- 27 Eylül 2013
- 4.237
- 8.119
- 248
Bu mu yani ?
Çok denedim
Yapar mı yapmaz mı mesaja gelen cevapta ve tavırlarındaki değişimden anlıcaz.. Ona göre de yol alıcam herşeye hazırım ben..evet, bu "seven insan ne yapar, ne yapmaz" çizgisinden devam ediyorsak seven insan, seni bu laftan sonra mutlu etmek için yol arardı.
çok denediğine inanmıyorum, düşüncelerini ona yansıtmadığına inanmadığım gibi
gerçekten dediğin gibiysen zaten bir süredir sevgine değmeyecek bir insanla berabersin, sadece farkına varman kalmış
Aynen öyle..Akşamdan akşama iletişim bence de normal değil ilişkide..
O haberleşilmeyen sürede insanın başına bir kaza gelebilir.
Nasıl o kadar saat merak edilmez anlamıyorum.
Konuşmaya başlayınca uzun uzun konuşuyoruz bu yüzden gündüz konuşmuyoruz nedir yahu?
İştesin, derstesin, uygun değilsin. Ararsın canım merak ettim nasılsın, sesini duymak istedim.
Çok yoğun çalışıyorum akşam konuşuruz öpüyorum der kapatırsın.
Böyle saçma sebep olamaz. Bir wc ye gitmek kadar süreni alır şu.
Bence yazdıkların çok ağır değil ama sorununuz o kadar basit ki şu kadarcık çözümü bulamamış olmanız çok ilginç..
malesef,Linda calisiyor musun, okul vs?
Sanki evde tüm gün bu çocuğa sarmis gibisin ya.
Aynen öyle..
Çünkü karşındaki kişi bildiğini okuyo kendi doğrularından vazgeçmiyor bn de bu mesajımda son kez isteklerimi dile getirdim.. Cevap ne olucak bilmiyorum görücez..
Labarotuvara kapanip olumcul deney yapma kismina cok guldum yaa aynen boyle dusunuyorum ben de snirsin dunyada tek calisan insan o.. Biz de boyleyiz iki gun konusmadan gecer diyenler de var ama istisnai bir durum bu konu sahibinin sevgilisi ogretmen hatirladigim kadariyla bes dakika bile konusulamayacak bir isi yok.. Ben seni anliyorum canim ama sevgilin anlamamakta direniyor isine mi boyle geliyor ?Konu sahibine fazla yüklenmekten yana değilim.
Diğer konularına da göz attım şimdi de, yani kız zaten gun içinde yazışmamayı kabullenmiş kendince uygulamaya çalışıyor. Bir sorunları olduğunda en azından adamın birkaç mesaj atmasını istemesi öyle aşırı anormal bi talep değil yahu. Adam laboratuvarda kapanıp ölümcül deneyler yapan bi bilim adamı değilse şayet.
Zaten bence konu sahibesi bu talepleri sırf şımarıklığından etmiyor. Bilinçaltı, tehlike çanlarının çaldığının farkında, o yuzden bir kaybetme korkusu sarmış, o korku itiyor kızı bunları yapmaya.
Belki abartıyor, saçmalıyor ama şımarıkça bi tavırla değil, korkuyla.
Ha bana kalırsa adam gerçekten de bıkmış olabilir, yazanlar haksız değil. Oluruna bırakman gerek artık konu sahibi, bi kere yaz, sonra ne zaman cevap verirse versin artık.
Hayır aramadım hiç genelde ilk aramayı Mesajı o atar..Denediniz mi?
Gündüz o işteyken sen aradın mı mesela. Sadece sesini duymak istedim canım çok meşgul etmeyeceğim diye?
Hayır aramadım hiç genelde ilk aramayı Mesajı o atar..
Evet aynen çözüm yolu bulamadığım için nefesimi burda alıyorum ama bakıyorum suçlu benim yazılanlara bakarsak..Valla senin kırılmanı bu kadar görmezden gelen adam zaten terketsin. Ablasını doktora götürmesinden şikayetçi değil zaten niye yükleniyorsunuz anlamıyorum, benim eşim görüşürken iştede olsa canım ablam rahatsızlanmış ablamı doktora getirdim diye arardı gün içinde aramasa trip atarım güzel bir şarkı duyar arkadaşları ile konuşurlar evlilik konuşuyorduk aklıma sen geldin inş bizde hayırlısı ile evleniriz gibi.. Bütün gün aramayacak burdaki kızlarda trip atmayacak asla inanmam mümkün değil,tripte atarım küserimde heleki kızdığımı ifade edicem ve ertesi akşam dönecek ohooo haklısınn gün içinde sana zaman ayırmıyorsa demekki o kıymetli zamanını ayıracak başka biri var bu gerçekleri gör lütfen evet günaşırı konu açıyorsun çünkü şikayetin karşılığını bulmuyor..
Bu kadar şeyi ona söyledikten sonra eğer ben ararsam kendimi gurursuz hissederim..Peki aramadığın halde ben bu alışkanlığı ilişkimize kazandırmak için elimden geleni yaptım diyebiliyor musun?
Bu kadar şeyi ona söyledikten sonra eğer ben ararsam kendimi gurursuz hissederim..
Canım geçende de sen öğretmen demiştin ama değil devlet dairesinde çalışıyor öyle Toplantıdan toplantıya da koşmuyor yani..Bir d
Labarotuvara kapanip olumcul deney yapma kismina cok guldum yaa aynen boyle dusunuyorum ben de snirsin dunyada tek calisan insan o.. Biz de boyleyiz iki gun konusmadan gecer diyenler de var ama istisnai bir durum bu konu sahibinin sevgilisi ogretmen hatirladigim kadariyla bes dakika bile konusulamayacak bir isi yok.. Ben seni anliyorum canim ama sevgilin anlamamakta direniyor isine mi boyle geliyor ?
Ben de sen ariyorsun acmiyor aksam kousalim diyor saniyorum sen hic aramiyor msj atmiyor ondan bekliyorsan hep olmazki ama canim tamam simdi gururun elvermiyor ama oncesinde istedigin zaman aramaliydin bakalim o zaman ne olacakti?Bu kadar şeyi ona söyledikten sonra eğer ben ararsam kendimi gurursuz hissederim..
Hee oyle okudum saniyorum demek oyle aklimda kalmis ama devlet dairelerinde mola var bilmem ne var bahane yokCanım geçende de sen öğretmen demiştin ama değil devlet dairesinde çalışıyor öyle Toplantıdan toplantıya da koşmuyor yani..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?