Yazın ne giyeceğini bilemeyen tesettürlü bayanlar

ne olursa ne bileyim. demişler ya burda maltepede 60a aldım fatihte 40a diye. ben de soruyorum neyi aldınız ucuza fatihin neresinden?

onu ben dedim ay delinin biri kuyuya bi taş atmış kırk akıllı çıkaramamışa döndü bu özür dilerim vallahi ben öyle duydum
fatihe hiç gitmedim ben henüz
maltepede 60 liraya ferace aldık
kardeşimin arkadaşı aynı feraceyi fatihten 40 a almış
ama desen ki sen gördün mü hayır görmedim kumaşı aynı değildir belki bilemiyorum
nerden alındığını da bilmiyorum fatihten almış...
şehir efsanesi gibi oldu ama kusura bakmayın :44:

çarşamba günü fatihe gidiyorum bayanlar hem mağzaları gezicem , hemde dikişlerim için kumaş alıcam
hadi size uyuyosa gelin sizde

barro ve december alemsiniz yaa çok güldüm mesajlarınıza

feraceleri çarşamba,ismailağa tarafında tesettür mağazalarında bulabilirsiniz bi sürü çeşit ferace var. zaten o sokağa girince bi mğazadan çıkıp diğerine girersiniz hepsi yanyana

ya ben fatihi hiç bilmiyorum.bahçelievlerde oturuyorum.
Nerden gidilir.gidip oradan alışveriş yapmak istiyorum.
Tarif edersen sevinirim

bende sürekli fatihe giderim ama hiiçç ucuz bi şey denk gelmez,çook pahallı herşey...ayrıca uzun kollu bi doğru dürüst modern bi gömlek bulmak zor,olanlarda pahallı..

ay ama napayım benim mesajımla ortalık karışmış çok bilir gibi attım ortaya
herkes de pahalı diyor anlamadım zaten
dikiş öğrenmek en garanti yol
hayır düşünüyorum pardesülerde gidip göğüs kısmına model yapıyorlar ondan sonra pardesüyü alan modeli gözükmüyor diye eşarbı yakasında topluyor vs vs vs
tabi almak zorunda değiliz ama seçenekleri çok mantıksız yapıyorlar sanırım tekbirdeydi kap beğendim duruşu da çok güzel ama V yaka v yaka değil yani baya V göbeğe kadar ineninden e eşarpla kapatırsınız diyor satıcıda...

bende sürekli fatihe giderim ama hiiçç ucuz bi şey denk gelmez,çook pahallı herşey...ayrıca uzun kollu bi doğru dürüst modern bi gömlek bulmak zor,olanlarda pahallı..

ay evet ya. herşey aşırı süslü ve pahalı. fevzipaşa caddesinden bahsediyorum ben bu arada. ara sokaklarda güzel yerler varsa bildiğiniz söyleyin.

Kızlar evet malesef fatihte fiyatlar eskiye göre yükseldi
sadece birkaç mağza var orta fiyatta
ben yinede seviyorum fatihi
hem caddesi olsun hem pazarı seçenek çok

sezon sonlarına denk getirebilirseniz
misal "cengiz aktürk" te bi etek sezonunda 100 küsür tl ise sezon bitiminde 30 tl ye kadar düşüyo

Son düzenleme:

evet sezon sonu kalırsa uygun oluyo..fakat bulmakta şans ya,hele 38 beden iseniz kalmıyo hiç bişey:)

ya ben fatihi hiç bilmiyorum.bahçelievlerde oturuyorum.
Nerden gidilir.gidip oradan alışveriş yapmak istiyorum.
Tarif edersen sevinirim

hımm.. o zaman şöyle söyliyim. eğer arabayla değil vasıta ile geleceksen;

ya eminönünden 90 numaralı otobüse binip çarşamba durağında ineceksin.

orda ferace satan mağazalar.

yada

bahçelievlerden metroyla eminyet-fatih durağında ineceksin.
istanbul emniyet müdürlüğü var zaten orda. onun yanındaki yoldan dümdüz yukarı çıkarsan 15 dk. yürüyerek caddeye ulaşıyorsun.
karşıya geçicen,armine mağazası var. arminenin yanındaki yokuştan dümdüz yine yukarı çıkıp sola doğru döndüğünde
çarşambaya girmiş oluyorsun zaten orda kime sorsan gösterir. her yer tesettür elbisesi satan mağazalarla dolu..

biraz karışık gibi oldu ama aslında kolay bulunur. sadece metrodan inince ortalama bi 25 dk. yürüyeceksin mecburen.
oraya araç yok çünkü..

ben de yakası açık olan pardüseye, tuniklere gıcık oluyorum yaz olsun kış olsun
içimdekinin görünmesinden hoşlanmıyorum. tekbirden hiç alışveriş yapmadım.. beğenmiyorum ürünlerini.
çok orta yaş işi gibi geliyor. zaten çok da pahalı :44:

Son düzenleme:

sağol canım güzel tarif ettin inşallah giderim.hafta sonu bi pazar günüm
var çalışıyorum hafta içi

feraceleri ismali ağa tarafında bulabilirsiniz
şuan dayı ve sedada indirim vardı eteklerde oralarada bakabilirsiniz

orası nere bilmiyorum ama fiyatlar yaklaşık olarak ne kadar acaba?
yazlık pardesü istiyorum aslında ama çok fahiş fiyatlar uygun bi şey bulabileceğim yer öneren olursa çok makbule geçer.

etekler 50-60 falandı ama bedenler kalmışmıdır bilmiyorum akdeniz caddesin,n yanıdna selam var onun yanında tuğba var
oradan ışıkları geçip yürüyünce mağazza dolu juvenile girebilrisiniz o sıradaki bütün mağazalara tek tek girip bakablirsiniz seda karşı caddede bir köşededir
pardüse tarzı imç de bir blok olduğu ibbi pardüse kapo satar orayada bakabilirisniz fiyatları çok bimiyorum indirim yazdığını gördüm ama ben abiye arıuyordum o yüzden normal kıyfatelere bakma fırsatım olmadı

anladım teşekkür ederim

Slm kızlar dün arkadaşalrla fatihteydik
35 tl ye bi etek aldım ama bayıldım :)) birde leopar bi babet
tabi bide yaz için pardüselik kumaş
pembe dolaba eklerim bi ara

Hac malzemeleri satan bir yer var fevzi paşa cad.si üzerinde ara sokakta feraceler 45 tlydi
burda soranlar için ismini aklımda tutmaya çalıştım ama unuttum:18:

hayırlı cumalar....

kızlar bu feracelerin farklı rengi yokmu hep siyahmı oluyor...

ecmain
ferace siyah, kahverengi, mürdüm eriği rengi, lacivert renklerde var aslında ama siyah tercih edildiği için bulmak çok zor
halbuki medine ipeğinin koyu kırmızısı bile var
büyük kumaşçılardan medine ipeği alıp diktirilebilir
ben geçen sene anneme lacivert medine ipeğinden pelerin etek diktirmiştim çok rahat ediyo

ya dikkat ettimde herkes kapalı olmanın zorluğundan kıyafet bulamamaktan bahsetmiş ben kendi adıma kıyafet bulmakta zorluk çekmiyorum iki yıldır kapalıyım öyle pek kıyafetimde yoktur aslında önemli olan allah rızası için kapanıp allah rızası için giyinmek diye düşünüyorum pardesü altına bi etek gömlek yada güzel bi swit ve eşarp hepsi bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…