• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yazın ne giyeceğini bilemeyen tesettürlü bayanlar

Merhaba arkadaslar bende arasırada takip ediyorum .
Cok ıyı cıkmamışım ama eklemek istedım .

16gihqq.jpg

Yeşildiyar trençlerin güzelmiş gerçekten, sana da yakışmış..
Cankıııızz nişan kıyafetini merak ediyoruz, ekleyecek misin ?

delikafadulden:enbuyukkk::hooray:

ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA KONUĞUNUN BELRİLENMESİ İÇİN ANKETTE GÖRMEYİ ARZU ETTİĞİNİZ ADAYLARINIZIN NİCKLERİNİ ÖZEL MSJLA BEKLİYORUM

CUMA AKŞAMI ANKETİ AÇICAM
(büyük harfle yazdımkusura bakmayın ,dikkat çeksin diye yani:) sonra ben görmedim duymadım kabul etmem :P )

Karalahanacım kap ın güzelmış güle güle kullan .
Bu arada bursa kardesler giyimde indirim varmış telefonuma msj olarak geldı .Tesettur gıyım giyim olarak güzel seyler satılıyor

cankız hayırlı olsun canım Allah mutlu etsin inşallah...:nazar:
BM maşallah sana ne becerikli hatunlar var yahu görünce kendimi cok beceriksiz hissediyorum wallaboshayallersmile
yeşildar siyah trencini daha beendim ben cok rahat görünüyor ama diğerlerindede cok hoşsun canımopuyorumnanaktan
nem nem nemmm

karalahana çok kapın cok cicimiş cok spor görünüyor üstündede görelim tatlımopuyorumnanaktan
sezon indirimlerini değerlendirmek lazım bende bi vınlıyım akere bakım ne kalmıs uzun zamandır uğramıyordum kendilerine

ramazan geldi resim çekilmeye üşenir oldum behgamyoncuiremsu

Karalahanacım kap ın güzelmış güle güle kullan .
Bu arada bursa kardesler giyimde indirim varmış telefonuma msj olarak geldı .Tesettur gıyım giyim olarak güzel seyler satılıyor

sağol canım....

Karalahana'cım kapının modeli de, rengi de güzelmiş
Güle güle giy....

hımss bende rengini beğendim böyle kot tarzı bişiy her renkle kullanabilirim diye aldım.sende sağol...

karalahana çok kapın cok cicimiş cok spor görünüyor üstündede görelim tatlımopuyorumnanaktan
sezon indirimlerini değerlendirmek lazım bende bi vınlıyım akere bakım ne kalmıs uzun zamandır uğramıyordum kendilerine

teşekkürler loresim...
ayy ben valla yeni sezonda böyle aker armine falan çok abarttıkları için sadece bakıp geçiyorum.
bana çok uçuk geliyorlar yani mantıklı bir fiyat vardır zaten ama 200 300 de veremem.
o yüzden böyle sezon kapanışlarında kullanışlı şeyler lamyı seviyorum.
yeni gireceğimiz mevsimde yoktu birşeyim çok iyi oldu...
giydiğim zamnda nasip oluırsa koyarım resmini.
ramazanıda bahane etme koy resim ...alsanaalsanasmile

karalahana çok güzel kap ın güle güle giyy, üstünde de görmek istiyoruz ama:))

canım sezon için aldım şölee hani özlediğimiz o sonbahar bir gelsin ilk giydiğimde çekip eklerim...opuyorumnanaktan

karalahana kapın rengi ve modeli çok güzel...
fiyatıda çok uygunmuş.güle güle kullan.

canım çok sağol daha güzelleri sizin olsun inş...

Back
X