- 24 Ocak 2017
- 5.920
- 17.330
- 248
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #3.341
Malesef evde herşey var ama ben yemiyorum. Dün kayınvalide tatlı yapmış yemeğe ordaydım mecbur yedim ama nasıl bir mide bulantısı soğuk terler döktüm. Sabaha kadar bulandı durdu. He birde eve de getirdim kocaya yediriyorum. İrade sağlam kfc ye bile hayır diyorum gerisi vız gelir.acıkcası ben gece sonunda eve gıtmek ıcın kalkanlara paket yapıp verıyorum evden cıkarıyorum tum kalanları
yoksa ıskenceye doner benım ıcın dunya kadar pasta borek baklava cesıt cesıt yemek yapıyorum her mısafır cagırma da
buzluktakılerı de sıfır mısafır gelınce pısırılecek olanlar seklınde depoladıgımdan o ıs de zor
erıcekde pısırıcem de ohooo
yoksa ben 100 kg kalmaya devam ederdım ısın sırrı evde kuru yemıs kahvaltılık sebze yogurt dısında bırsey bulundurmamak
evde seker bıle yok gecen gun mısafır geldı ıclerınden sadece 1 kısı seker kullanıyor
dedım ne gıdıp seker alcam kayınvalıdeler bunun ıcın var gonderdım esı 5-6 tane kup seker aldı geldı daha fazlası bıle degıl
Malesef evde herşey var ama ben yemiyorum. Dün kayınvalide tatlı yapmış yemeğe ordaydım mecbur yedim ama nasıl bir mide bulantısı soğuk terler döktüm. Sabaha kadar bulandı durdu. He birde eve de getirdim kocaya yediriyorum. İrade sağlam kfc ye bile hayır diyorum gerisi vız gelir.
O eskidendi ama artık öyle yapmıyorum:)) istesemde yapamam buzlukta yer yokacıkcası ben gece sonunda eve gıtmek ıcın kalkanlara paket yapıp verıyorum evden cıkarıyorum tum kalanları
yoksa ıskenceye doner benım ıcın dunya kadar pasta borek baklava cesıt cesıt yemek yapıyorum her mısafır cagırma da
buzluktakılerı de sıfır mısafır gelınce pısırılecek olanlar seklınde depoladıgımdan o ıs de zor
erıcekde pısırıcem de ohooo
yoksa ben 100 kg kalmaya devam ederdım ısın sırrı evde kuru yemıs kahvaltılık sebze yogurt dısında bırsey bulundurmamak
evde seker bıle yok gecen gun mısafır geldı ıclerınden sadece 1 kısı seker kullanıyor
dedım ne gıdıp seker alcam kayınvalıdeler bunun ıcın var gonderdım esı 5-6 tane kup seker aldı geldı daha fazlası bıle degıl
benım nasılsa kılo verdım ucundan kacırım sonra yıne toparlarım dönemım suanO eskidendi ama artık öyle yapmıyorum:)) istesemde yapamam buzlukta yer yokama en güzeli olmaması evde olunca yeniyor yani
Hakikaten öyle hem onca tatlı aburcubur verilen paraya yazık hem kıyafete verilen paraya...gercekden oyle oluyor vucudun duzenı saglıgı olusunca az öz yıyıp doyuyor olması gerektıgı gıbı
bende bazen kendıme sasırıyorum keske hep boyle yeseydım löp löp goturdum dolmaları oldum şişko patata bosuna zaman kaybı saglık kaybı al sımdı dunya masraf hem dıyet ıcın sagladıklarım hem onca kıyafet yazık gunah valla
Kahve evet bende içiyorum sabah akşam 1er fincan sade yanında maden suyu ile...ben kahveye cok dustum bu aralar bırde fıltre kahveye sardım
bır bagımlılıktan kurtulmanın dıger yolu baska bagımlılık olusturmak
Ben defalarca o dönemde duvara tosladımbenım nasılsa kılo verdım ucundan kacırım sonra yıne toparlarım dönemım suan
dıyetın rahatlama donemı
sarkmalar olmasın dıye yavaslattım da kendımı
suan en tehlıkelı zamanım
dıyetın ılk zamanları bukadar dıkkat etmıyordum suan daha dıkkat edıyorum cok tehlıkelı cok :)
Aman sakın o yanılgıya düşme 1 giden 5 geliyor hemde koşa koşabenım nasılsa kılo verdım ucundan kacırım sonra yıne toparlarım dönemım suan
dıyetın rahatlama donemı
sarkmalar olmasın dıye yavaslattım da kendımı
suan en tehlıkelı zamanım
dıyetın ılk zamanları bukadar dıkkat etmıyordum suan daha dıkkat edıyorum cok tehlıkelı cok :)
Hahahha neyse ki ben espiri yapmamışım :)
Gelişme var ama o da yeterince yenmeyince kilo alanlardan ben gibi. Başı da döner halsiz de kalır kilo da alır. Ben bi instagramdan da dürteyim.
