- 12 Eylül 2014
- 3.786
- 6.952
- 158
- Konu Sahibi noclearmind
-
Direkt bodozlama ben seni gördüm dedim.Siz muhabbete nasıl girdiniz ilk mesajı atarken?
Bence bu akşam yazacak size öyle hissediyorum
Kahve içiyorum atiyim fotografini ? Gel beraber içelim, olmaadi isteme kahvesi yaparim sana diye ahajdjs. Öf cildirdim aklimda bir suru taktikler var yapsam yaparim yururum ama adam biraz cool kizlardan hoslaniyo gibi bi hali var. Cok ustune düşmek istemiyorum malum türk erkekleri cosuyor hemenbu durumu bende hep yaşıyorum.
ana güzel heyecanlar bunlar. ben olsam foto paylaştığımda yer etiketlemem. kuul davranırım. mesela ona foto atarım ama fazla muhabbet etmem. sonra sonra arkadaş olurum fln. taktik değil ama böyle biriyimdir ben ksks.
Bekle bakalım ne çıkacak , yazmasa önüne bak kendi kaybeder züppe :)Yok yahu bir kere yazdım daha işlemez benden.
Kahve içiyorum atiyim fotografini ? Gel beraber içelim, olmaadi isteme kahvesi yaparim sana diye ahajdjs. Öf cildirdim aklimda bir suru taktikler var yapsam yaparim yururum ama adam biraz cool kizlardan hoslaniyo gibi bi hali var. Cok ustune düşmek istemiyorum malum türk erkekleri cosuyor hemen
Sana gaz veresim var bişiler yaz diyeStoryden telefonun basinda başında caresiz bekliyorumu paylasicam galiba
Haksız bir kafa da değil bu kafa benceyok ya üzülmem, öyle takıntılarım yok yani. '' kadınlar ilk adımı atmaz '' kafasındayım :/
Salağa yatmışDirekt bodozlama ben seni gördüm dedim.
O da aa nasıl nerde dedi. Bende oranın yabancisiyim ama surda gördüm dedim. Animsamaya başladım, neden merhaba demedin v.s diye uzadı öyle biraz muhabbet. Gizli kaçamak cevaplar vermeye çalıştım gilgamis destani tarzi dosemedim. En son gulucuk attim o da gulucuk atti o kadar. Ama hatirladi beni çünkü karsilastigimiz yerde kuaför vardi, kuaforun orda mi karsilastik diye sordu. Mesajlarıma da aninda cevap verdi. Ay adama o kadar merakliymisim ki gerekli gereksiz tum ayrıntıyı anlattım
Arkadaşlarım da oyle diyor yazacak bu bekle diye.
Ya zaten o bana yazsa ben kahve teklifinde de bulunurum. Sıkıntı değil. Ama ilk bi adim gormem lazim. Israrciligi sevmiyorum boguyo çünkü insanı. Bakalım biraz daha bekleyeyim baktim bi kac gün daha ses yok. Kalbime gömüp giderim ..ben olsam yapardım sanki. bi kahveden nolucak yahu. hem şey: orda belli olur zaten belki aşırı itici ama sosyal medyadan belli olmuyodur. en azından daha fazla takmamış olursunuz hahaha
Salaga yattı da, yazmadı ya moralim azıcık bozuldu. Ilgisini cekmedim demek ki bilemiyorumSalağa yatmış
Aman yok yazarım vallahaSana gaz veresim var bişiler yaz diye
Aman yok yazarım vallaha
Daha simdiden bi taraflarini kaldirmak istemiyorum
Aynen, belkide onun da aklinda baska birisi vardir yani olabilir. Bekleyip görücemSonuçta siz Yolu açtınız. Yazmak isterse yazar şu saatten sonra. Beklemek en iyisi
Salaga yattı da, yazmadı ya moralim azıcık bozuldu. Ilgisini cekmedim demek ki bilemiyorum
Ne güzel mutluluklar :)2014 yazinda esimin profil fotosunu bi tanidigimizin fb de yardim etmemi istemesiyle gormus ayni anda kendi telimden bulup eklemistim. Kabul etti ama tik yok insan sen kimsin arkadas der profili filan didikler dimi yok annem tik yokayni sene kasim ayina dogru gecenin 3unde surekli bildirim geliyordu baktim ki benim yakisikli tek tek fotolarima bakip begeni yapiyor.. profilimde bi fare mi var dememle saskina donmus mesaji goruyor fakat nerden yanit yazilacagini bile bilmiyormus sosyal medya ozurlusu kocisim.. bak simdi evliyiz 2.bebegimizi bekliyoruz nasip kismet hep bu isler ben de ne burnu buyuk kendini begenmis adam diyordum meger sebep baskaymis :)
Oyle tabiki dunyanin sonu degil elbet :) umarim sen de benzee bir hikayenin kahramanlarindan birisi olursun :)Ne güzel mutluluklar :)
Hissiyat olarak kendini beğenmiş bir öküz olduğunu düşünüyorum. Soguk bi konusma olmadi ama hafif salaga yattı. Taktikci belli. Kendisi bilir elimi sallasam ellisi amaaan...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?