Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kristal güle güle giy canım...
cnm tesettür mağazalarına baktınmı hiç ? tekbir de falan oluo sade şık elbiseler bilmiyorumkismile
Kızlarrr merhaba, sizin yardımınıza ihtiyacım var.
Ekim'de kızkardeşimin düğünü olacak. Kapandığımdan beri ilk defa tesettürlü abiye kıyafet giyeceğim yani. Ama ben bir türlü beğenemiyorum kapalı abiyeleri. Hepsi inanılmaz derecede abartılı ve ağır geliyor. Ne yapacağım ben. Diktirsem, çok iyi bir terzi bulmam lazım, diktirmeye de güvenemiyorum hadi istemediğim bir şey çıkarsa. :çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
Böyle sade ama şık bir şey istiyorum üzerime. Nereden, nasıl bulacağım ben fikir verir misiniz? Çok zor tesettürlü abiye bulmak. :1no2::1no2::1no2:
Ekim'de kızkardeşimin düğünü olacak. Kapandığımdan beri ilk defa tesettürlü abiye kıyafet giyeceğim yani. Ama ben bir türlü beğenemiyorum kapalı abiyeleri. Hepsi inanılmaz derecede abartılı ve ağır geliyor. Ne yapacağım ben. Diktirsem, çok iyi bir terzi bulmam lazım, diktirmeye de güvenemiyorum hadi istemediğim bir şey çıkarsa. :çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
Böyle sade ama şık bir şey istiyorum üzerime. Nereden, nasıl bulacağım ben fikir verir misiniz? Çok zor tesettürlü abiye bulmak. :1no2::1no2::1no2:
Abartiyi bende sevmiyorum bende zorlaniyorum hatta amcamin oglunun dugunune kendim dikmi$tim elbisemi :) gayet sade ve ho$tu...
Bazen Mango da ve Zara da uzun sade ve $ik elbiseler oluyor bi bak istersen..sonra guzel aksesuarlarla tamamlarsin bi kaç örnek bulabilirsem eklerim buraya
Slm canimm... ben insallah sana yardimci olabilirim.. istanbulun neresinde kaliyorsun bilmiyorum ama, pendik te Benan,adinda bi magza var.. 2 katli alt katta etek gomlek pardesu fln var.. ust kattada abiye cesitleri.. bolerolu bolerosuz.. ben orda cok guzel bir abiye gordum tam tesetture uygun.. kollari uzun yani bolero giymenede gerek kalmiyor hem oyle abiye daha sIk duruyor.. ben oraya gitmeni tafsye ederim.. hem senin istedigin gibi sade ve sIk..
bak sitesinden dedigim abiyeyi buldum.. sende sitesine bi goz at istersen..
bu foto'da gordugun ilk abiye, beyaz mavili.. onun degisik renkleride var tabikide, turkuaz,pembe gibi vs.. ben nisanlanacagimi bileydim bu abiyeyi almazmiydimm ahh ahh.. fiyati cok uygun hatiladigim kadariyla 150-160 tl gibi biseydi.. keske alsaydim keske :)
![]()
«*Benan & Nuryıldız*» bu linke tikla
ben ablamın nişanında cankız'ın eklediği resimde en önde üstü beyaz altı mavi olan elbisenin siyah beyazını giydim
her yerde var
bolerosuz ve abartı değil
her yeri de kapalı uğraştırmıyorşakkıdı
düğününe nolurum bilmiyorum ben de senden yardım istiyim bul da barihihoyyyt
mrb kızlar...
kristal tatlım ben elbiseyi bu şekilde pek anlayamadım... ama eminim üzerinde hoş duruyodur... birde giydiğinde eklersen Şeniz
bolşekerli düğün mü olcak nikahmı canım?? ben nikah için tesettürde abiye cok yakıştıramıyorum :1ninca:bu arada benan pendiğe gidipde uğramadan geçemediğim mağazalardandır senler önce bir etek almıstım hala severek giyorum gerçi o gunden sonra bişey alamadım ordan ama olsunsempatiksalakcinni