- 4 Şubat 2015
- 6.201
- 12.523
- 448
- Konu Sahibi Isabella_7
Çok imrendim size. Bende tazmanya canavarı gibi ne bulsam gömüyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimki öyle birşey değil amaDün koca paket ketçaplı rafılsı gömdüm pişman mıyım? Asla. Evet ben de böyle zamanlarda ertesi gün az yiyerek dengelemeye çalışıyorum, bitti gitti, istediğim kilodayım, kilo alınca hemen aralıklı oruca başlıyorum 2 ay kadar sürede fazlalıklar gidiyor. Sizin durum abartı. Ağlamak falan nedir? Biraz rahatlatmaya çalışın kendinizi yoksa yeme bozukluğuna yol açabilir bu takıntılarınız.
Takıntı olmuş gibi bu durum, gerek yok bu kadar üzerine durmaya. Sağlıksız beslenin sürekli abur cubur yiyin demiyorum tabii. Ama arada fazla yemenin, bir paket cips yemenin bu kadar gerilime sebep olmaması gerekir. İki üç gün fazla yerim sonraki günler dikkat ederim belli başlı kiloyu koruyabiliyorsam +5,-5 arası çok sorun olmaz.Bilmiyorum pişman oluyorum piskolojim bozuluyor
Bugün çok kötüyüm mesela
Tartıda 500 gram artsa deliriyorum
Sürekli tartılıyorum
Yapmıcam diyorum yine yapıyorum
İmrenilecek bir durum değil kiÇok imrendim size. Bende tazmanya canavarı gibi ne bulsam gömüyorum
ben diyetisyen randevumu beklerken çok fena acıkmıştım sabah aç karna kan falan vermiştim açlıktan elim ayağım titredi yemek yemeye eve gittim bekleyemedim. kadıncağız yazmış wp dan neden gelmedin diye çok acıktım eve geldim yemek yemeye diyince şok olmuştu
Kilonuz normalmiş zaten tabi ki, sağlığınız için dikkat edin ama, abartıp ağlamaya falan gerek yok psikoloğa mı gitseniz acaba sürekli mi böylesiniz ?Merhaba herkese
Normalde sağlıklı beslenmeye çalışan hamur işi falan yemeyen cips vs uzak duran bir insanım
Ama bazen gerçekten içimden bir canavar çıkıyor
Ne buluyorsam yiyorum
Sonra 3 gün aç geziyorum
Ceza veriyorum kendime
Normal bir kilodayım ama sürekli daha zayıf olmak istiyorum
Yediklerimden pişman oluyorum mesela bugün kendimi çok kötü hissediyorum dün fazla yediğim için ağladım falan
Benim gibi olanlar var mı?
Dertleşelim istedim
Aynı ben.Merhaba herkese
Normalde sağlıklı beslenmeye çalışan hamur işi falan yemeyen cips vs uzak duran bir insanım
Ne buluyorsam yiyorum
Sonra 3 gün aç geziyorum
Ceza veriyorum kendime
Yediklerimden pişman oluyorum mesela bugün kendimi çok kötü hissediyorum dün fazla yediğim için ağladım falan
Dertleşelim istedim
Aralıklı oruç yapıyorum bazen ama çok zor benim içinArada yapılan kaçamaklar için kendimi üzmeben de senin gibiydim ama benim bu kaçamaklar günlerce sürüyordu
evlendiğimden beri 10 kilo aldım.. Diyetler de fayda etmemeye başlamıştı, yaşım da 28 daha. Öyle derken aralıklı oruçla tanıştım
Şimdi tatlı bile yesem kilo almıyorum
Aralıklı orucu bir araştır insanın yeme düzeni oluşuyor, zayıf olanlar da kilo vermeden incelmiş oluyor.
Evet son yıllarda böyleyimKilonuz normalmiş zaten tabi ki, sağlığınız için dikkat edin ama, abartıp ağlamaya falan gerek yok psikoloğa mı gitseniz acaba sürekli mi böylesiniz ?
Benimde aklıma takılan bir soru var. Izninizle sormak istiyorum. Abur cubur tüketmek gerçekten çok mu zararlı? Mesela bende buna çok takiliyorum. Yemeyi çok istesem bile bana zarar vereceğine inanıyorum. Kaloriyle alakalı takıntim yok. Tamamen içerikleri çok zararlı diye rahatsız oluyorum.
Kızzz benim eşimde böyle 100 kiloya çıkınca psikolojisi bozuldu yemek yediremiyorum adama vicdanen vücuduna haksızlık ediyormuşMerhaba herkese
Ne buluyorsam yiyorum
Sonra 3 gün aç geziyorum
Ceza veriyorum kendime
Dertleşelim istedim
Ben onuda yapıyorum bazen maalesefAynı ben.
Ben üstelik yedigimi kusuyorum bir de.
46 kiloya düştüm(
Ben bide bazen çıkaramıyorum işteYedigimi kusuyorum derken, kendimi kusturuyorum ben.
Biliyorum çok yanlış ama psikolojik olarak onu yapmazsam kilo alacagım kaygısı oluşuyor.
Bulumia diyorlar ama değilim sanki ya.
Çikolata yiyorum, cips yiyorum..
Benim zorum yemek yemekle.
Oturunca gayet iyi yiyorum.
Bu seferde pişman olup solugu lavobada alıyorum.
İğrencim resmen.
62 kilodan 47'ye kadar geldim.
Sabah 46,5 çıktım tartıda bir mesudum göreceksiniz beni.
Boyum 155
Hiç yemeyeceğim diyerek 1 tepsi yiyorumbence hatanız burada, yemişsiniz olmuş bitmiş
kendinizi açlıkla cezalandırmayın az yiyin bir sonraki öğün ya da işte salata vs yiyin ama açlık olmaz
gözünüz de aç kalır
anneniz her gün börek yapmıyor değil mi
ayda yılda bir anam börek yapmış yedim deyin ve yarına daha dik olarak gününüze başlayın
yediğinizden pişman olmayın, kabullenin bir dahakinde kontrollü olun
ama anneniz börek yaptığında hiç yemeyeceğim değil alternatifi iki dilim yiyeceğim olmalı
O işte bazen oluyorÇok tehlikeli şeyler yapıyosunuz. Zorla kusturmak ne? Sağlığınızdan olursunuz. Sağlıklı beslenmeyi alışkanlık haline getirmek daha iyi değil mi? Porsiyon küçültmek, sağlıklı şeyler yemek.
Öyle olmalı ama yapamıyorumbence hatanız burada, yemişsiniz olmuş bitmiş
kendinizi açlıkla cezalandırmayın az yiyin bir sonraki öğün ya da işte salata vs yiyin ama açlık olmaz
gözünüz de aç kalır
anneniz her gün börek yapmıyor değil mi
ayda yılda bir anam börek yapmış yedim deyin ve yarına daha dik olarak gününüze başlayın
yediğinizden pişman olmayın, kabullenin bir dahakinde kontrollü olun
ama anneniz börek yaptığında hiç yemeyeceğim değil alternatifi iki dilim yiyeceğim olmalı