Yazarken hem üzülüyorum hem utaniyorum...

Arkadaslar merhaba . Bugun 2.konum benim. Ilk konuyu cocuklarim icin acmistim. Bu konuyu biraz +18 soru sormak icin aciyorum. 7 yillik evliyim esimle severek evlendik hala da cok severiz birbirimizi ve saygiliyizdir. Evet her eevlilikte oldugu gibi bizde cok tartisiriz. Ama onur kirici ve geri donusu olmayan cumleler sarf etmeyiz bir birimize. Taa ki dun geceye kadar. Arkadaslar dun gece cocuklari uyuttuk derken yanliz kaldik esimle malum iliskiye girecektik cocuklar 2 kere uyandi hep yarim kaldi neyse zar zor uyuttuk tabi benim istegim kacti ama yine de esimiuzmemek adina devam ettim. Burdan sonra yazacaklarim icin simdiden afedersiniz diyorum cunku sizin tepkinizi merak ettigim icin sormak zorundayim. Neyse iste biz devam ederken eşim bana kalcalarim cok guzel oldugunu söyledi her zaman soyler bunu. Yine soyledi ve devaminda dedi ki sence de guzel kalcalarin dimi hayatim dedi bende evet dedim ama ben biraz daha kucuk olmasini isterdim dedim (cok buyuk degil ama ben yine de ufak olmasini isterdim ) . Onun sorusuna ben boyle karsilik verince o da bana dedi ki mesela kimin ki gibi dedi. Pardon anlamadim dedim. Yani dediki askim yanlis anlama kucuk seviyorum dedin ya kimin ki gbi dedi televizyonda gorugun biri mi merak ettim dedi o oyle diyince ben baya kizdim. Gece cocuklar uyumasa daha da kavga ederdim ama siz olsaniz ne derdiniz merak ediyorum
Haklısın canim ben olsam bende kızardı m.ne demek kimin ki gibi.atiyorum fatmanin ki gibi desen ne dicekti acaba :sinirli:

suç sizde sanki kahve içerken sohbet ediyor gibi konuşmuşsunuz :kahve:
Aynen niye aklina dusurdum ki ya uyuz bu erkekler insan derki hayir kucuk kalca istemem ben bosver kuculmesin der. Ama o dediki kimin kalcasi gbi dedi. Gerci ben kizdiktan sonra dedi zaten seninkiler guzel kucuk sevmem diye ama is isten gecti

Hayirr ozguven problemi yok. Ozguvenim yerinde Allaha sukur ama ben sadece kalcalarim biraz daha kucuk olsaydi iyi olurdu demek istedim. Onun sordugu sacma olmamismi yani . Mesela kiminki gbi diyor ya
Öyle demeyin işte. Şuram böyle olsaydı felan gibisinden sözler etmenize gerek yok. Zevkinize bakın :)

O, bu değil de; adam en özel anınızı buraya yazdığınızı duysa acaba tepkisi ne olurdu asıl onu merak ettim :)
Ya aslinda genelde bu tur kinu acmayi sevmiyorum ama aklima geldi sizin teokiniz nolur du biyle bi durumda diye

Yok ondan sonra gonlumu aldi devam ettik zaten de gereksiz tartisma oldu . Boyunun olcusunu aldi bi daha da boyle bi soru soramaz
İlişkiye ara ver ,adama ayar çek ,sonra devam et :) ilginç ! Benim tadım kaçardı. .sana da tavsiyem ,problem çözümünü ilişki sonrasına bırak .

Ya bu eşlerden gelen döt övgüleri nolucak ya :KK53:bende istiyorum arkadaş. Dünde senin ..yerim ş.. Diye bi iltifat vardı.
Yapamıyosanız yapmayın ayrıca şu dirty talkingleri. Olaya bak şimdi..
Çiftimiz yataktalar, olaylar gelişir.
A: ne kadar güzel kalçaların var. Bayılıyorum onlara. Sen seviyo musun?
K: hımm.. Biraz küçük olsalardı sağ tarafı daha yuvarlak sol tarafı dikine azcık uzun olaydadafsgsnsdada :KK48:.
Yapmayın hanımlar yapmayın ya..:KK48::KK53:

Bu konuşmalar sevişirken mi oluyor :) her neyse ben olsam kahtalı mıçının dötü tam kıvamında, onun gibi der geçerdim... Sonrasında adamda şevk kalır mıydı bilmem.Neye takıldınız inanın anlamadım. Ünlülerin dötünü mü kıskandınız. Adam kendi küçük dünyasında fantezi yaşamak istemiş belli ki.

He bir de biri size iltifat ediyorsa, eşiniz bile olsa teşekkür edip geçin. Sadece gülümseyin ya da. İltifatı kabul etmemek, üzerine yorum yapmak özgüven eksikliği alametidir. Bir de "yok ya senin dötün daha güzel" gibi gelen iltifatın aynısını karşısındakine söyleme ihtiyacı hissedenler var. Onlar daha da itici.

Ya bu eşlerden gelen döt övgüleri nolucak ya :KK53:bende istiyorum arkadaş. Dünde senin ..yerim ş.. Diye bi iltifat vardı.
Yapamıyosanız yapmayın ayrıca şu dirty talkingleri. Olaya bak şimdi..
Çiftimiz yataktalar, olaylar gelişir.
A: ne kadar güzel kalçaların var. Bayılıyorum onlara. Sen seviyo musun?
K: hımm.. Biraz küçük olsalardı sağ tarafı daha yuvarlak sol tarafı dikine azcık uzun olaydadafsgsnsdada :KK48:.
Yapmayın hanımlar yapmayın ya..:KK48::KK53:
Arkadaslar ya su dirty talking nedir bilmiyorum aciklarmisiniz :)

Back
X