slm kızlar ben kk ya girmeyeli çok olmuştu ( 1 yıl oldumu acabaemin değilim ) .. beni unutmuştur bi çoğu zaten ama olsun ben uzaktan takip ediorum sizi son zmanlarda tekrar girmeye başladım.. valla kombinleriniz öyle güzel ki yazmadan da edemiyo insan.. çok güzel giyiniyosunuz maşallah .. bende buakşam taksime falan bakıyım diorum etekli pantolon arıorum ama şey olanlarından hani ince kot gibi pantolonlar varya gabardin mi oluodu bilmiorum öle kumaştan arıorum..ya şöyle istediğim gibi bişi bana denk gelmio :a015: bi türlü aradıgımı bulamıorum..:çok üzgünüm:
dream ben de dün lcw' den pantolan etek aldım ama benimki seninki kadar ucuz değildi yaaa...Senin dediğin model de yoktuşehirden şehire ürünler farkediyo valla, gerçi semtlerde bile farkediyo. İstanbul'a gelmeli alışveriş etmeli bayanssulusmile kaydirigubbakcemile2
slm kızlar ben kk ya girmeyeli çok olmuştu ( 1 yıl oldumu acabaemin değilim ) .. beni unutmuştur bi çoğu zaten ama olsun ben uzaktan takip ediorum sizi son zmanlarda tekrar girmeye başladım.. valla kombinleriniz öyle güzel ki yazmadan da edemiyo insan.. çok güzel giyiniyosunuz maşallah .. bende buakşam taksime falan bakıyım diorum etekli pantolon arıorum ama şey olanlarından hani ince kot gibi pantolonlar varya gabardin mi oluodu bilmiorum öle kumaştan arıorum..ya şöyle istediğim gibi bişi bana denk gelmio :a015: bi türlü aradıgımı bulamıorum..:çok üzgünüm:
ŞAMPUU BENDE 40 BAZEN 42 ALIYORUM CNMbu arada bende 40 bedenim bayanssulusmile
üzülmeyin kızlar yemeğin salçalısı kadının kalçalısı kaydirigubbakcemile3
cankıız üstündekini çok beğendim cnm sanada çok yakışmışzemuszemus
bende arıyorum bu tarz bişiler bayramdan sonra arıcam şimdi kalabalıktır bütün mağazalar:1ninca:
bende 40 bedenim valla canosempatiksalakcinni
bazı etklerimde zar zor oluyo senin dediğin gibikaydirigubbakcemile2
birde üstüne çok zayıfsın diyenler varÇok üzgünüm çoookkötükedihüso
Saol canimm daha guzelleri senin olsun, benimki gecen yilin modeliymis olsun yinede aldim :) birde lacivert renginde degisik buna benzer bisey almak istiyordum.. almak nasip olmadi onuda seneye insallahh..
evet ya ustum zayif ama, gobegim, basenler, belim herseyi mahfediyo.. ben guya rejimdeyim simdi :)
ama gercekten bolgesel zayiflasam iyi olacak ya kendimi bazen yogi gibi hissediyorum..
varmi bildigin bolgesel zayiflama yontemin??
[/B]
cankız üzerindekinin rengini çok beğendim ben deboshayallersmile
ben de 40 beden oldum malesefeyvahedigeldismile
zeynep begüm de çok tatlı maaşAllah pozunu yerim onun:asigim:
CANKIZ çok güzel olmuşun
bu kaplar çok rahat ve şık oluyo
bende gri tonlarında bi kap almıştım istanbuldan bu yaz
şuan kuru temizlemede
gelsin yüklerim resmini
CANKIZ DİĞER KOMBİNEDE YAZAMAMIŞTIM CANIM İKİSİNDEDE ÇOK ŞIKSIN GÜLE GÜLE KULLAN...
ay ne cücelde sen neden kelmedin resmini,merak ettim doğrusu.
ayrıca seni gördüm hatırladım.
taze anne,hayırlı olsun minik nohutun.
Rabbim size bağışlasın
Ne kadar güzel ya istanbul gibi bir yerde kıyafet bulmak zor olmaz herhalde Balıkesır küçük bir yer oldugu için heryerde aynı şeyler var Güzel tunikler olmuyor bende arasıra bursaya gidiyorum kapalı çarşı ve bakırcılar çarşısında kapalılar için güzel şeyler oluyor .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?