Yazın ne giyeceğini bilemeyen tesettürlü bayanlar

CANKIZ çok güzel olmuşun
bu kaplar çok rahat ve şık oluyo
bende gri tonlarında bi kap almıştım istanbuldan bu yaz
şuan kuru temizlemede
gelsin yüklerim resmini

CANKIZ DİĞER KOMBİNEDE YAZAMAMIŞTIM CANIM İKİSİNDEDE ÇOK ŞIKSIN GÜLE GÜLE KULLAN...

AA NE DEMK UNUTULMAK BEN UNUTMADIM SENİolumunekankayizsmile

bu arada bende 40 bedenim bayanssulusmile
üzülmeyin kızlar yemeğin salçalısı kadının kalçalısı kaydirigubbakcemile3

36 bedenler ne oluyo peki ulennn klava: hiç 38 beden olmadım ..ne olacak şimdi kalçalı değilsek ayıpmı yani :)))

cnm doğru sölüyosun her mağaza farklı carrefour lcw da bulamadıklarım sahildeki lcw da vardı , modellerde değişiyo mağazaya göre

hoşgeldin cnmm
o bol kotlardan lcw da var bakmanı tavsiye ederim

loresima çok şıksın cnmmm , inceciksin valla hiç te kilolu gçrünmüyosun
cankız nerse o arka plan:):) develer falan:):) güzel bi yere benziyo
ternckotun çok şık sana da çok yakışmış

bu arada bende 40 bedenim bayanssulusmile
üzülmeyin kızlar yemeğin salçalısı kadının kalçalısı kaydirigubbakcemile3
ŞAMPUU BENDE 40 BAZEN 42 ALIYORUM CNM
KURAN KURSUNA BAŞLADIĞIMDA 38-40 İDİM
KURSA 7 KİLO ALINCA Bİ BEDEN ATLADIMdelikafadulden
HALA DA VEREMEDİM GİTTİİİİ YAA:gitme::gitme::gitme::gitme:

cankız üzerindekinin rengini çok beğendim ben deboshayallersmile
ben de 40 beden oldum malesefeyvahedigeldismile
zeynep begüm de çok tatlı maaşAllah pozunu yerim onun:asigim:

Tskler canimm, bende cok begendim ama utulemesi biraz zor bide cok cabuk kirisiyo.. kirisirsa kirissin napalimmmkaydirigubbakcemile2

CANKIZ çok güzel olmuşun
bu kaplar çok rahat ve şık oluyo
bende gri tonlarında bi kap almıştım istanbuldan bu yaz
şuan kuru temizlemede
gelsin yüklerim resmini

Saol canimm, seninde kapini gormek isterimm

CANKIZ DİĞER KOMBİNEDE YAZAMAMIŞTIM CANIM İKİSİNDEDE ÇOK ŞIKSIN GÜLE GÜLE KULLAN...

Tskler canimmopuyorumnanaktan

hahahahaha ayyyyyyyy durun gulme tuttu beni, kaydirigubbakcemile3 o resme bakinca aklima turistler geliyor ya... bu sene bi suru turistle foto cekinmek nasip oldu :)

cankızım bu gidişle ben topiçteki bütün kızları evlendirip öyle ercem muradıma 40 yaşlarımda felan gein olurum herhaldesempatiksalakcinni

arı bekide gördüm mağazalarda ama askıda dikkatimi çekmedi elbise canım... şimdi şampuda görünce hazır canlı manken hoşuma gitti:):):)

loresima sana ne desemkii... çok hoş olmuşş çookkk.. belinde incecik maşallahh..

cankızz çok hoş kapın güle güle kullan tatlım..

bu arada ben balcanın bricik olduğunu biliyordumkii:icecream: tahmin ettim azcıkta köşeye sıkıştırınca dayanamadı itiraf ettii:mymeka: gizemli hatun:içelim:

ay ne cücelde sen neden kelmedin resmini,merak ettim doğrusu.

ayrıca seni gördüm hatırladım.
taze anne,hayırlı olsun minik nohutun.
Rabbim size bağışlasın

bilmem artık eklemiyorum resim ama yarın naparım bilmem
bebek için de sağol canımmolumunekankayizsmile

cankız sana yaramış nişanlanman hakikaten güzelleşmişin
yüzü:jeyyar::jeyyar:

loresimaa' yla bebeği zaten süperr
kocaman olmuş kızın en son bebeklik resimlerine bakıyordum ayaklanmış

ben ve miniğim için yorum yapan herkese teşekkür ediyoruzopuyorumnanaktan

cankız ürgüp ah uzun zamandır gitmek isteyipde hep birileri tarafından caydırıldıgım ürgüp inşallah birgün görmek nasip olur herşey çok güsel sende öle şeker gibisin senin neren 40 beden anlamadım yahuubilmiyorumkismile

KARALAHANA Cnm tşk ederim :) tekrar burda olmak güzel..

