Yazın ne giyeceğini bilemeyen tesettürlü bayanlar

nefertiti a.s sanada hayırlı ramazanlar mesajını değiştirmişsin ama ben yinede yazayım :) bende senin gibi eşarpları mefta olan birisi olarak yıkıyacağım zaman ne kadar tedirign yıkıyorumanlatamam şimdi tek tek elde ılık suyla şampuanla yıkıyorum bi sorun olmadıyerimseniben

dün akşam yine bir kıyafet depresyonu yaşadım...
ben bir türlü bu işi çözemedim.
hiç birşey içime sinmiyor.sanırım sıcaklarda buna etken.
bişiylerin içine badi giymek,iş yerinde olduğumdan dolayı oram çıktımı buram çıktı mı düşünmek,sürekli üzerime hırka alma isteiği beni deli ediyor.
bazen oluyor dolabın başında dakikalarca kalıyorum.
o anda yanıma yaklaşanın vay haline:)

:roflol::roflol::roflol:bende sinirlenince çok pis öfkeli olurum heesempatiksalakcinni
yanıma yaklaşanın vay haline
eşim ben sinilennce ,sakinleşene kadar çok konuşmaz
ya bide çok öfkeliysem istendışı bişeyleri kırıp döküyorum
kaydirigubbakcemile3

gömlek giymeyi denedinmi canım tiril tiril bişiboshayallersmile

cnm o elbiseyi diktirmedim satın aldım ve bnm boyum biraz uzun olduğu için etek boyları ve genelde elbise boyları bana böyle oluyor
bnde farkındaydım yani:)
evet cnm hamileyim.
armineden aldım akerdede bir sürü model var bakabilirsin
hemde indirime girdi.

kapali olunca illede armine gibi markali mi alisveris yapmak gerekiyor?

benim anlamadigim nokta o zaten...

Allah rizasi icin kapanmak lazim... herhangi bir markayla gösteris yapmak icin degil...

sözüm meclisten disari bu konuda türkiyede memlektimde cok kötü deneyimler yaptim bu yüzden biraz öfkeliyim...

lahana aynı şeyi bende devamlı yaşıyorum
onun kolu kısa bunun yakası açık şu dar
geçen sene aldığım hiçbieyi üzerime yakıştıramıyorum sinir oluyorum

yoo tabiki gerekmiyor biri öylebi şart var diye bişimi dedi?
kapalı olmayan bi çok insanda oralardan giyiniyor
Marka olmayıp çok kaliteli malları olan mağzalarda var
ama özel günler için en şık kıyafetlerde aker armine gibi yerlerde var sempatiksalakcinni
herkes kendi kesesine göre giyinir

karalahana benim hergun yasadıgım bir durum işe gitmeden önce yaklaşık 1 saat dolabın başında dikiliyorum giyiyorum cıkarıyorum en son dakikada bişeler uyduruveriyorum sempatiksalakcinni

sessizlik illede markalı yerlerden alışveriş yapmak gerekmiyor marka almak gösteriş yapmak anlamınada gelmiyor canım daha kaliteli ve şık tasarımlar bulanabildiği için tercih ediliyor sonucta sende marka olmasa dahi üzerine yakısanı bulup alıyorsundur bu herkes için geçerli kimisi marka tercih eder kimisi etmez herkes Allah rızası için kapanıyor markalı şeyler alıp gösteriş yapmak için kapanmak gibi bi durum çok saçma olur dimi...BM ninde dediği gibi herkes kesesine göre hareket eder bunu gösteriş anlamına cekmenin alemi yok kanımca yerimseniben

Valla benim marka alıp bir türlü önünü düzeltemediğim eşarbım var bu yıl çıkan eşarplar güzel duruyor ama 2 sene önce aldığım armine ve aker modellerinin önünü düzgün yapmak çok zor.
Markalı alıp takamadığım eşarbımda var, markasız olup gayet memnun olduğum eşarbımda var.
Mesele bwın eşarpları ince ve kullanım açısından iyi oluyor.
Pikniğe falan giderken genelde onları takarım.

bu laf bana sanırım
arkadaş bende arıyorum bu tarz elbiseler dedi arkadaşının düğünü için.
bende elbise şu ve şurda var dedim.
oraları bildiğim için onları söyledim
gösteriş yapmadım.
ama ben o markaların kesimini beğeniyorum
eteğini giydiğim zaman kesimi çok güzel duruyor.
öbürlerinde ya kalçayı çıkarıyo ya basenleri zıplatıyo.
allah rızası kapanmakla markanın bi alakası yok yani.
bence böyle şeyleri kafaya takmamak lazım.

nasıl 5 ytl lik eşarplar insanın bu sıcakta boğazını isilik yapıyorsa diğer eşarplar ipek olduğu için yapmıyor.
he fiyatı daha pahalı evet ama bu gerçek böyle maalesef.
eğer kesemiz uyuyorsa alıyoruz.

hayır canım
arkadaşlar tesettüre uygun olması açısından oralardan alışveriş yapıolar.
çünkü tesettüre uygun kıyafet bulmak gerçekten çok zor günümüzde
helede bu abiye bi kıyafetse imkansız oluyor
arkadaşta zaten gösteriş için değil Allah için kapanmıştır
aa ben kapanayımda armineden alışveriş yapıp hava atayım diyiceğini hiç zannetmiyorum:1ninca:

:roflol::roflol::roflol:
gömlek giymeyi denedinmi canım tiril tiril bişiboshayallersmile
NELER NELER DENİYORUM:)

lahana aynı şeyi bende devamlı yaşıyorum
onun kolu kısa bunun yakası açık şu dar
geçen sene aldığım hiçbieyi üzerime yakıştıramıyorum sinir oluyorum

sen en azından açıksın bizim kadar sorunun olmaz.

karalahana benim hergun yasadıgım bir durum işe gitmeden önce yaklaşık 1 saat dolabın başında dikiliyorum giyiyorum cıkarıyorum en son dakikada bişeler uyduruveriyorum sempatiksalakcinni

ay ben geceden hazırlarım herşeyimi.
sabah bide onlarla uğraşamam.
eşarbıma kadar ütüler,çanta değiştireceksem değiştirir öle yatarım ki sabah oyalanmayayım yada daha fazla uyuyayım...
insan sürekli dğişik şeyler istiyor.
pöfffffffffffffffffff

kaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan

lahanacım böle durumlarda kafamın üstünde bi baloncuk beliriyoo bi para ağacım varmış her sabah biraz banknot toplayıp alışverişe cıkıyomuşum elimde çantalarla geri dönüyorum kaydirigubbakcemile3sonra ben geldiğimde yerine yeni paracıklar cıkıyomuş ben hep yeni ciciler alıyorum zamanında cok richie rich izledim hep onun ürünü bu hayaller sempatiksalakcinni sonra bi iğnecik batırıyom baloncuguma poff bunada şükür diyip uyduruveriyom bişiler

afedersin canım ben seni mor kelebek sandım:kedi:
bu arada başıyazmalı kız senin de bloğun başıyazmalıkız değil mi şok olmuştum farkettiğimde:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…