlaka, yanlış mı yapıyorum acep, beni bi bilgilendirseniz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?