o zaman kalksın.
bu devirde insanlar birbirini rahatsız etmemeleri gerektiğini öğrenmiş olmalılar, öğrenemedilerse itinayla öğretilmeli.
...Birde işin en tuhaf tarafı gelirken alışveriş yapıpta gelmişler 4 kişilik bir aile bunlar çocuklar büyük alışveriş fişini gösterip yaptıkları alışverişi 2 ye bölüp parasını istediler yüzsüzce giderkende yaptıkları alışverişten kalanları götürmüşler ......
ay gina geldi bütün sayfalari okurken sistimmmm kafamçokkarıştı
you knowcum sosis varmiydi gi, sosisten baska yiyemiyom ben aklinialirimsmile
sosis yok baska bişi var yermisinaklinialirimsmile denmiyor işte kaydirigubbakcemile3 ya valla bunlar daha aklıma gelenler ha bide annem hep kardeşlerim için markete gidince abur cubur bişiler alır çikolata cips fln ama her zaman vermez yani dolabın arkasında dogru saklar yemekten sonra verir yesinler die şimdi halam olacak sahıs bunu bilio tamammı oğluda tutturdu çikolata çikolata diye annemde kalmadı dedi ama gercekten kalmamıstı biliorum inanmadılar ya dolabı bosalttılar acaba varda bizemi vermio die alsanaalsanasmile e bulamadılar tabi
he onuda yirim nolacah aklinialirimsmile
ya bu insanlar yemin ederim cok görgüsüz, cok yüzsüz.
bide dolabimi bosaltiyolar, varda bize vermiyor diye, allahim ne ayippppppppppp ben utandim suan yaa kötükedihüso
allahtan bizim yazligimiz felan yok
bende büyük halamdan cok cektim, neler yapti bize neler, babam ilk zamanlar görmedi etmedi, ablamdir napiyim dedi,
ama simdi oda gördü gercek yüzünü,
benim namusuma dil uzattiktan sonra tabiklava:
artik sadece yazlari 1 saat oturup geliyoruz, baskada hic görüsmüyoruz onlarla :dilcikar:
gercekten biz anne tarafindan pek cekmedik, düsünüyorumda herkes baba tarafindan sikayetci, benim arkadaslarimda öyle benneyaptımki
Bugünlerde aynı durumu yaşıyoruz.yüzsüzlük yapıp davet etmeden gelmeleri yetmiyor bide evde yayıldıkça yayılıyorlar. televizyonun karşısına geçip uzanmalar kumandayı ellerinden bırakmamalar İNSAN KENDİ EVİNDE KENDİNİ MİSAFİR GİBİ HİSSEDİYOR RESMEN alsanaalsanasmile
yemekleri hazırlanıyor çayları kahveleri hep önüne geliyor.siz bulaşıkları yıkarken onlar keyif yapmaya devam ediyor tabi.100 milyar param olsa gene de yazlık almam.Bu durumuda yaşayan bilir.
bizimde yazlığımız var ama çok şükür ki akrabalara konu komşuya uzak oldukları için istesede gelemiyorlar ama hakkını yiyemem şimdi iki teyzemde bize gediklerinde sağolsunlar yardım ederler her şeye temizlik bulaşık yemek ne olursa keyif mi yapıcaz hep beraber yaparız hatta birimiz yemek yerse diğeri ayaktaysa teyzemler kızar oturun artık hep beraber yiyelim diye zaten yazlık tek başına çekilmiyor hem yazlık oluncada bir yere bağlı kalıyorsun insan her sene sıkılıyo değişik yerle görmek istiyo...ama yazlık oluncada gidemiyorsun...
sosis yok baska bişi var yermisinaklinialirimsmile denmiyor işte kaydirigubbakcemile3 ya valla bunlar daha aklıma gelenler ha bide annem hep kardeşlerim için markete gidince abur cubur bişiler alır çikolata cips fln ama her zaman vermez yani dolabın arkasında dogru saklar yemekten sonra verir yesinler die şimdi halam olacak sahıs bunu bilio tamammı oğluda tutturdu çikolata çikolata diye annemde kalmadı dedi ama gercekten kalmamıstı biliorum inanmadılar ya dolabı bosalttılar acaba varda bizemi vermio die alsanaalsanasmile e bulamadılar tabi
Aysu seninkide ayri bir dertmis kuzum annen cok iyi yapmis... Niye haber verilsin ki zaten?? Yzlik annele babanin yazligi insanlar tatile giderkende haber vermek zorunda mi diger akrabalarina?? Ayrica babanin annesi ve babasida ayip etmis trip atmaya haklari yok hic bir akrabanin anne babanin bile... Onlarin begenildigi yazlik tabiki alinmaz insanlar sonucta kendine aliyor , alirkende niye haber verilsin odenen paradan ortak mi olacaklardi... Hani ancak oyle bir durumda haber verilir paranin bir kismini onlar odiycekse alinan ev icin elbet haber verilir...Insanlar cildirmis yahu... En iyisini ben yapmisim hicte pisman degilim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?