DREAMLOVER Hoşbulduk cnm tşk ederim.. dün bütün magazaları gezdim nerdeyse defacto da güzel tunikler vardı lcw de hiç bişi yoktu :/ collezzione da da çok süper çantalar vardı.. Berska da ki trenchcoat modelleri de güzeldi 67 falandı galiba heryerde %70 indirim vardı hemen hemen .. ama düzgün bişi bulamadım bulduklarımında fiyarları 150-200 den aşşa deildi tek bi parçaya da o kadar veremedim ..ankle botlar var her mağazada modellere bayıldım valla..en çokta pabuçlara takıldım ben genelde babet ve converse giyiyorum arada bi topuklu giyiyorum ama insan onları görünce hep giyesi gelio..
bu seneki moda çok harika hemen hemen herkes üzerine göre bişiler bulabilicek sanırım..ben blog kullanıorum orada da bi çok moda bloglarını takip ediorum harika kombinler oluo cidden.. bende dün bunları aldım..

bi pant aldım beyaz dar paça kot Pull&Bear
2 saç boyası loreal-palette ( boyalarda indirim mi var nedir çok uyguna aldım)
fondoten golden rose
rimel - golden rose

Ne kadar güzel ya istanbul gibi bir yerde kıyafet bulmak zor olmaz herhalde Balıkesır küçük bir yer oldugu için heryerde aynı şeyler var Güzel tunikler olmuyor bende arasıra bursaya gidiyorum kapalı çarşı ve bakırcılar çarşısında kapalılar için güzel şeyler oluyor .

Aslında zor değil ama bazen denk gelmeyince gelmiyo valla ben çok şanssızımdır o konuda :) Allahtan büyük şehir iyi kötü alıyoruz bişiler..Ben burda bile zorlanıorum istediğimi bulmakta ..En iyisi kendim çizip diktiricem hatta makina alıp kendim diksem daha mantıklı..

Loresima memleketim diye demiyorum ama gidip gezmeni tafsiye derim :) gercekten cok guzel yerler var ben bile nevsehirli oldugum halde inanirmisin bu sene gezdim,, onceden hic gitmemistim.. nisanlim saolsun gezdirdi heryeri.. nisanlim ucan balonda calistigi icin gidip gorulecek yerleri iyi biliyor.. ucan balonada binecektik kac ay once onun hayalini kurmustuk.. bizim oraya gelmemizle sezonun acilmasi 1 oldu.. inan ucan balonlarda hic 2 kisilik bos yer yoktu.. hevesim kursagimda kaldi ama sene Allah nasip ederse cok binmek istiyorum yaaa..

Arim, estafurullah canim ben herzamanki cankizim:) :jeyyar:ama ciddi anlamda guzellesmissin diyosan tsk ederimkaydirigubbakcemile3

bismillah..
talyacımmm arnavutumm güzelim.. boyuna bosuna heyran olduğum.. ne kadan güzelsin sen ele yafrimmm :jeyyar: hiç bi fazlalığın yoktir ne basen ne gübek.. maşallah.. mmmujkk opuyorumnanaktan
DreamLover tüm kombinlerini de çok beğendim canım hatununn endamı güzel ne giyse yakışıyor anacım opuyorumnanaktan
cimcimecimm çok tatlı bi rengi var nişanlığının çok da güzel yakışmış sana.. Rabbim mutluluğunuzu daim etsin inşaAllah canımm opuyorumnanaktan
B&M çok güzel dikmişsin canım ellerine sağlık,güle güle kullan şeker.. pardesülerin de çok güzel.. opuyorumnanaktan
yesildiyar kapların çok güzel canım çok da yakışmışş.. opuyorumnanaktan
karalahanacımm yeni kapın çok güzel uyguna da almışsın canım,güle güle kullan.. elbisene de ayrınaca bayıldım çok güzel bi kombin.. harikasın şekerim opuyorumnanaktan
ZümRacım çok hoş görünüyorsun, opuyorumnanaktan o takılarına da bayıldım doğrusu.. hint işine benziyo o yüzden çekti sanırım sempatiksalakcinni
robottcum ne kadan renklisin öyle,cicilerin kımıl kımıll.. güle güle giy canım.. opuyorumnanaktan
sampuanımm elbisene bayıldım çok hoşş,çok yakışmış şekercim.. kesinlikle elbiseyi giymelisin.. bende böyle bir elbise istiyorum tabi bedenime uygun bulabilirsem sempatiksalakcinni
boleroyu hiç sevmediğim halde bayıldım o cicikine hehe.. iki kombinin de harika canım.. güle güle giy şeker.. opuyorumnanaktan
Cankıııız... cankız değil cam kız olmuşun sen hayatım.. uyy yirim seni.. zaten güzeldin daha da bi güzellik katılmış yüzüne.. mmmujjkkk
Rabbim sonuna kadar mutlu olmayı nasip etsin inşaAllah.. hayırlı olsun canımm opuyorumnanaktan
Loresimaamm nan benim kankam işi biliyoo.. fıstıkk gibin olmuşun,mağazada alırkene yanındaydım ama böyle kombin halinde görünce daha da bi yakuştudum datlıma opuyorumnanaktan ee hani kızın niye ben göremioruuum :uhm:
arımm hamişler kervanına mı katıldınn şinci seen.. çıtı pıtı anne adayı ehi ehi uyhh hayırlı olsun canımm.. opuyorumnanaktan

unuttuğum kimse varsa parnak kaldırsın yorumunu cebine yollim sempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…