Yediğim halt...

Doğru.. ne deseniz haklısınız hepiniz. Kızan da haklı laf vuran da.
Kan beynime sıçradı okuyunca kusura bakmayın kadınların bu kadar güçsüz olmasına tahammül edemiyorum. Ne sanıyorsunuz hersey toz pembe olacak bu adam size mükemmel mi olacak geçin o işleri haklarınızı da aldı elinizden şimdi artık ağlamayın boş yere

Ağlamaya hakkım yok biliyorum kendi düşen ağlamaz.

konu sahibine uzun uzun yorumlar yapılıyor
yol göstermek akıl vermek yaşanılan tecrübelerden dolayı fikir vermek amaclı

ama onca yazılanları dinlemeyip kendi seçimlerini yapıyorlar ne yazık ki
herkesin kendi hayatı ama sonu belli olan şeye yeniden kalkışmakta ne derece doğru

Hayatta gitmem. Geçende evde kalan eşyaları almaya gittik, neyse o evde biraz dur belki 3-4 ay sonra gelirsin buraya tekrar dedi. Asla dedim asla.

Yanlış anladınız. 3 sayfalık celp gitti ona. Bana psikolojik şiddet gösteriyordu. Geri çektiğim için aynı sebeplerden tekrar açamam. Şimdi boşanmak için farklı ve haklı bir gerekçem olmalı.
Eski konunuza şöyle bir baktım çok vakıf değilim önce onu söyleyeyim.
Şimdi buradan anlattıklarınız kadarını biliyoruz biz önemli olan şu an ne olsun istediğiniz.
Yani şimdi adam da çok bir şey yapmış gibi görünmüyor siz dönün diye ki 3 kere aradı diye koşa koşa gidip davayı çekmek zaten sizin boşanmak istemediğinizi gösteriyor. Kızının annesini aramış, eve yardim etmiş diye "oh kazandım" denmiş ama hızlı bir karar olmuş. Şimdi de yine hızlı bir karar alıp, boşuycam diyorsunuz bi durun artık bence evde karısı varken kıyafetlerini ablasına yıkatıyor diye trip atmayın. Aynı sebeplerle tekrar dava acılamıyor diye bir şey var mı bilmem ama varsa da süresi vardır. Bi aile terapisine falan başlayın madem hazır evler ayriyken hem mahkeme de bu da delil olur. Ama önce siz ne istiyorsunuz, ne hissediyorsunuz bundan emin olun ki çocukta arada perişan olmasın. Üzülmeyin hayatta her zaman 2×2=4 olmuyor. Alışkanlıklardan vazgeçmek zaman istiyorsa, zaman verin kendinize.

Yazilanlar bir yana ailemi bile dinlemedim.

Bacim ilki bu adamla evliligin olmus. 2.3.4..bu adamin soylediklerine ve yaptiklarina, yok sayilmaya, hakaretlerine katlanman olmus. Bosanmaktan vazgecip bu adama guveniyorum, inaniyorum demek kacinci level orayi bilemedim.
Kız sus çaktırma

Sadece o değil çamaşır değil yani:)) hakikaten çok fevriyim. Bu akşam konuşacam net olmak zorunda ama. Çok sağolun sağduyulu yaklaşımınız için

Yazilanlar bir yana ailemi bile dinlemedim.

Ben diyeyim yeni konun akşam konuştuk yine olmadı bir şeyler ters geliyor olmaz bu adamla siz ne dersiniz

yada akşam herşey süt limansa 3 5 gün sonra buna benzer konu acicaksin
çünkü şuan böyle pişmanlık yaşarsa sonu yine aynı

baştan balık kokar misali

gerçekten son noktayı koyacam. Bu adamla olmuyor dersem konu açmam sonu belli.
Sıkıntıdan basım çatlıyor hayat kısa ben yipranarak ölmek istemiyorum

ama gel git yaşayan sensin kimse sana bu eziyet yapmıyor kendin yapıyorsun
seni yıpratmaya da izini sen veriyorsun

Konuştuk ben evime dönmeye karar verdim diye diyebilir

Valla Sen konu acsan bile bana cok samimi geldin. Keske herkes senin gibi konu acsa. Millete atar yapmiyorsun, yaptiginin dogru oldugunu savunuyorsun belli ki kafan karisik ve fikir almak istiyorsun. Bu da en dogal hakkin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…