Fatih'e bakın orada vardır bir sürü ferace çeşitleri.
bi sen değilsin arkadaşım aynı dertten muzdariptim bende spor ama tesettüre uygun kıyafetler tercih ediyorum ama bu yaz bi değişiklik yapıp kap pardesü yerine setrms den uzun şık bir pardesü aldım gören bayanlar nerden aldın diye soruyor hem altına ne giycem derdide yok uygun şık bir eşarp ayakkabı çanta olay budur yaz gelsin artık dimi:13:
fatihe gideceğim sözde
maltepede 60 a bulduğum fatihte 40 liraymış gitmem lazım ama bi yandan da ferace siyah güneşi çeker miyim diye düşünüyorum beğendiğim modelde çok sevimli elbiseyle pardesü arası spor bi model
gelmeseydi iyiydi
lahana gibi giyinmek daraltıyo beni dışarı adım atmak istemiyorum bu havalarda...
Merhaba kizlar,
bu cift tarafli kullanilabilen ipek sallar var´ya...Iste onlardan ariyorum...! Gecen gün Cevahir AVM´de esarp satis noktasina sordum ama fiyati cok ucuk geldi...120 TL dedi..!
Acaba Eminönü veya baska bir yerde daha uygunu varmidir? Yoksa bu fiyat normal´mi?
1. En uygun nerede bulabilirim?
2. Fiyatlari nedir?
:13:
çok teşekkürederim evet kendim dikiyorumAy canım sen mi dikiyorsun maşallahbende en kısa zamanda dikiş öğrenmek istiyorum çok şıksın bu arada
çok teşekkürederim evet kendim dikiyorum
en kısa zamanda öğrenmeni tavsiyeederim
gerçekten çok faydası oluyo
Ellerine sağlık gerçekten ben de çok beğendim.. Geçen yıl ismek'in dikiş bölümüne kayıt oldum ben de ama dönem ortasnda ayrılmak zorunda kaldımşuan sadece etek ve gömlek dikmeyi biliyorum. pardesü dikmeyi o kadar çok isterdim ki
cyd86, yukarıdaki fotoğraflar sana mı ait, yoksa başkasından alıntı mı?
Çok teşekkürederim
Ben yarım dönem dahi gitmedim 4 ay kadar gittim
sonra kendim evde deneme yanılma bol bol dikiş yaparak ilerlettim
ilk önce modelsiz düz bi pardesü dene , sonra modellilere geç
Yapa yapa el alışkanlığı oluyo
ferace güneşi çeker zannediliyor ama yazlık olanları var onlar püfür püfür oluyor merak etme
aaa fatihte 40 olup da maltepede 60 olan nedir bayanlar?? fatih korkunç pahalı yaa nerde maltepeden ucuz olcak çok şaşırdım siz böle diyince.
bacılar fatihte ucuza satan yer neresi yav bi diyiverin :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?