Hicc ameliyata gerek yok . Hani o yaglarin enjekte edilmesi 2 sene surmese 10 sene surse ben de buyuttururdum. Slikonu yapay buluyorum.he ya aslında cok normal bence bu hanım kızımız sılıkonlu desteklı sutyen kullanıyor hepsı yanlıs sutyen secımınden
bence de gayet normal
KFC ler arkandan agliyormus. Hey gidii fatmaaa.:) yani belli bir mantıkla gidince zaten kendiliğinden gidiyo kilolar. Ne kadar yediğinden çok ne yediğin önemli tabi fil gibi yemiyorsak
4 hamburger gömen ben 5 kaşık kabak musakkayla doydum bugün :)
Tövbeler olsun nasıl yiyorduysam artık 75i görünce dank etti..
Latteyi biraktirin kendiniz kahve icin oldu mu simdi.Kahve evet bende içiyorum sabah akşam 1er fincan sade yanında maden suyu ile...
Diğer kahve türleri yasak çarpıntı yapıyor yoksa filtre kahve şekersiz ve sütsüz çok içiyordum içmeden duramıyordum. Doktorum ilk onu bırak dedi bana
Bana mı öyle geliyo yoksa hiç mesajlarıma yanıt yazmıyo musun de bakimHicc ameliyata gerek yok . Hani o yaglarin enjekte edilmesi 2 sene surmese 10 sene surse ben de buyuttururdum. Slikonu yapay buluyorum.
O degil de ben gamze estetigi yaptiricam , cok class buluyorum.
KFC ler arkandan agliyormus. Hey gidii fatmaaa.
Okuldan dokuzda ciktim, simit sarayinin onunden gectim hala acikti. Canim hic cekmedi de ya bi kahve alsam mi acebaaa dedim. 5.5 kaldi canim nereye aliyorsun diye vazgectim.
Ben defalarca o dönemde duvara tosladımtam bi 10 kilo veriyorum kalıyo son 3-4 sonra rahatlık geliyo bi bakıyorum hoooop yine yetmiş.Walla bıktım bu yasta kaç kız 70dir yani askolsun bana cidden!!! Cok sinirlendim su an
ıste oyuzden ekstra dıkkat edıyorumAman sakın o yanılgıya düşme 1 giden 5 geliyor hemde koşa koşa
Ayy nolur dikkat et sen benim buraya gelme sebebimsin ilham kaynagımaınıste oyuzden ekstra dıkkat edıyorum
hatta kuruyemısı dırek kucuk ccuvalla alırdık
onu bıle dedım bıttıkce taze alalımbı ara 20 ser bademlerı goturdum bu surecı cok dıkkatlı atlatmam gerek
en zor dik yokustayım suan bunu da atlatırsam daha da bana bırsey olmaz
yok yok sıkıntı yok aynen devamımAyy nolur dikkat et sen benim buraya gelme sebebimsin ilham kaynagımaınsiteye dönme sebebimsin sen kilo verdikçe ben motive oluyorum
En son latteyi birak dibek kahvesi ic dedin cevap vermistim beni sekersiz sarmaz , Latteden daha iyisi kurtarmaz diye.Bana mı öyle geliyo yoksa hiç mesajlarıma yanıt yazmıyo musun de bakimyani bi görmezden gelmemi var acaba
Ciddiyim üyelik iptali yapmıstım seni görünce aktif yaptım üyeliğimiyok yok sıkıntı yok aynen devamım
15 kılo daha verıcem yolum uzun benım
ozelden de bırsuru var yazan bana hergun
Ciddiyim üyelik iptali yapmıstım seni görünce aktif yaptım üyeliğimi
Ne bilim cok yazıyodun bana bu iki gündür hiç bişey yazmamıssın merak ettim:))En son latteyi birak dibek kahvesi ic dedin cevap vermistim beni sekersiz sarmaz , Latteden daha iyisi kurtarmaz diye.
Sonra ne yazdin ki?
Yarismayi kizistirmak icin yeni bir kural geliyor carsamba gunu. Bence seni daha fazla kamcilayacak , yemeyi unutacaksin.ıste oyuzden ekstra dıkkat edıyorum
hatta kuruyemısı dırek kucuk ccuvalla alırdık
onu bıle dedım bıttıkce taze alalımbı ara 20 ser bademlerı goturdum bu surecı cok dıkkatlı atlatmam gerek
en zor dik yokustayım suan bunu da atlatırsam daha da bana bırsey olmaz
Merak ettim ne kuralı acaba:))Yarismayi kizistirmak icin yeni bir kural geliyor carsamba gunu. Bence seni daha fazla kamcilayacak , yemeyi unutacaksin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?