yazsam mı ki ?

Adamın öyle bir düşüncesi yok belli ki. Olsa idi zaman kaybetmezdi diyorum ben. Bir de hangi dönem olursa olsun farketmez, kadının çabası çok itici oluyor.
Ya begendim mesaj attim çok buyutulecek bir durum degil aslında. Mesajimda da oyle begendim seni tarzi bi sey demedim. Gayet seviyeliydi. Yoklamak istedim sadece o kadar.

Adamın tipi görseniz torbacı mı desem Suriyeli sokak çocuğu mu desem...komedi yani

BaBing başlığa istinaden bence yazma sen boşver bunu geç yani. Bu nasıl bir tiptir yahu nesini beğendin çözemedim
Ay merak ettim
Babing izin verirse ozelden bir kacimizi al babıng dahil,sanırım grup mesaj olusturabiliyorsun prosun malum zenginliquè
Ordan yürür dedikodu yaparız....

O kadar begenmedim ki BaBinge ozel mesajla 2 kere buraya 2 kere yazmisim
Hahaha ya simdi dis gorunus onemli degil dicem ama diyemiyorum bu durumda onemli galiba. Cok fena yazmissin cherrry :)
Benim ki de oyle cok yakisikli degildir sempatik ve sevimli derler genelde (ki bende oyle dunya guzeli degilim ), ama bana gore cook yakisikli napayim

Yok yani bu cool olayım derken at hırsızına dönmüştü

ben böyle durumlarda direk merhaba demek yerine
bi konu uydurup girmek taaftarıyım
mesela instagram ortak noktanız o halde bir paylaşımına özelden laf at mesela
de ki bi yer paylaşmışsa burası bilmemnereye benziyor orası mı
oradn konu alır yürür zaten...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…