Yazın ne giyeceğini bilemeyen tesettürlü bayanlar

Merhaba kizlar,

bu cift tarafli kullanilabilen ipek sallar var´ya...Iste onlardan ariyorum...! Gecen gün Cevahir AVM´de esarp satis noktasina sordum ama fiyati cok ucuk geldi...120 TL dedi..!

Acaba Eminönü veya baska bir yerde daha uygunu varmidir? Yoksa bu fiyat normal´mi?

1. En uygun nerede bulabilirim?
2. Fiyatlari nedir?

:13:

bol şekerli çok hoş olmuşsun canım ...
çok beğendim:)

hoşçakal,hangi şehirdesin bilemiyorum ama o şallardan facede eşarp satan baız arkadaşlarda,artık her yere yayıldı gerçi ama eşarpçılarda hangi şehirdesin biliyorum ama pazarlarda bile var uygunları.
ayrıca gerçekten orjinalleri yüz tl civrı ama bana çok abartı geliyor.

Son düzenleme:

katılıyorum. çok doğru.aslında takva olan örtünün Kuranı Kerim de de söylendiği gibi omuzlardan aşağı sarkması lazım.
ben de normal kapatıyorum başımı ama takva olmadığını biliyorum.ama bol pardesü konusunda hiç bir zaman taviz vermemeli.
omuzlardan aşağı kadar sarkan koyu renk başörtüyü örtmek yiğitlik ister, nefsini ezip geçmek ister onu herkes yapamıyor malesef.
Allah hepimize o takva şeklinde örtünmeyi nasip etsin inş.
az makyajmış,çok makyajmış,süslü takıymış,pahalı eşarpmış bunlar boş işler.

Tesekkür ederim canim...Istanbul´da kaliyorum..Face´de buldum satan 1-2 yer..! Arastirmalarima devam ediyorum...Fiyatlar hep ayni ama, ortlama 100 TL..

hanımlar yapmayın 100 tl ile bir ailenin bir haftalık mutfak masrafı cıkar hatta daha fazla yazık gunah bir bez parcasına bu kdr para verilmz

hanımlar yapmayın 100 tl ile bir ailenin bir haftalık mutfak masrafı cıkar hatta daha fazla yazık gunah bir bez parcasına bu kdr para verilmz

çok haklısınız insanlar artık çok israfçı oldular malesef.bu tesettürün özündeki anlamına da hiç uygun değil.bize örtünmek emrediliyor.
tüketim çılgınlığının moda ve şıklık diye dayatıldığı bu israf düzenine uymak emredilmiyor.

Arastirmalarim sonucu en uygun ve en büyük secenek Eminönü ve Beyazit Kapalicarsi´da...Fiyatlar 30 TL´den basliyor...! Yarin kismet olursa gitmeyi düsünüyorum...!

bu sene pek yazan olmamış ama havalar ısındıkça beni sıkıntı basmaya başladı gerçekten de okulum haziran sonu kapanıyo ve sıcaklarda aşırı derecede bunalıyorum ferace alsam rahat olur diyorum ama feracelerde de model çeşitliliği nerde vardır bilemiyorum öyle taşlı allı pullu istemiyorum pek mümkün olduğunca sade ve spor olsun istiyorum tabi bi de siyah olmasa daha iyi mürdüm eriği ya da yeşil kahve bej lacivert falan siyah giyince çarşafa girdiğim düşünülüyo ertesi gün tunikle görenler eleştiriyo... yardımcı olabiliecek vardır umarım.. hayırlı akşamlar

Fatih'e bakın orada vardır bir sürü ferace çeşitleri.

Öyle düşünmemek lazım herkes bütçesinin yettiğini alıyor sonuçta:98:..Gerçi ben biraz cimriyimdir eşarp konusunda Tekbir in ipek ve twill eşarpları 25 ve 35 tl..Tabi Armine Aker ve Pierre cardin in eline su dökemez o ayrı

merhabalar herkeze ben tesetür kıyafetlerine dünyanın parasını verenlere karsıyım uygun fıyatada sık esarplar kaplar buluna bılır.heleki eşarplara verilen para yazık günah onada enfazla 25 30 verırım ben pazardan 3tane kap aldım 1sı 20tl 2sinide30tlyeisrafın haram oldugunu hepimiz biliyoruz.ayrıca gecensene bır kap aldım uygun fıyata güyaaa ındırımdeydi 200kusurden 150ye düşmüş kii en fazla 150 veririm butür kıyafetlerekap yırtıldı eyılınce dugme yerlerınden yırtıldı üstelik 2kez gıymıstım hıc yıkamamıştım iadede almadılar

ANKARA dan olanlar var mi sorum olcak uzun kollu abiye + nisanlik bulamiyorum belki bileniniz vardir bileniniz varsa özelden mesaj atarsa cok sevinirim...

ben israf olduğunu düşünmüyorum

ah bi ben miyim giyecek bişey bulamayan diyip duruyodum kendime.. :) ya bende kapalıyım ve spor giyinmeyi seviyorum. ama istediğim gibi kıyafetler bulamıyorum yaww deli olcam.... ah yine yaz geliyo yandık vlaaa ne giycez....

bi sen değilsin arkadaşım aynı dertten muzdariptim bende spor ama tesettüre uygun kıyafetler tercih ediyorum ama bu yaz bi değişiklik yapıp kap pardesü yerine setrms den uzun şık bir pardesü aldım gören bayanlar nerden aldın diye soruyor hem altına ne giycem derdide yok uygun şık bir eşarp ayakkabı çanta olay budur yaz gelsin artık dimi:13:

ah bi ben miyim giyecek bişey bulamayan diyip duruyodum kendime.. :) ya bende kapalıyım ve spor giyinmeyi seviyorum. Ama istediğim gibi kıyafetler bulamıyorum yaww deli olcam.... Ah yine yaz geliyo yandık vlaaa ne giycez....

canım ben şöyle yapıyorum eğer sadece dışarda olacaksam yani bir akrabaya oturmaya vs gitmeyeceksem çok ince kap denilen pardesüler var.yani pardesüden daha kısa.kapların yaz için olanları çok ince oluyor onların altına ince birşey giyiyorum(kolsuz bir badi gibi) altına jean, babet, üstüne kap .çok tarz oluyor yani ben seviyorum bir deneyebilirsin.ince old için de terletmiyor.

Bu trençkot tamamen ketenden :) Mağazalarda göremedim daha ama terziye kesinlikle diktireceğim. Sıcak günler için kurtarıcı olur.

Eşarbın markasıda coach, modellerini çok beğeniyorum.

kombinler gerçekten çok şık.bu ternçkotlar biraz kalın olabiliyor bazen.tesettür mağazalarında kap denilen modellere de bakabilirsiniz daha ince bulabilirsiniz

istanbul fatih de çok rahat tesettür kıyafetleri bulabilirsiniz.armine gibi mağazalar zaman zaman çok uçuk fiyatlar veriyorlar bunları takip etmek lazım.yazın
fatihdeki armineden 15 tl ye çok güzel bir etek almıştım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…