Benim hayatım olmadı ya. Hiç birseyi doğru yapamıyorum.Kizina bu Kadindan kurtulacagiz diyen bir adamla neyi asacaksiniz ki? Yedigi bilmem neyi bile esinden cocugundan kacirip kapi onunde yiyip eve giren bir adamla neyi asacaksiniz?
Kan beynime sıçradı okuyunca kusura bakmayın kadınların bu kadar güçsüz olmasına tahammül edemiyorum. Ne sanıyorsunuz hersey toz pembe olacak bu adam size mükemmel mi olacak geçin o işleri haklarınızı da aldı elinizden şimdi artık ağlamayın boş yereDoğru.. ne deseniz haklısınız hepiniz. Kızan da haklı laf vuran da.
Benim hayatım olmadı ya. Hiç birseyi doğru yapamıyorum.
Ağlamaya hakkım yok biliyorum kendi düşen ağlamaz.Kan beynime sıçradı okuyunca kusura bakmayın kadınların bu kadar güçsüz olmasına tahammül edemiyorum. Ne sanıyorsunuz hersey toz pembe olacak bu adam size mükemmel mi olacak geçin o işleri haklarınızı da aldı elinizden şimdi artık ağlamayın boş yere
İlki hata ikincisi tercih :) ikinciyi yapmicamInsan hata yapmaya musait bir canlidir hata insanlara mahsustur ama tekrar tekrar aynu seyi yapmak bana gore hata degil.
Kesinlikle haklısınız. Şimdi şöyle, eve geldi (erkek kardeşim evdeydi) tekrar konuştuk. sorun yok davranış ve sözler açısından. Mesela evimin bütün eksiklerini dizdi, eski evden eşya taşıdı, akşam oldu konuştu, gece konuştu, sabah 6 da uyandı konuştu.. dedi ki sen benim için çok değerlisin elimi asla üstünüzden çekmem. Niye böyle oldu gibi şeyler.. ben de baştan alıp tekrar anlattım, beni neyin buna teşvik ettiğini falan. Boşanmam için elinden geleni yapan sensin, istediğin oldu şimdi dön diyorsun dedim. Yokluğunda kafama dank etti dedi. Daha bir sürü ince ayrınti var ama sığmaz şimdi buraya.
Pişman olduğum konu şu,:
Adam evde emanet gibi duruyor. Yani geldi evin eksiğini falan düzeltti aldı etti. Şimdi sanki çocuğun başında duruyor gibi sadece.
Örnek bu sabah evden kahvaltı etmeden çıktı, eski evde yaparım üstümü değişir ise öyle giderim dedi. (!!!) Bütün giysileri hala orda. Eve uyumaya geliyor.
Yok o günden beri bende gündüz ve gece. Ama dün eski evi temizlemeye gitti ablasıyla. Orda çamaşır atmış makinaya، ablasına sen as topla demiş. Ben o kadar dedim kirlilerini getir yıkarım. Ne kirli ne temiz hiç bir şey gelmedi. Ablası da dün aramış onu diyor ki çamaşırların hazır... Beni nasıl hala rencide ediyor. Evli karısı var ve duruma bak...
Bu sabah da oruç tutacak diye saat 4te gitti. Kalktım sana birşeyler hazırlayim dedim, yok dedi orda yerim ordan gecerim işe.
Bu akşam ya hep ya hiç. Ya bu eve gelirsin yada oraya temelli gidersin dicem. Başlarım nafakasina da tazminatına da...
Hayatta gitmem. Geçende evde kalan eşyaları almaya gittik, neyse o evde biraz dur belki 3-4 ay sonra gelirsin buraya tekrar dedi. Asla dedim asla.
Eski konunuza şöyle bir baktım çok vakıf değilim önce onu söyleyeyim.Yanlış anladınız. 3 sayfalık celp gitti ona. Bana psikolojik şiddet gösteriyordu. Geri çektiğim için aynı sebeplerden tekrar açamam. Şimdi boşanmak için farklı ve haklı bir gerekçem olmalı.
