Yazın ne giyeceğini bilemeyen tesettürlü bayanlar

uzun zamandır gelmemiştim topice ne güzel epeyi arkadaşlar gelmiş çok güzel paylaşımlarda bulunulmuş kızlar hepiniz çok şıksınız cidden hepinize tesettür çok yakışıyo

dreammm içindeki elbisemii?? eğer öyleyse ceket bolero yerine süper bir alternatif olmuşş...çok yakışmışş...

evet cnm elbiseydi ama straplezdi eskiden kullanıyodum şimdide ceket içi:)

bu şekildede çok hoş olmuşş... güle güle kullan yeni haliyleolumunekankayizsmile bu yaz bi elbise alamadım yanarım yanarım ona yanarım... boleroyu yakıştıramıyorum kendime... ceketlede denemek aklıma gelmemiştiisempatiksalakcinni

Elbisen çok şıkmış dreamm :)
zevkli hatunsun vesselam:)
zaten öyleydin kapanıncada bunu daha güzel ortaya çıkardın
beğeniyorum tarzını kendine yakıştırıyosun

teşekkürler talyacıma.s.
alırsın cnm ya daha ne indirimler olucak sezon sonu:icecream:

Elbisen çok şıkmış dreamm :)
zevkli hatunsun vesselam:)
zaten öyleydin kapanıncada bunu daha güzel ortaya çıkardın
beğeniyorum tarzını kendine yakıştırıyosun

teşekkür ederim betüşümm:1hug::asigim:a.s.

kızlar resimleri baya bi biçtim kestim kusura bakmayın... biri işyerinde olduğu için diğerindede yanımda duran kişiler olduğu içinn...
talyacım burda pantalonun gömleğin çok güzel sanad a çok yakışmış :asigim:
dediğin gibi hiç karın içeri göğüs dışarı moduna da benzemiyo çok fit ve uzun boylusun maşallahh
sadece topuzunu biraz daha güzel yapabilrdin sanırım bombeli gibi görünüyo yerimseniben

Son düzenleme:

hayırlı ramazanlar bayanlar gece midemin gazabına ugrayıp bişe yiyemiyen ben şimdi sersefil dilim dışarda çalışmaya çalışıyorum ahada aynı bölekafamçokkarıştı sabahta hem aceleyle hemde uykusuzluktan kıyafetimin üstüne uyduruk alakasız bi eşarp takmısımki daha yeni farkettim böğğğ oldumm gun boyu odamdan cıkmam artıkınohaoldumsmile

cimcimem Allah mesut etsin tatlım huyunu bilmemde boyu boyunailk defa seni görüyorum boy pos yerinde maşallahh opuyorumnanaktan
dream siyah beyaz uymunu hep sevmişimdir sende güsel taşımışsın canım
mutfak robotu fotolarından bişi annamadım üstündeki tunik pek seçilmiyor ama renk uyumu güsel görünüyor...

hayırlı ramazanlar cnmm cümlemize
gece kalktık bi güzel yedik ama ilk gün metabolizma sersemledi tabi sabah yattım 10 da kalktım ama başım ağrıyo neyse alışırız bikaç güne kadar
bide havalar azcık serinlese:

diğer giysimde siyah beyazdı ama o kombini beğenmediniz sanırım sempatiksalakcinni
kimseden olumlu olumsuz bi yorum gelmedi

Dreamlover ben diğer kombini gormedim ama elbiseni ben de çok beğendim, ceketle de farklı ve güzel bir havası olmuş.
Sanat'cım sana ve tüm KK üyelerine hayırlı ramazanlar....

kızlar mrbbb... bu saatt oldu ama maşallahh bomba gibiyimguclubacismile gecede bir yedim bir yedimmm ne açlık ne susuzluk hiç bişeyciğim yok şükürr

dreamm evet ya topuz konusunda özensizim biraz:2:

altımdaki bol etek pantalon

efeste gezerken

Dreamlover ben diğer kombini gormedim ama elbiseni ben de çok beğendim, ceketle de farklı ve güzel bir havası olmuş.
Sanat'cım sana ve tüm KK üyelerine hayırlı ramazanlar....

cnm diğer kombinim de buydu opuyorumnanaktan
elbisemi beğenmene sevindim cnm:1hug:a.s.
bu sıcak havalarda iyi oluyo elbisegerçekten , ceketten ince ketendi zaten rahat ettim yani:icecream:

dreamlover çok şıksın canım

hayırlı ramazanlar herkese...

bende emziriyorum ve oruç tutuyorum şimdiye kadar iyiyim şükür inşalah sütümde bir azalma olmazsa tutacağım...

hijyenim Allah kabul etsin cnmm inşalah azalmaz sütün de tutabilirsin cnmm
beğenin için de teşekkür ederim
life city resme baktım ama hangisi sen onu anlayamadım iki kıyafette çok şık ama:ecrin_bebek:

life_city - çok asil duruyo elbisen ve çok sadece(iyi anlamda :)

deramcımm - gözümden kaçmış önceki siyahlı beyazlı kombininde çok hoş olmuş
üzerindeki jile tarzı o şey değişik duruyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…