dün akşam yine bir kıyafet depresyonu yaşadım...
ben bir türlü bu işi çözemedim.
hiç birşey içime sinmiyor.sanırım sıcaklarda buna etken.
bişiylerin içine badi giymek,iş yerinde olduğumdan dolayı oram çıktımı buram çıktı mı düşünmek,sürekli üzerime hırka alma isteiği beni deli ediyor.
bazen oluyor dolabın başında dakikalarca kalıyorum.
o anda yanıma yaklaşanın vay haline:)
cnm o elbiseyi diktirmedim satın aldım ve bnm boyum biraz uzun olduğu için etek boyları ve genelde elbise boyları bana böyle oluyorlife ctiy çok şıkmış üstündeki tek gözümü yoran etek boyu biraz daha ayakkabıyı kapatsa daha iyi olurdu gibi.. hani normal etek olsa bu boy tamamdırda abiye tarzı kıyafetlerde biraz daha uzun olması daha hoş geliyor benim gözüme.. yanındaki bayanın etek boyu gibi anlatmak istediğim...
dream siyah beyaz:lepi::lepiantalon çok rahat gözüküyor bu aradakaydirigubbakcemile5
evet cnm hamileyim.kızlar ikinizinde blogunu altüst ettim herbişeye baktım bu aralar blog merakı sardı benide walla kıskanıp bende dalıcam blog alemine orta yerindensempatiksalakcinni ikinizde cok basarılısınız opuyorumnanaktan
life city hamilesin herhalde hayırlı olsun canım kıyafetinde şıkmış canım bende tubişimin kına ve düğünü için kıyafet arayısına şimdiden başladım o duymasın amasempatiksalakcinni nerde ne var güzel sıradısı şık tasarımlar bilgilerinizi esirgemeyiniz lütfeeennnolumunekankayizsmile
kapali olunca illede armine gibi markali mi alisveris yapmak gerekiyor?
benim anlamadigim nokta o zaten...
Allah rizasi icin kapanmak lazim... herhangi bir markayla gösteris yapmak icin degil...
sözüm meclisten disari bu konuda türkiyede memlektimde cok kötü deneyimler yaptim bu yüzden biraz öfkeliyim...
Allah rizasi icin kapanmak lazim... herhangi bir markayla gösteris yapmak icin degil...
sözüm meclisten disari bu konuda türkiyede memlektimde cok kötü deneyimler yaptim bu yüzden biraz öfkeliyim...
bu laf bana sanırım
.
NELER NELER DENİYORUM:):roflol::roflol::roflol:
gömlek giymeyi denedinmi canım tiril tiril bişiboshayallersmile
lahana aynı şeyi bende devamlı yaşıyorum
onun kolu kısa bunun yakası açık şu dar
geçen sene aldığım hiçbieyi üzerime yakıştıramıyorum sinir oluyorum
karalahana benim hergun yasadıgım bir durum işe gitmeden önce yaklaşık 1 saat dolabın başında dikiliyorum giyiyorum cıkarıyorum en son dakikada bişeler uyduruveriyorum sempatiksalakcinni
ne alaka kardesim ben tüm topici okumadim bile ilk sayfada göz gezdirdim
eger birine laf atacak olsam emin olun o kisinin adini direk yazarim
kızlar ikinizinde blogunu altüst ettim herbişeye baktım bu aralar blog merakı sardı benide walla kıskanıp bende dalıcam blog alemine orta yerindensempatiksalakcinni ikinizde cok basarılısınız opuyorumnanaktan
kızlar ikinizinde blogunu altüst ettim herbişeye baktım bu aralar blog merakı sardı benide walla kıskanıp bende dalıcam blog alemine orta yerindensempatiksalakcinni ikinizde cok basarılısınız opuyorumnanaktan
life city hamilesin herhalde hayırlı olsun canım kıyafetinde şıkmış canım bende tubişimin kına ve düğünü için kıyafet arayısına şimdiden başladım o duymasın amasempatiksalakcinni nerde ne var güzel sıradısı şık tasarımlar bilgilerinizi esirgemeyiniz lütfeeennnolumunekankayizsmile
e ben yazmışım heemn altıma durup dururken cevap yazmışsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?