• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yazın ne giyeceğini bilemeyen tesettürlü bayanlar

Cankız heyecan varmı heyecan :))
İlk konuştuğun zamanlar çok heyecanlıydın, cidden hayran kalmıştım sana...

cimcimemm tanismaya geldiklerinde basladi heyecanim.. yoksa hic heyecan fln yoktu bende.. neyse geldiler caylari ikram ederken ellerim titriyordu.. caylar Allahtan devrilmemisti :) kalbim gum gum gum.. insanda ister istemez heyecan oluyor boyle ozel gunlerde canimm.. simdi nisanlimla konustugumda eskisi kadar heycanli degilim alistik artik herseyimize :).. bu arada istedigim yuzukleri alamadik ya bulamadik.. bir de aceleye gelmisti nisan alisverisini 3 saatte tamamlamak zorunda kaldik yuzukler kiyafet ayakkabisiydi.. oydu, buydu derken zaman cok kisitliydi.. aldigim yuzukler pek kafama yatmadi Allahtan catlak ciktida yuzukleri geri verdik baska yuzuk aldik artik.. simdiki yuzuklerde eh iste fena degil.. aklim baska yuzuklerde ama napalim.. nisanlima diyorumki bu nisan yuzugu onumuzdeki sene evlilik alyansi alalim..kaydirigubbakcemile3

cankız yeni gördüm ncmm
hayırlı uğurlu olsunn, Allah tamammına erdirsinn
nişanlığını bende merak ettim:):)

Saol canim Amin insallah.. bakalim album bolumune topic acmayi dusunuyorum ordan bakarsiniz..

cankız hayırlı uğurlu olsun canım....

B]

Saol Canin Allah razi olsunn..

cankız hayırlı olsun canım

Tsklerr canimm

[BCankıııızz nişan kıyafetini merak ediyoruz, ekleyecek misin ?

cnm topic acinca linkini buraya yazarim :)

cankız hayırlı olsun canım Allah mutlu etsin inşallah...:nazar:

Amin canim insallahh

cimcimemm tanismaya geldiklerinde basladi heyecanim.. yoksa hic heyecan fln yoktu bende.. neyse geldiler caylari ikram ederken ellerim titriyordu.. caylar Allahtan devrilmemisti :) kalbim gum gum gum.. insanda ister istemez heyecan oluyor boyle ozel gunlerde canimm.. simdi nisanlimla konustugumda eskisi kadar heycanli degilim alistik artik herseyimize :).. bu arada istedigim yuzukleri alamadik ya bulamadik.. bir de aceleye gelmisti nisan alisverisini 3 saatte tamamlamak zorunda kaldik yuzukler kiyafet ayakkabisiydi.. oydu, buydu derken zaman cok kisitliydi.. aldigim yuzukler pek kafama yatmadi Allahtan catlak ciktida yuzukleri geri verdik baska yuzuk aldik artik.. simdiki yuzuklerde eh iste fena degil.. aklim baska yuzuklerde ama napalim.. nisanlima diyorumki bu nisan yuzugu onumuzdeki sene evlilik alyansi alalim..kaydirigubbakcemile3

ah canım yaa, senin yüzüğünü gördükçe cankızın yüzüğü diyorum :((
En son baktığımda satılmamıştı, neyse nasip diyelim artık, belki gerçeğini görsen hoşuna gitmezdi.
Türkiye gelini olcen he :))
Benim nişan kıyafetide seninki gibi aceleye gelmişti.
Can Ahmet'le ömür boyu mutluluklar canımcım

ah canım yaa, senin yüzüğünü gördükçe cankızın yüzüğü diyorum :((
En son baktığımda satılmamıştı, neyse nasip diyelim artık, belki gerçeğini görsen hoşuna gitmezdi.
Türkiye gelini olcen he :))
Benim nişan kıyafetide seninki gibi aceleye gelmişti.
Can Ahmet'le ömür boyu mutluluklar canımcım

cnm ya alisveris nevsehirde olunca fazla buyuk bi yerde degil.. istanbulda olsaydi bulunurdu o yuzuk.. yakindan gormek tabiki farkli bisey.. evt cnm ama henuz kimin gidip gelecegi belli degil.. ben Tr ye gidebilirim o NL ye gelebilir :).. canim senin nisan kiyafetin nasil ??

