Yazarken hem üzülüyorum hem utaniyorum...

Mesela konumu baska yonlere çekerek

Nereye çektim.kendi popişkomdan fln mı bahsettim :))) neyse size koca poponuzla mutluluklar.dilerim birgün arzu ettiğiniz küçüklüğe ulaşır.daha fazla yorum yapmayında dikkat çekmeyeyim olur mu :)

YA ARKADASLAR Lilyum1634 Lilyum1634
Eses07 Eses07 ve A Arya-78 . Bisi dicem biraz daha ufak olmasini isterim diyince esim ornek ver dedi mesela kiminki gibi. E bende dogal olarak yanlis anladim yani ne demek istiyorsun ornek verdigim kisiyi dusunup tahrik mi olacaksin diye yani niye ornek istiyorsunki diye atisma yasadik. Yani benim derrdim de bu ama sizin derdiniz baska bence. Gayette dikkat cekmeye calisiyorsunuz. Cektiniz de . Sadece baska bayanlar bu konuda ne dusunur bendemi hata merak ettim sacma bulduysaniz yorum yapmayin lutfn. Zira bundan inceki konuarima bakarsaniz hic sacma bi konum olmadi. Bu da sacma degil gayet kafami kurcalayan ufak bir problem

Nereye çektim.kendi popişkomdan fln mı bahsettim :))) neyse size koca poponuzla mutluluklar.dilerim birgün arzu ettiğiniz küçüklüğe ulaşır.daha fazla yorum yapmayında dikkat çekmeyeyim olur mu :)
Olur canim

Eses07 Eses07 ve A Arya-78 . Bisi dicem biraz daha ufak olmasini isterim diyince esim ornek ver dedi mesela kiminki gibi. E bende dogal olarak yanlis anladim yani ne demek istiyorsun ornek verdigim kisiyi dusunup tahrik mi olacaksin diye yani niye ornek istiyorsunki diye atisma yasadik. Yani benim derrdim de bu ama sizin derdiniz baska bence. Gayette dikkat cekmeye calisiyorsunuz. Cektiniz de . Sadece baska bayanlar bu konuda ne dusunur bendemi hata merak ettim sacma bulduysaniz yorum yapmayin lutfn. Zira bundan inceki konuarima bakarsaniz hic sacma bi konum olmadi. Bu da sacma degil gayet kafami kurcalayan ufak bir problem

Hiç öyle bir amacım olmadı
Ama sizin amacınız aşikâr

Adriana lima gibi deseydiniz o zaman
Ne dememizi bekliyorsunuz
Evet haklisiniz eşiniz sapık mı ?
Lütfen beni etiket yapmayın bu son yorumum

Hayir normalde iyi biriyimdir ama insani yoldan cikartiyorsunuz surda ne guzel yorumlariokuyordum farkli goruslere bakiyordum. Sizin gibilerini nedense sevemiyorum. Itici buluyorum.

Hiç öyle bir amacım olmadı
Ama sizin amacınız aşikâr

Adriana lima gibi deseydiniz o zaman
Ne dememizi bekliyorsunuz
Evet haklisiniz eşiniz sapık mı ?
Lütfen beni etiket yapmayın bu son yorumum
Canim benim bana o adriana lima gibi görüşünü de soyleseydin eyvallah guler gecerdim yada valla haklisin keske oyle deseydim kiz derdim sana. Ama amaciniz baska resmen dalga gecmeye calisiyorsunuz da basaramiyorsunuz

Kız dikkat bizim gibi çekilmez.Senin gibi kocasıyla yatak hikayeleri anlatarak çekilir.

Mune Mune apacik konum ortada asla polemik icin konu acmadim Eses07 Eses07 konumu polemige donustirmeye calsiyor lutfen kapatmayin

İliski sirasinda hevesinizin kacik oldugu belli
Hevesiniz kacmasaydi muhtemelen bi lafla fitili ateslerdiniz de siz olaydan kaçip muhabbete cevirmeye calismissiniz olmamis :KK45:

şu kişi der geçerdim kıskançlık yapmazdım ben olsam:))

İliski sirasinda hevesinizin kacik oldugu belli
Hevesiniz kacmasaydi muhtemelen bi lafla fitili ateslerdiniz de siz olaydan kaçip muhabbete cevirmeye calismissiniz olmamis :KK45:
Aslinda amacim o da degildi esimden boyle bi soru beklemezdim olsun seni her halinle begeniyorum demesiydi en guzel cevap ama yorumunuz icin tesekkur ederim

Mune Mune
Lilyum1634 Lilyum1634 bana yazdigi yorumda hakaret eder gibi seviyesiz bir yorumda bulundu ikaz edin lutfen
Aynen koca popo küçük popo dedim kesinlikle uyarılmayı hakediyorum :) ayrıyetten şunu da ekleyeyim poponuzun büyük olduğunu küçük olmasını istediğinizi siz söylediniz zaten :))

Back
X