- 15 Ocak 2017
- 4.762
- 12.650
- 208
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #4.121
Ellerine saglikfeslegen de kekık de cok lezzet verır
ben karabıbersız toz nanesız ve pul bıbersız de asla yemek yapmam mutlaaka her yemegımde her mezemde her corbamda var
pul bıberıde toz naneyı de ben yapıyorum
mevsımınde naneyı alıp ıyıce yıkayıp guneste kurutup cam balkon oldugu ıcın tertemız kuruyor guneste
onu ıyıce rondodan cekıyorum mıs gıbı nane
pul bıber cok zahmetlı
acı ve tatlı karısık yaparım kırmızı bıberı alıp yerı adıyaman besnidir esım oralı ordan kayınpederımın bagından alıp tek tek yıkayıp dograyıp guneste zeytınyagıyla ovarak kurutup onu döve döve ufalıyorum baya zahmetlıdır ama ınanılmaz bır lezzetı var :)
Aaa az kaldi tartiyaa. Yemee.Iyi aksamlar keske ben de az yesem, benim insulin direncim hortladi yine.
Kesinlikle buna katiliyorum
Ekmek vr tatli beni de hantallastiriyor.
Aksam karbonhidrat almissam eger sabah ozellikle salonda spor yaparken uzerimde yani tenimde terimde nrfesimde agir bir tad koku oluyor
Rahatsizlik verici
Insulin direncinde karnim cok acikiyor. Doymuyorum dun iki tabak sebze (biber + brokoli + lahana) + 2 tatli patates yedim + 2 kupa ayran . Yine de doymadim. Sonra da atistiriyorum badem , kabak cekirdegi , domates gibi. Kilo alacaksam bile zararli seylerden almiyorum.Aaa az kaldi tartiyaa. Yemee.
Yulaf yiyebilirsin di mi? Baktın canın carb çekiyor, yulaf ve peynirden baharatla fırında çıtır atistirmalik yapabilir. Ya da yulaf elma ve tarcindan yaparsan resmen elmali kurabiye tadi oluyor.
Slm kızlar nabersiniz
Ben botokslu gibi dolaşıyorum tombik tombik ellerim yüzüm bu hafta benim hedef yalan oldu birde üstüne artı olucak 1tane kupam vardı elden gideyea
Ayni seyle sinaniyorsan dersini almamissin demektir.benım bu 2 aydır cektıgım ne
hergun bır vukuat
ne kadar surecek bu
bundan sonra hep boyle mı gıdecek
kalbım agrıdı bugun artık okadar sinirlendım kı
Eşimin üstü başı lağım olduNisanım geçmiş olsun size bisey olmadı değil mi
Onun da durumu ağır malesefAllah korumuş tavan düştü diyorsun aman yarabbim
Kaynın nasıl oldu
Hahaha kız korkma kimseyi dövmedim bu yaşıma kadar desem yalan olur ama seni dövmemIlaclarla normal. Çabuk gelen cabuk gider merak etme.
Benim de hedef sapti. 58 i goremedim hala. Onumuzdeki maclara bakicigiz. kiz senden korkumdan hep kafeinsiz iciyorum artik:)
Nisa kac mesaj sığdırdın aceba oraya. :)) Alinti yapıyorum zor oluyor telden:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?