• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yazın ne giyeceğini bilemeyen tesettürlü bayanlar

dreaam seni çok farklı bir tarzla gördüm ...pantolonun gözümü yordu biraz çok dallı güllü geldi...bir de pantolonun üzerine bence beyaz giyseydin daha ii dururdu ..
siyah üzerine siyah biraz boğmuş bence ...
ben sana uzun elbiseleri ,uzun tunik pantolonları daha çok yakıştırıyorum fiziğine daha ii gidiyor sanırım ..pantolon tişörtle boyun daha kısa duruyor galiba...
ya da ayağında topuklu yok :))
beyaz hırkan güzelmiş sana da yakışmış ...
bir de ben sana renkli giyinmeyi daha çok yakıştırıyorum nedense ya da gözümü öyle alıştırdın da ondan mı siyahı görünce böyle oldum :))
albümünde mesela maviler sarılar var gayet güzel ..

dreamcım googlede photoscape diye arattır
bu programı indir kur
ben bununla yapyorum düzenlemeleri

çok saol tatlım deneyeceğim ilk fırsatta , indirebilrsem tabi:)
diktiğin pardesüler çok güzel cnmmm, yetenekli olduğun besbelli:))

benim bütün resimler "bugün negiydin" topiğinde
eskielri isterseniz koyarım buryada :)
bu aralar hava çok sıcak diye dışarıya çıkmıyorum hiç :)
pazar günü çıkıcaz büyük ihtimal ozamanda çekinirim

bu arada siyah beyaz süper olmuş
altındaki de tiril tiril ohh serin olur rüzgar vurdukça :)

sorma canım o pantalonum o kadar rahhat ki üzerimde varlığı yoluğu belirsiz bence de siyah beyaz çok hoş oluyo:))

slm kizlar bu topigi takip ediyorum ama yorum pek yapamiyorum.
dreamlover,B&M,mutfak robotu,kulubun sultani,hepniz harikasiniz.giyim tarzlariniz biribirinden guzel.bende sizler gibi ince olabilsem ahhh ahhh:((
malesef fazla kilolarla basim dertte ve giydiklerimi hic yakistiramiyorum kendime.

teşekkürler asimavicim, ayrıca yazamadım burdan yazayım albümeme yaptığın güzel yorumlar için çok teşekküler opuyorumnanaktan

evet canım güzeldir buralar sakindir
hele kış gelince bütün tatilciler gider ören falan çok sessiz olur dükkanlar kapanır
kış mevsiminde sıkıcı olabiliyor
evet pazarda çok çeşit var ama ben kendime göre bulamıyorum:(
ya yaka kısmı açık oluyor ya dar oluyor biraz zorlanıyorum ama 1-2 tane tunik aldım ben de:)
bi de bol kotlardan aldım ama öyle pek ucuz da olmuyor orta fiyatlı herşey

örenden yazlık almayı istiyoruz sanatcım, şu an ev kredisi ödüyoruz 14 ay kaldı , bi yandan da birikim için uğraşıyoruz, ev kredisi biter bitmez ören tarafından yazlık düşünüyoruz Allah izin verirse, bizimde bi yanımız burhaniyeli olur , oralarda görüşürüz belki bi gün:))
sanatcım o kadar güzel şeyler beğendim ki ben pazar da sen nasılbulamadın kısssss, ama dediğim gibi istanbuldan çok çok pahalı geldi bana o yüzden almadım:((
istanbul giysi bakımından cennetttt valla çeşit çok fiyatlar uygun tabi indirimler de daha da iyi oluyo

dreaam seni çok farklı bir tarzla gördüm ...pantolonun gözümü yordu biraz çok dallı güllü geldi...bir de pantolonun üzerine bence beyaz giyseydin daha ii dururdu ..
siyah üzerine siyah biraz boğmuş bence ...
ben sana uzun elbiseleri ,uzun tunik pantolonları daha çok yakıştırıyorum fiziğine daha ii gidiyor sanırım ..pantolon tişörtle boyun daha kısa duruyor galiba...
ya da ayağında topuklu yok :))
beyaz hırkan güzelmiş sana da yakışmış ...
bir de ben sana renkli giyinmeyi daha çok yakıştırıyorum nedense ya da gözümü öyle alıştırdın da ondan mı siyahı görünce böyle oldum :))
albümünde mesela maviler sarılar var gayet güzel ..

