Yazarken hem üzülüyorum hem utaniyorum...

adam yabancı birini söylese daha çok alınacaktın demekki:eek:

bu muhabbet bizdede çok olur , hatta eşim eklemede yapar seni sırf bunlar için aldım der mesela:halay::halay:

Bu konuşmalar sevişirken mi oluyor :) her neyse ben olsam kahtalı mıçının dötü tam kıvamında, onun gibi der geçerdim... Sonrasında adamda şevk kalır mıydı bilmem.Neye takıldınız inanın anlamadım. Ünlülerin dötünü mü kıskandınız. Adam kendi küçük dünyasında fantezi yaşamak istemiş belli ki.

He bir de biri size iltifat ediyorsa, eşiniz bile olsa teşekkür edip geçin. Sadece gülümseyin ya da. İltifatı kabul etmemek, üzerine yorum yapmak özgüven eksikliği alametidir. Bir de "yok ya senin dötün daha güzel" gibi gelen iltifatın aynısını karşısındakine söyleme ihtiyacı hissedenler var. Onlar daha da itici.
Yoo ozguvensizlikten demedim dikkatli okursaniz kendi kalcami bende begeniyorum dedim ama az daha kucuk olmasini isterdim sadece dedim. Herkesin kedi bedeninde memnun olmadigi yada begensede az daha sıkı olsa falan dedigi yerler vardir bunun ozguvenle ilgisi yokki. . Konu tv deki kadinlari esimden kiskanmam da degil benden ornek irtemesi hos olmadi benimde aklima su dusunce geldi o ornek verdigim kisiyi hayal mi edecekti acaba dedim yani

kıloluyum ve kendıme cok kızdım suan... ama eşim yine de beni arzular diye dusunuyorum...

aman bende kendime döndüm şuan :KK73::KK73:

Bence eşin kötü bişey söylememiş örnek istemesi saçma olmuş ama bi anlık ağzından çıkmıştır gibi geldi
Hem s3nin küçük olsun demen de yersiz olmuş adam seni tahrik etmek için söylüyo o sözü yani ne bileyim benimki de der ama hiç bu şekilde tartışmadık

Bence eşin kötü bişey söylememiş örnek istemesi saçma olmuş ama bi anlık ağzından çıkmıştır gibi geldi
Hem s3nin küçük olsun demen de yersiz olmuş adam seni tahrik etmek için söylüyo o sözü yani ne bileyim benimki de der ama hiç bu şekilde tartışmadık
Tamam benimki yersiz olmus ama ben biriniornek verseydim o kisiyi dusunup tahrik mi olacakti aklima o an bu geldi ve kizdim acikcasi

Bence sizin istek düşünce moddan çıkmışsınız. Kavga ediyim de kurtulayım demişsiniz. İstemiyorsanız bitirin adamı da bunaltmayın yok yere. Çok saçma bir mevzu.

Ya gerçekten şöyle yorumlara girmek istemiyorum ama.. kocanız sizinle birlikte olurlen kalçalarınıza iltifat ediyor. Hayır, ne diye küçük olsa iyi olur dersiniz ki ya:KK70:
Bir de yorumları okudum da, tamam anladık bacım güzel kalçalarınız var:KK53:
Allaha şükür :)

Tamam benimki yersiz olmus ama ben biriniornek verseydim o kisiyi dusunup tahrik mi olacakti aklima o an bu geldi ve kizdim acikcasi
Yok vermediğin iyi olmuş o an eşinin kafa başka şeyle meşgul olduğundan o şekilde sorduğunu bile anlamamıştır bence çünkü senden küçük olsaydı diye cevap beklemiyodu sonuçta o an ağzından çıkıvermiştir

Hem sende deseydin ya seninki gibi olsun isterdim diyeee

erkeklerin ki bayanlara göre daha sıkı ve küçük adamların basen derdi yok yaaa

Yok vermediğin iyi olmuş o an eşinin kafa başka şeyle meşgul olduğundan o şekilde sorduğunu bile anlamamıştır bence çünkü senden küçük olsaydı diye cevap beklemiyodu sonuçta o an ağzından çıkıvermiştir

Hem sende deseydin ya seninki gibi olsun isterdim diyeee

erkeklerin ki bayanlara göre daha sıkı ve küçük adamların basen derdi yok yaaa
Aynennnnn

Hahaha :KK70:
çok komik yaaa sırf kavga etmek icin yapmak lazım adam tam moda girecek
-kimin kalçası mesela aşkım?
-Sanane!!! Onu mu hayal edeceksin?
Sonra adama trip at dön poponu yat:KK70::KK70::KK70:

Ayy aklıma geldi eşim bikere dedi ki seni ilk gördüğümde ki biz çalışırken tanıştık ve tek sıra şeklinde arkaya doğru çalışıyoruz g... dikkatimi çekti diye o an ağzımdan da arkamda da şu arkadaş vardı kız da benden kiloluydu onunkinden beni nasıl gördün diye adam kuscaktı ya çok kızdı ama konu o esnada değildi iyi ki

Sende eşine örnek versen bence tahrik olmaz tiksinirdi gibi geliyo bence

Bu muhabbet o esnada nasıl oluyor onu anlayamadım şu an es verip iki konuşalım mı dediniz :)

Hahaha :KK70:
çok komik yaaa sırf kavga etmek icin yapmak lazım adam tam moda girecek
-kimin kalçası mesela aşkım?
-Sanane!!! Onu mu hayal edeceksin?
Sonra adama trip at dön poponu yat:KK70::KK70::KK70:
Ha iste tamda oyle oldu ama popomu donup yatmadim ikna etti bni bagisladim :)

Back
X