Selammmm kizlar...uzun bir süre yoktum Tr'deydim yeni döndüm :kahve:
buyrun size bi kaç fotom :icecream: devami gelecek....

ben ve kizkarde$im
dsc06509.jpg

dsc08646y.jpg

dsc08746.jpg

takilarim
dsc08857k.jpg

Son düzenleme:
oooooooooooo kimler gelmiş...
bende bakınıyorum bu kız nerde diye...
kendi kendine özgü stilinle çok hoşsun canım...
takılarında çok şık güle güle kullan...

zümracım hoş geldin özlettin kendini yine cok hoşssun takılarında öyle opuyorumnanaktan

lahanacım çok cici olmussun tuniğin ne kadama hoşmuş tatlım çuk beendim bi şal delisi olraktan şalının renginide cok sefdimmopuyorumnanaktan

zümra ve karalahana ikinizde çok şıksınız:asigim:
bayıldımmmmmmmmmmmm valla hanginize ne yorum yazayım bilemedimmmm
ikinizide haftanın şıkı seçtim gönlümdeeeeyerimsenibena.s:teytey::icecream:

poff iki kere göndermişim mesajıı pc bile bayıldı size çifter çifter mesaj atıyokaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
kristaltane bu kıyafet özel gün içinmi ..bana braz öyle geldi ...günlük için biraz ağır değilmi :kedi:

Zümra takıların çok güzller , hint li güzeller gibi oluşsun :)

lahanam üstündeki çok hoş bişeymiş ya

kristaltane elbisen güzel ama kolye takmamanı öenririm çünki elbisenin boynunda inci dizili
kolye de takarsan çok boğar birbirini

karalahanayerimseniben
zümra:nazar:
çok hoşsunuz kızlar..

kristaltane
elbisen hoşmuş bu sene çok modaydı bunlar düğünlerde flan...
güle güle giy cnm..
sen ne için almıştın??

lahanacım çok cici olmussun tuniğin ne kadama hoşmuş tatlım çuk beendim bi şal delisi olraktan şalının renginide cok sefdimmopuyorumnanaktan

loresim canım bneim güzel yorumların için cuk sağol.
çok öptüğm şekerim...

diğer topiğede yazdım.
sağol canım.
ödülünüde gururla taşıyacağımopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Şeniz

karalahanayerimseniben
çok hoşsunuz kızlar..

benden sana a.s.

oooooooooooo kimler gelmiş...
bende bakınıyorum bu kız nerde diye...
kendi kendine özgü stilinle çok hoşsun canım...
takılarında çok şık güle güle kullan...

ayy canimsin yoklugumu fark ettin demek a.s. kiyafetinin rengi tarzi çok ho$ canim:nazar:
güzel yorumun için çok te$ekkür ederimmmm olumunekankayizsmile

zümracım hoş geldin özlettin kendini yine cok hoşssun takılarında öyle opuyorumnanaktan

h.b canim çok te$ekkür ederim o güzel yorumuna saglik a.s.

te$ekkür ederim güzel yüzlüm bende sana bayiliyom biliyon dimi olumunekankayizsmile

Zümra takıların çok güzller , hint li güzeller gibi oluşsun :)

kristaltane elbisen güzel ama kolye takmamanı öenririm çünki elbisenin boynunda inci dizili
kolye de takarsan çok boğar birbirini

Te$ekkür ederim bayilirim hint kizlarina sempatiksalakcinni hint takilarim kiyafetlerim bilem var opuyorumnanaktan
yorumuna saglik a.s.

karalahanayerimseniben
çok hoşsunuz kızlar..

kristaltane
elbisen hoşmuş bu sene çok modaydı bunlar düğünlerde flan...
güle güle giy cnm..
sen ne için almıştın??

te$ekkür ederim a.s.

Back
X