Yazilanlar bir yana ailemi bile dinlemedim.konu sahibine uzun uzun yorumlar yapılıyor
yol göstermek akıl vermek yaşanılan tecrübelerden dolayı fikir vermek amaclı
ama onca yazılanları dinlemeyip kendi seçimlerini yapıyorlar ne yazık ki
herkesin kendi hayatı ama sonu belli olan şeye yeniden kalkışmakta ne derece doğru
İlki hata ikincisi tercih :) ikinciyi yapmicam
Kız sus çaktırmaBacim ilki bu adamla evliligin olmus. 2.3.4..bu adamin soylediklerine ve yaptiklarina, yok sayilmaya, hakaretlerine katlanman olmus. Bosanmaktan vazgecip bu adama guveniyorum, inaniyorum demek kacinci level orayi bilemedim.
Sadece o değil çamaşır değil yani:)) hakikaten çok fevriyim. Bu akşam konuşacam net olmak zorunda ama. Çok sağolun sağduyulu yaklaşımınız içinEski konunuza şöyle bir baktım çok vakıf değilim önce onu söyleyeyim.
Şimdi buradan anlattıklarınız kadarını biliyoruz biz önemli olan şu an ne olsun istediğiniz.
Yani şimdi adam da çok bir şey yapmış gibi görünmüyor siz dönün diye ki 3 kere aradı diye koşa koşa gidip davayı çekmek zaten sizin boşanmak istemediğinizi gösteriyor. Kızının annesini aramış, eve yardim etmiş diye "oh kazandım" denmiş ama hızlı bir karar olmuş. Şimdi de yine hızlı bir karar alıp, boşuycam diyorsunuz bi durun artık benceevde karısı varken kıyafetlerini ablasına yıkatıyor diye trip atmayın. Aynı sebeplerle tekrar dava acılamıyor diye bir şey var mı bilmem ama varsa da süresi vardır. Bi aile terapisine falan başlayın madem hazır evler ayriyken hem mahkeme de bu da delil olur. Ama önce siz ne istiyorsunuz, ne hissediyorsunuz bundan emin olun ki çocukta arada perişan olmasın. Üzülmeyin hayatta her zaman 2×2=4 olmuyor. Alışkanlıklardan vazgeçmek zaman istiyorsa, zaman verin kendinize.
Yazilanlar bir yana ailemi bile dinlemedim.
Daha konusmadiniz mi? Seni fevri olduguna kim inandirdi bilmiyorum ama sende peygamber sabri var diyebilirimSadece o değil çamaşır değil yani:)) hakikaten çok fevriyim. Bu akşam konuşacam net olmak zorunda ama. Çok sağolun sağduyulu yaklaşımınız için
gerçekten son noktayı koyacam. Bu adamla olmuyor dersem konu açmam sonu belli.Ben diyeyim yeni konun akşam konuştuk yine olmadı bir şeyler ters geliyor olmaz bu adamla siz ne dersiniz
yada akşam herşey süt limansa 3 5 gün sonra buna benzer konu acicaksin
çünkü şuan böyle pişmanlık yaşarsa sonu yine aynı
baştan balık kokar misali
Yok konuştuk da, şu iki ev olayı için dedim.Daha konusmadiniz mi? Seni fevri olduguna kim inandirdi bilmiyorum ama sende peygamber sabri var diyebilirim
gerçekten son noktayı koyacam. Bu adamla olmuyor dersem konu açmam sonu belli.
Sıkıntıdan basım çatlıyor hayat kısa ben yipranarak ölmek istemiyorum
Konuştuk ben evime dönmeye karar verdim diye diyebilirBen diyeyim yeni konun akşam konuştuk yine olmadı bir şeyler ters geliyor olmaz bu adamla siz ne dersiniz
yada akşam herşey süt limansa 3 5 gün sonra buna benzer konu acicaksin
çünkü şuan böyle pişmanlık yaşarsa sonu yine aynı
baştan balık kokar misali
Haklısın. ..ama gel git yaşayan sensin kimse sana bu eziyet yapmıyor kendin yapıyorsun
seni yıpratmaya da izini sen veriyorsun
gerçekten son noktayı koyacam. Bu adamla olmuyor dersem konu açmam sonu belli.
Sıkıntıdan basım çatlıyor hayat kısa ben yipranarak ölmek istemiyorum
Konuştuk ben evime dönmeye karar verdim diye diyebilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?