Yazın ne giyeceğini bilemeyen tesettürlü bayanlar

Fatih'e bakın orada vardır bir sürü ferace çeşitleri.

fatihe gideceğim sözde
maltepede 60 a bulduğum fatihte 40 liraymış gitmem lazım ama bi yandan da ferace siyah güneşi çeker miyim diye düşünüyorum beğendiğim modelde çok sevimli elbiseyle pardesü arası spor bi model

gelmeseydi iyiydi
lahana gibi giyinmek daraltıyo beni dışarı adım atmak istemiyorum bu havalarda...

ferace güneşi çeker zannediliyor ama yazlık olanları var onlar püfür püfür oluyor merak etme

Nerdesiniz bayanlar boş kalmış buralar:97:

Son düzenleme:
aaa fatihte 40 olup da maltepede 60 olan nedir bayanlar?? fatih korkunç pahalı yaa nerde maltepeden ucuz olcak çok şaşırdım siz böle diyince.

pazarda, 25 tlye. uçları defolu olduğu için ucuza satıyolar. 15lik daha ucuz olanları da var ama onlar daha bi sade mi desem öyle. ama yine çift taraflı. anadolu yakasındaki pazarlarda ve eşarp satan yerlerde desenlileri de düzleri de var. oralarda benim gördüklerim 15-40 arası değişiyodu fiyatları. avrupayı bilmiyorum pek.

En sevdiğim model son diktiğim treçkotum
pamuklu ve olduğu için halen giyebiliyorum, yakmıyo

sırada kahverengi pardesü var dikilicek :97:

Buda aynı kumaşın siyahı
ama siyah yazın yakıyo :)))
bunuda ilk bahar ve sonbaharda rahatlıkla giyebiliyorum

En sevdiğim model son diktiğim treçkotum
pamuklu ve olduğu için halen giyebiliyorum, yakmıyo

sırada kahverengi pardesü var dikilicek :97:

Ay canım sen mi dikiyorsun maşallahbende en kısa zamanda dikiş öğrenmek istiyorumçok şıksın bu arada

Ay canım sen mi dikiyorsun maşallahbende en kısa zamanda dikiş öğrenmek istiyorumçok şıksın bu arada
çok teşekkürederim evet kendim dikiyorum
en kısa zamanda öğrenmeni tavsiyeederim
gerçekten çok faydası oluyo

çok teşekkürederim evet kendim dikiyorum
en kısa zamanda öğrenmeni tavsiyeederim
gerçekten çok faydası oluyo

Ellerine sağlık gerçekten ben de çok beğendim.. Geçen yıl ismek'in dikiş bölümüne kayıt oldum ben de ama dönem ortasnda ayrılmak zorunda kaldım şuan sadece etek ve gömlek dikmeyi biliyorum. pardesü dikmeyi o kadar çok isterdim ki

Çok teşekkürederim
Ben yarım dönem dahi gitmedim 4 ay kadar gittim
sonra kendim evde deneme yanılma bol bol dikiş yaparak ilerlettim
ilk önce modelsiz düz bi pardesü dene , sonra modellilere geç
Yapa yapa el alışkanlığı oluyo

cyd86, yukarıdaki fotoğraflar sana mı ait, yoksa başkasından alıntı mı?

Bana ait değil arkadaşım, google' a tesettür kombin vs yazınca çıkan fotoğrafları kaydediyorum ben bilgisayarıma. Bu fotoğraflar da arşivimden bazı örnekler.

Son düzenleme:

Gerçekten mi.. evde dikiş makinem var, hatta kurstayken satın aldığım kalıp örnekleri vs de var evime yerleşince ben de bir tane namaz kılarken giyilecek tarzda modelsiz bir pardesü deneyeyim o zaman

Son düzenleme:
ferace güneşi çeker zannediliyor ama yazlık olanları var onlar püfür püfür oluyor merak etme

aaa fatihte 40 olup da maltepede 60 olan nedir bayanlar?? fatih korkunç pahalı yaa nerde maltepeden ucuz olcak çok şaşırdım siz böle diyince.

gerçekten mi
kardeşimin arkadaşı beğendiğim feraceden almış fatihten 40 liraya maltepede 60 lira aynı ferace
geçen yaz bi tane aldım önden cırt cırtlı olanlardan ama her giydiğimde düştüm ölümüm o feraceden olacak tamam altına giydiğim ayakkabılarla dikkat çekiyodu ama çok sade o da ne yapayım

şu dikiş işini ilerletmem lazım acil tarafından
ama makinam çok eski benim...

bacılar fatihte ucuza satan yer neresi yav bi diyiverin :26:

ne olursa ne bileyim. demişler ya burda maltepede 60a aldım fatihte 40a diye. ben de soruyorum neyi aldınız ucuza fatihin neresinden?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…