- 15 Ocak 2017
- 4.762
- 12.649
- 208
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #3.641
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Seni silmek icin bekliyordum kapida.Saati gecirecem diskalifiye olacaam diye gorktum layynnn
Nasil kaldin kapidaSeni silmek icin bekliyordum kapida.
Zaten kapida kaldim bugun.![]()
Odevi bi seye benzetirsem gelirim. Sabitsin zaten ortalamayi da degistirmiyorsun.Gece herkes burada olsun
Yazismaya geleceeemm
A AklinYolu1
Sabah esim latte iciyodu aklima sen geldin
Bknz :Nasil kaldin kapida
Taaam beaaaaaBknz :
Eski mesajlar <=========================![]()
Yaavv wc ye cikmadim 3 gundirOdevi bi seye benzetirsem gelirim. Sabitsin zaten ortalamayi da degistirmiyorsun.![]()
Sahurda hemen yiyip yatiyorsan sıkıntı ama iftarda 5 erik 5 çilek 5 kiraz yiyebilirsin veya 1 dilim karpuz dilim derken 3 catallik olarak dilim :) koca bir dilim değil

Yaavv wc ye cikmadim 3 gundir
Neyse haftaya gorusiciizzzz
Odev olmasa kalirdim biliyorsun. Yumurta ---- kapi.Taaam beaaaaa
Arkadaslar iki arkadasimiz gelmedi, onlarin yeri hala bos. Gelirlerse yazacagim ama artik tabloyu ekliyorum. Ortalamamiz cok iyi : 1.3 civari. Boyle devam edelim.
Eklenecek yeni kural su : Yuzdesi en fazla olan birinci arkadas , tek kupa aliyor.
Bu haftanin birincisi :Esenmine Tebrikler .
Birincilik kupasi ve hedef kupalarindan da gelecek olan kupalar da_Makaron_ bildirdikten sonra eklenecek.
Cikip odev yapmam gerekiyor simdi , gorusuruz kizlar.
Eki Görüntüle 2154647
Arkadaslar iki arkadasimiz gelmedi, onlarin yeri hala bos. Gelirlerse yazacagim ama artik tabloyu ekliyorum. Ortalamamiz cok iyi : 1.3 civari. Boyle devam edelim.
Eklenecek yeni kural su : Yuzdesi en fazla olan birinci arkadas , tek kupa aliyor.
Bu haftanin birincisi :Esenmine Tebrikler .
Birincilik kupasi ve hedef kupalarindan da gelecek olan kupalar da_Makaron_ bildirdikten sonra eklenecek.
Cikip odev yapmam gerekiyor simdi , gorusuruz kizlar.
Eki Görüntüle 2154647

8Benim de kilom pek parlak degil regl ustu. , goruselim goruselim.
Odev olmasa kalirdim biliyorsun. Yumurta ---- kapi.![]()
sinemaki yada esila çayıYaavv wc ye cikmadim 3 gundir
Neyse haftaya gorusiciizzzz

Tarti resmi yukleyenler @fatma7454
A AklinYolu1
@fatma7454
N nscckts
_Makaron_
kokulusabun
Esenmine
@blackseea
@_SinsireLLa_
Yuklemeyenler ;
zinnia
@krizantem3
@tulipa
@Mitsuomi
Samsonn
ATTRAENTE
Listeyi duzenliyorum kizlar . Gozumden kacan tarti resmi var mi:)
Ciddi bi rahatsizlik yok insallah. Cok gecmis olsun, acil sifalar.Ben gidiyorum, bayram sonrası doktor işlerinden sonra mecalim kalırsa gelirim, hepinize kolay gelsin