Yazın ne giyeceğini bilemeyen tesettürlü bayanlar

Dreamcım bu kıyafetin de çok şıkmış, ozellikle yandan duruşunu çok beğendim..:lepi:

kızlar ben kapalı değilim ama bende bir tavsiyede bulunmak istiyorum zira yazın işiniz gerçekten zor olsa gerek ya , kıyamam :gitme:

bence beyaz badinin üstüne kot yelek giyinilebilir, altına da güzel bir model uzun kot etek ....
ayakabbı olarakta ince topuklu beyaz ayakkabı tercih edilebilir :hulya: (eşarpta beyaz ağırlıklı birşey olsun....)
hayal ettiğim tarz hem seksi, hem tesettüre uygun hemde şık bişey....
sizce nasıl bu kombin fikri?

seksi ? tesettür????

valla benim için hiç zor olmuyo yaz da kışta Elhamdülillah zemuszemus

B&M sen mor kelebek misin canım inanamıyorum ya aylardır bloğunu takip ediyorum
evet benim sempatiksalakcinni sen kimsin canım bilmiyorumkismile
purleviolet canım benim bloğum birde bi başkasının mor kelebek diye bloğu var
karıştırmıyasın :)

selam ..
alıntı yapmayın lütfen ...

benden bir kare daha ...

[/URL][/IMG]

[/URL][/IMG]

[/URL][/IMG]

life ctiy çok şıkmış üstündeki tek gözümü yoran etek boyu biraz daha ayakkabıyı kapatsa daha iyi olurdu gibi.. hani normal etek olsa bu boy tamamdırda abiye tarzı kıyafetlerde biraz daha uzun olması daha hoş geliyor benim gözüme.. yanındaki bayanın etek boyu gibi anlatmak istediğim...

dream siyah beyaz:lepi::lepiantalon çok rahat gözüküyor bu aradakaydirigubbakcemile5

kızlar ikinizinde blogunu altüst ettim herbişeye baktım bu aralar blog merakı sardı benide walla kıskanıp bende dalıcam blog alemine orta yerindensempatiksalakcinni ikinizde cok basarılısınız opuyorumnanaktan

life city hamilesin herhalde hayırlı olsun canım kıyafetinde şıkmış canım bende tubişimin kına ve düğünü için kıyafet arayısına şimdiden başladım o duymasın amasempatiksalakcinni nerde ne var güzel sıradısı şık tasarımlar bilgilerinizi esirgemeyiniz lütfeeennnolumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…