cnm bu pantalon resimde görüldüğünden çok daha güzel, kumaşı eline alıp hissetmek lazım sanırım, penye falan değil,ince keten tarzı bişey,birde giyinince rahatlığını yaşasan:)))
pantalon dallı güllü olduğu için göz yormasın diye üstüne ve başıma düz renkler tercih ettim, beyaz tişört giymedim çünkü çok içimi belli ediyodu , şalım da siyah olduğu için siyah daha uygun geldi bana
boy kısalığına gelince resmin birinde bi basamak alttayım:delphin:
diğerinde duruştan kaynaklanan bi kısa görünme olayı söz konusu:icecream:

örenden yazlık almayı istiyoruz sanatcım, şu an ev kredisi ödüyoruz 14 ay kaldı , bi yandan da birikim için uğraşıyoruz, ev kredisi biter bitmez ören tarafından yazlık düşünüyoruz Allah izin verirse, bizimde bi yanımız burhaniyeli olur , oralarda görüşürüz belki bi gün:))
sanatcım o kadar güzel şeyler beğendim ki ben pazar da sen nasılbulamadın kısssss, ama dediğim gibi istanbuldan çok çok pahalı geldi bana o yüzden almadım:((
istanbul giysi bakımından cennetttt valla çeşit çok fiyatlar uygun tabi indirimler de daha da iyi oluyo

inşAllah görüşürüz bigün ablacım
ben de mi yani sorun bulamıyorumkaydirigubbakcemile3
ama siz yakasını eşarpla faln kapatıyosunuzdur da benim hep bol olacak hem yakası kapalı olacak hem boncuklu pullu olmayacak..sempatiksalakcinni
bi de dediğin gibi fiyatlar pek uygun değil

Slm kizlarrr.. nerelerdesinzi ya bende sizi ariyordum koca kk da :)..
Turkiyeden yeni geldim .. bi yanim orda kaldi:1no2:
Nisanlandim kizlar :kedi::asigim: Darisi bekar canlarima insallah..

cankız inanmıyorum bu ne hızzzaklinialirimsmile sen kavuştun ahmetine darısı başıma diyimmkaydirigubbakcemile3 hayırlı olsun canımm allah tamamına erdirsinn

B&M maşallah ne güzel dikmişsin.güle güle kullan.

cankızzz ahyırlı olsun allah mutlu etsin

hayırlı olsun cnmolumunekankayizsmile
Allah bir ömür boyu mutlu mesut etsin:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
amin inşllh:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Hayırlı olsun cankız
Allah hayırlısıyla tamamına erdirsin inşlh

Saol Allah razi olsun canimmopuyorumnanaktan

cankız inanmıyorum bu ne hızzzaklinialirimsmile sen kavuştun ahmetine darısı başıma diyimmkaydirigubbakcemile3 hayırlı olsun canımm allah tamamına erdirsinn

Inan inan :) darisi senin basina.. seninde artik guzel haberlerini bekliyorum.. aminn canim aminnn

cankızzz ahyırlı olsun allah mutlu etsin

Saol canim aminn

hayırlı olsun cnmolumunekankayizsmile
Allah bir ömür boyu mutlu mesut etsin:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
amin inşllh:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Saol canimmmm.. Amin insallahh.. darisi sana canim benimmopuyorumnanaktan

Aaa çok sevindim canım, Allah hayırlı, uğurlu ve de mutlu eylesin.

Back
X