Yazın ne giyeceğini bilemeyen tesettürlü bayanlar

Ben etek pantolon arıyorum nerde bulabilirim en yakın ? Bağcılarda oturuyorum.

valla ben bir tugba kolik olarak tugbadan siyah beyaz krem kot gri bi de kahve olm üzere 6 tane aldım sürekli giyiyorum.. ama hepsii bu sezon almadım şimdi varmı bilmiyorum.. kot bi de griyi bu sene aldım.. istanbulda da subeleri var oraya da gitmiştim.. bi bak istersen..

todishim saol kuzumm öptüm senii kuzumuda cok fazla saklamak istemedim mazallahh korkarım nazardaneyvahedigeldismile

fstklkurabye teşekkür ederim canımopuyorumnanaktan

ya edit yokmu artık mesajları neden düzenliyemiyorusmafoldumben

todishcim güzel arkadaşım iltifatların için çok teşekkürler öpüyorum cnmm
şampuancım başörtü zevkini çok beğendim öncekileri de hatırlayınca tabi:):)
sıkıntılarını da bir an önce atlatmanı diliyorum

türkiye arkadaşım seni bende hatırladım

bu resimde gene tatilden bi kare, çok belli olmamış maalesef renklerden dolayı

selamun aleykum kizlarrr varmi beni hatirlayan????boshayallersmile

Ben de hatırlıyorum seni...
Ve yanılmıyorsam çok beğendiğim kırmızı mutfak sana aitti.
Camın önünde laleler vardı çok şekerdi :1rolleyes:
İnşallah yanılmamışımdır :roflol:

Yoksa o Türkiyem'in miydi ay kafam karıştı bilmiyorumkismile

evet yanildin malesef o ben degilim ben sitedeki bazi arkadaslarin dini istismar etmelerine bozulup biriki laf edipte sonra o kisiler tarafindna sikayet edilip topicten ayrilananim hatta topicten atilmadan yazmistim beni siliyorlar diye(yanlis anlasilamsin topicle siteyi karistiriyorum habire)

dreamlover cok guzel gorunuyorsun pembe siyah uyumu ayri guzel kiyafetin modeli ayri guzel yelekmi o uzerindeki merak ettim keske boydan cekinseydin pantolonda cok guzelmis

persembe cnm üzerimdeki uzun kollu fakat değişik modelli bi bolero idi, ayaktaki resimde hiç net değil cnm uzaktan çekilmişti akşam birde
güzel yorumun için çok teşekkürleropuyorumnanaktan

tatilden bi kare gene:)) kazdağları milli parkı idi ama fonu kesmek zorunda kaldım yüzümü de keserken resim net olsun diye:))

Dreamlover sarı-beyaz çok şık olmuşsun,beyaz çantayla da çok hoş olur ama böyle de şıksın canım
Yeşildiyar sen hangisisin ben pek çıkaramadım bilmiyorumkismile Fakat hoş bayanlarmışsınız doğrusu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…