• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yazın ne giyeceğini bilemeyen tesettürlü bayanlar

mrb kızlar...

karalahana tunik pantalon şall uyumm süper... birde çok tatlı durmuşş...şalları başkasında gördüğümde çok beğeniyor ama kendime yakıştıramıyorum.. sayenizde gaza gelip bende başlıycam
takınmayakaydirigubbakcemile4

talyacım sağol canım...
bazen hiç yapamayız dediğimiz şeyler birde bakarız ki favorimiz olmuşlar.
denemekte yarar var:)

herkss pendik diyor
işe yarar şeyler var mı gerçekten gitmeye değer mi
pek yakın sayılmam daeyvahedigeldismile

benim hayalimdeki kıyafetler hala tasarlanmamış
eski giydiğim yerler artık pek işimi görmüyor
kapalı kıyafet satan yerler de hoşuma gitmiyor

herkss pendik diyor
işe yarar şeyler var mı gerçekten gitmeye değer mi
pek yakın sayılmam daeyvahedigeldismile

benim hayalimdeki kıyafetler hala tasarlanmamış
eski giydiğim yerler artık pek işimi görmüyor
kapalı kıyafet satan yerler de hoşuma gitmiyor

cnm ben yilda 1 defa trye gidiyorum.. aradigim herseyi pendikte bulabiliyorum.. hem pendigin pazarida cok guzel orayada gitmeni tafsiye derim hangi gun bilmiyorum ama zaten carsinin icine kuruluyor pendik pazari.. bu arada umraniyede tesetturlulere gore cok guzel kiyafetler var fln diye duydum ama orayada gitmek nasip olmadi bir turlu.. onada seneye insallah

benim bildiğim fatih her türlü mağazanın bulunabileceği bir yer
özellikle biz tesettürlüler için

cnm ben yilda 1 defa trye gidiyorum.. aradigim herseyi pendikte bulabiliyorum.. hem pendigin pazarida cok guzel orayada gitmeni tafsiye derim hangi gun bilmiyorum ama zaten carsinin icine kuruluyor pendik pazari.. bu arada umraniyede tesetturlulere gore cok guzel kiyafetler var fln diye duydum ama orayada gitmek nasip olmadi bir turlu.. onada seneye insallah

Katılıyorum Ümraniye'de tesettür mağaza yoğun, armine, armağan, aker, wella paris daha sayamadığım bir çok mağaza var, marka olmasa da çok güzel kıyafetler bulunabiliyor.

fatihe sadece nişan alışverişim için gitmiştim abiyemi ordan almıstım bi ben alışveriş etmiyorum fatihden sanırım neyim eksik bende gidem bayrama ordan alam baresempatiksalakcinni
çok acıktımmm ben yaaa sapıtıyom sanırsammm ahada böleyimkafamçokkarıştı

fatihe de gidiyorum ümraniyeyye de güzel şeyler var ama birbirinin kopyası ikiisne ayrı ayrı gitmeye gerek yok

burada herkes pendik deyince dün mımızlandım eşim de seni götürem dedi,çıktık ama nerde ne var bilmediğimden viaporta gidelim dedim yolda kaydirigubbakcemile4
orada da kaç seferdir bişey bulamıyorum gene boş döndüm

merhaba arkadaşlar
uzun zamandır resim yüklemiyorum
bayram için iki tane seçeneğim var
sizinde fikirlerinizi almak istedim
hangini bayramda giyeyim ?
bu elbisem

4404.jpg

4466.jpg

4482.jpg

bolerolu takımım

4442.jpg

4475.jpg

4492.jpg

kesinlikle bir diyorum
gayet şık bi elbise:lepi: eşarbın da güzel olmuş üstüne çok yakışmış
ikincisini beğenmedim bolero çok sonradan olmuş etek de fazla yukarıdaopuyorumnanaktan

bence de 1. model daha iyi :lepi:
2. model bolerolu değilde güzel bir ceketle daha hoş olur sankiCADIARZU
iyi günlerde giy canım:)

ayyyy 1. elbiseye bayıldım çok yakışmış. başörtünde uyumlu hangi marka acaba beğendim .

bence bayramda birinci elbise çok ağır kaçar şampuan ..güzel bir kıyafet ama daha çok özel günde düğünde filan giymek için gibi geldi bana
bayrama en uygunu ikinci kıyafetin ama ona ceket bulup giyersen çok güzel olur ..bayrama daha yakışan bir kıyafet...bolero ile olmamış bolero çok kısacık kalmış ama ceketle süper olur...

şampuuuuuuuuu birinciii çok güzel olmuş tatlım... hanım hanımcıkk... bayıldımm..... bide nerden aldın bakem:):) armine vs gibi bilindik bir markamı bulabilirmiyiz istda?? bayramdan sonra kuzenin nişanı varda:ecrin_bebek:

bu arada şampuu bolero yerine dğer kombini beyaz bir gömlekle yapsan oda çok hoş dururdu... öyle dene birde canım... çünkü etek çok havada durmuş gerçektende...

fatihe sadece nişan alışverişim için gitmiştim abiyemi ordan almıstım bi ben alışveriş etmiyorum fatihden sanırım neyim eksik bende gidem bayrama ordan alam baresempatiksalakcinni
çok acıktımmm ben yaaa sapıtıyom sanırsammm ahada böleyimkafamçokkarıştı

sen nerde oturuyorsun canım....

fatihe de gidiyorum ümraniyeyye de güzel şeyler var ama birbirinin kopyası ikiisne ayrı ayrı gitmeye gerek yok

burada herkes pendik deyince dün mımızlandım eşim de seni götürem dedi,çıktık ama nerde ne var bilmediğimden viaporta gidelim dedim yolda kaydirigubbakcemile4
orada da kaç seferdir bişey bulamıyorum gene boş döndüm

aynen canım...
işte ümraniye nasıl fatihle aynı diyorsanız pendikte öyle.
yazmalı orda oturuyor bende öyle tanıştım pendikle.
tüm ünlü kapalılara hitap eden mağzalar mevcut ,bide sanırım genel olarak mutaassıp kesim yoğun o yüzden hep bize göre şeyler var
ama hepsi çarşısında ...

merhaba arkadaşlar
uzun zamandır resim yüklemiyorum
bayram için iki tane seçeneğim var
sizinde fikirlerinizi almak istedim
hangini bayramda giyeyim ?
bu elbisem

bence birinci resmindeki elbiseyi seçtim canım.
normalde bu elbiselerin özel günler için olanını gördüm akerde falan ,üst bölüm saten ağırlıklı ama seninki gayet normal duruyor.
bayramada uygun bence..

Back
X