ne olursa ne bileyim. demişler ya burda maltepede 60a aldım fatihte 40a diye. ben de soruyorum neyi aldınız ucuza fatihin neresinden?
barro ve december alemsiniz yaa çok güldüm mesajlarınıza
Feraceleri çarşamba,ismailağa tarafında tesettür mağazalarında bulabilirsiniz bi sürü çeşit ferace var. Zaten o sokağa girince bi mğazadan çıkıp diğerine girersiniz hepsi yanyana
barro ve december alemsiniz yaa çok güldüm mesajlarınıza
feraceleri çarşamba,ismailağa tarafında tesettür mağazalarında bulabilirsiniz bi sürü çeşit ferace var. zaten o sokağa girince bi mğazadan çıkıp diğerine girersiniz hepsi yanyana
bende sürekli fatihe giderim ama hiiçç ucuz bi şey denk gelmez,çook pahallı herşey...ayrıca uzun kollu bi doğru dürüst modern bi gömlek bulmak zor,olanlarda pahallı..
Kızlar evet malesef fatihte fiyatlar eskiye göre yükseldi
sadece birkaç mağza var orta fiyatta
ben yinede seviyorum fatihi
hem caddesi olsun hem pazarı seçenek çok
sezon sonlarına denk getirebilirseniz
misal "cengiz aktürk" te bi etek sezonunda 100 küsür tl ise sezon bitiminde 30 tl ye kadar düşüyo
ya ben fatihi hiç bilmiyorum.bahçelievlerde oturuyorum.
Nerden gidilir.gidip oradan alışveriş yapmak istiyorum.
Tarif edersen sevinirim
ay ama napayım benim mesajımla ortalık karışmış çok bilir gibi attım ortaya
herkes de pahalı diyor anlamadım zaten
dikiş öğrenmek en garanti yol
hayır düşünüyorum pardesülerde gidip göğüs kısmına model yapıyorlar ondan sonra pardesüyü alan modeli gözükmüyor diye eşarbı yakasında topluyor vs vs vs
tabi almak zorunda değiliz ama seçenekleri çok mantıksız yapıyorlar sanırım tekbirdeydi kap beğendim duruşu da çok güzel ama V yaka v yaka değil yani baya V göbeğe kadar ineninden e eşarpla kapatırsınız diyor satıcıda...
hımm.. O zaman şöyle söyliyim. Eğer arabayla değil vasıta ile geleceksen;
ya eminönünden 90 numaralı otobüse binip çarşamba durağında ineceksin.
Orda ferace satan mağazalar.
Yada
bahçelievlerden metroyla eminyet-fatih durağında ineceksin.
Istanbul emniyet müdürlüğü var zaten orda. Onun yanındaki yoldan dümdüz yukarı çıkarsan 15 dk. Yürüyerek caddeye ulaşıyorsun.
Karşıya geçicen,armine mağazası var. Arminenin yanındaki yokuştan dümdüz yine yukarı çıkıp sola doğru döndüğünde
çarşambaya girmiş oluyorsun zaten orda kime sorsan gösterir. Her yer tesettür elbisesi satan mağazalarla dolu..
Biraz karışık gibi oldu ama aslında kolay bulunur. Sadece metrodan inince ortalama bi 25 dk. Yürüyeceksin mecburen.
Oraya araç yok çünkü..
ben de yakası açık olan pardüseye, tuniklere gıcık oluyorum yaz olsun kış olsun
içimdekinin görünmesinden hoşlanmıyorum. Tekbirden hiç alışveriş yapmadım.. Beğenmiyorum ürünlerini.
çok orta yaş işi gibi geliyor. Zaten çok da pahalı :44:
feraceleri ismali ağa tarafında bulabilirsiniz
şuan dayı ve sedada indirim vardı eteklerde oralarada bakabilirsiniz
etekler 50-60 falandı ama bedenler kalmışmıdır bilmiyorum akdeniz caddesin,n yanıdna selam var onun yanında tuğba var
oradan ışıkları geçip yürüyünce mağazza dolu juvenile girebilrisiniz o sıradaki bütün mağazalara tek tek girip bakablirsiniz seda karşı caddede bir köşededir
pardüse tarzı imç de bir blok olduğu ibbi pardüse kapo satar orayada bakabilirisniz fiyatları çok bimiyorum indirim yazdığını gördüm ama ben abiye arıuyordum o yüzden normal kıyfatelere bakma fırsatım olmadı
hayırlı cumalar....
kızlar bu feracelerin farklı rengi yokmu hep siyahmı oluyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?