Yazın ne giyeceğini bilemeyen tesettürlü bayanlar

bismillah..

robottcum ne kadan renklisin öyle,cicilerin kımıl kımıll.. güle güle giy canım.. opuyorumnanaktan

teşekkür ederim sağolasın todischkaydirigubbakcemile5
cankız ben geçen sene eşimle turla kapadokyada iki gece kaldım ..dört yıldızlı bir oteldi ..
çok değişik bir yer gerçekten ...gez gez bitmiyor valla...kaydirigubbakcemile3
biz gittiğimizde kış ayıydı kar vardı ama çok soğuk yoktu ..
karlı halini de görmüş olduk oraların...
otelin şöminesinn yanında gece yarsına kadar süren sohbet ve şöminede közde pişirilmiş patlıcan da harika idi hatırlamadan edemedimkaydirigubbakcemile3
egzotik br havası var memleketinin ...
bir kere daha olsa yine gitmek isterdim oralara ..
gerçekten güzeldi ...
hele ıhlara vadisinin karlar altındaki o manzarasına hayran kalmıştık..
resimlere hala bakar bakar dururumkaydirigubbakcemile3

ben karli halini henuz goremedim mutfak robotum :).. annemi ikna edebilirsem kisin gitmeyi istiyorum annemle.. eminimki karli halide bambaskadir.. en cok balona binemedigim icin uzuldum ya.. insallah bidaki sefere artik...

balona biz de binemedik ...
çok erken saatte gitmek gerekiyordu ..
gidemedik ama olsun diğer gördüklerimiz de gayet güzeldi.
artık balona da bir dahaki sefere inş.

Herkes bedenlerinden,kilolarından yakınmış tüm bayanların derdi
ben çozemedim kaç bedenim.Bi 38 bi 40 değişiyo kalıba gore.
geçen 36 beden oldu bana çok sevindirik oldum yaaa kaydirigubbakcemile2
kendi kendimi avuturum en azından.
Loresimaa'cım ne kadan şık ne kadan güzel olmuşsun boyleee.. gomleğin de pek bi şeker,
çok uyumlusun maşallah

Arim'in de bebişi mi olcakmış, Allah hayırlısıyla, sağlıkla kucağına almanı, büyütmeni nasip
etsin inşallah canım...

merhaba kızlar
nasılsınız?
ben pek iyi deilim, inş iyi olucam

hatta kuaföre gitmeyi düşünüyorum bayanssulusmile
sanırım depresyondayım kafamçokkarıştı
komşularda, çok sinirlisin psikiyatriye git diyolar kafamçokkarıştı
ALLAH ım sabır ver sakinlik ver kafayı tırlatmaya az kaldı :Saruboceq:

yeri deil ama bu resimdeki gibi yapmak istiyom saçımı yoğun bir röfle
belki iyi gelir bu değişiklik bayanssulusmile
ama çok para isterler bu saça boshayallersmile

Sampuan'cım canım inş. en kısa zamanda geçer bütün sıkıntıların,
ne olduğunu bilmiyorum tabi ama çok fazla düşünmemeye çalış her şeyi,
ben de çok sinirliyimdir eğer rahatlayacağını düşünüyosan gidebilirsin psikiyatrise
bu da ruhumuzun ihtiyacı bir nevi. ama çok sinirliyim,niye sinirliyim diye düşünmek
daha da sinirli yapıyor insanı. kendin de üstesinden gelebilirsin.
Her insan kendini dönem dönem kötü hisseder
ve bazen değişiklikler iyi gelir ama yine de sonradan pişman olmayacağın bi değşiklik yap
bu renk sana gidecek bir renkse neden olmasın güzelmiş canım.

saol cnm güzel düşüncelerin için
en kötü yanım, birşeyleri çok kafaya takmak bunun içinde geriliyorum haliyle bide uykusuzluk üstüne
ya sabır çekiyorum ,bol bol dua ediyorum, bugün arkadaşla çarşıya çıktık, gezdik, iyi geldi
,
beyaz tenliyim soluk gösterir diyolar ama evde makyaj yaparım dışarda da örtülüyüm nasılsa
bakalım heran fikrim değişibilir

Kolsuz badi üstüne ince gömlekler alabilirsin, nefes alan türden olanlardan. Ancak parmağını arkasına koyarak kontrol et içini gösteriyor mu diye.

Eteklerde de herkesin tipi farklı ancak zayıf bir tipin varsa şu balon gibi bel çizgisinden sonra direkt pilili inen etekler giyebilirsin :) Gömlek ceket her şeyle güzel duruyorlar ve serinler de...

Ayrıca penye bol bluzlar da nadiren bulunuyor.

Ben bazen uzun kolsuz penye bluzlar üzerine penye uzun hırkalar giyiyorum, nefes alıyor en azından vücut.

kizlar simdi merak ettgiim bir konu var sonbahara girdik bu topicte yazla ilili nolcek devmmmi yoksa sonbharan devammi:dance::roflol:sırnaşık şey

ben d euzaktan takip ediyorum çok güzel paylaşımlar vra
sonbahar topiği ardından da kış topiği olabilir çok da güzel olur
ben de eklemek istedim kaç kez de hamilelikten dolayı malesef her istediğimi giyemiyorum olanla idare ettiğim için

ben espirisine dedim yaw yazin giyinmek zor ama kisin sonbahar pekde zor degil soguk oldugu icin ne bulursan giyin
YA KIZLAR AZ ÖNCE FACEBOOKDA BI VIDEO IZLEDIM SÖYLEMEDEN GECEMIYCEM BEYAZ HOCA ÖRTÜLÜLERE ETMEDIGI HAKARETI BIRAKMAMAIS HOCA DENMEZ AMA IZLEYEN BILEN VARMI???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…