Yeğenim başka adamdanmış!

Valla valla benim olmayan bir evladin sorumlulugunu almak cok zor..iyice dusun tasinin

hergün rüyalarımda onunla konuşuyorum. içim içimi yiyor. karşıma geçip gene yalan söylese gene inanırım belki... o yüzden konuşmak istemiyorum. artık hiç bir dediğine inanamam ki onun
O zaman o rüyalarla yaşamaya devam edeceksin

Merhaba ben de konusahibinin ablasıyım dermişimmm

Ben bakmayalı ne olmuş buralarda .konusahibi hani sadece erkek kardeşiniz ve anneniz vardı.bu kızkardeş nerden çıktı?

Bu ne kin ya? Az once birine yazmistiniz bol unlemli cumleler hicbi kadina yakismaz diye
Size bu yakisiyor mu simdi?

bu mesajda kızkardeşim var diye belirttim. ablamı kastettiğimi düşündünüz galiba.

en güzel karar. o çocuğu üstünüze alın. günahsız yavrum ya. en büyük sevaba siz girersiniz

Ablaniz çocuğun oz babası soylese onu bulsaniz.belki haberi yoktur çocuğundan.haberi olunca çocuğuna bakmak isteyebilir.istemezse ve ablaniz ne olursa olsun annesi onunda rizasini almak zorundasiniz.ablanizda kabul ederse çok güzel birşey yapmis olursunuz.çocuklar için hayirlisini versin Rabbim.

Allah düşman başına vermesin, inşallah düzene girer, bebeği alin yazık ya, Allah hepsinin yardımcısı olsun.

bir tek şey diyeceğim konu sahibi.
o yinede ablanız. dünyanın en büyük yanlıışı en büyük günahını işlese bile onu yalnz bırakmayın. sizde annenizde.
çünkü dışarı hayatta yapayalnız.
başına her türlü şey gelebilir. yanlış yaptığını hepimiz biliyoruz. ama bir hayatın batağı sürüklenmesine izinvermeyin. kanınınız canınız karındaşınız o.

Konunun ilk sayfasını okudum sadece ama beni nedense ablanla ilgili yaptığın yorumlar rahatsız etti...ablanın yaptığı yanlış ortada, enişten tarafından affedilir bir yanı olamaz elbette. ama senin kanın canın. annenin öz be öz çocuğu.annenin benim senin gibi bir kızım yok deyip numarasını engellemesi, senin ne hali varsa görsün demen...bilemiyorum, benim içimi acıttı. bir dinlemek mi gerek acaba ablanı?

evli bir kadın gidip başkasıyla dinide olsa evlenemezki. kimi kandırıyorki ablanız

Dava açmadan test nasıl yaptırmış enişteniz? Her isteyen istediği zaman yaptıramıyor?

Annemin karşı komşu larinin yıllarca çocuğu olmamış. Adamın kardeşinin karısı çok saf ( zihinsel) olarak, 2 çocuğa bakamaz diye kız olanı evlatlık almışlar. kız onlarla büyümüş. Durumu biliyor ve hem öz anne babasina hemde aslında amcasina ve yengesine anne baba diyor. İki taraftanda sevgi görmüş, yani yıllar önce oluyorsa bu durum şimdi de olur diye düşünüyorum. isterseniz annemë sordururum nasıl yaptıklarını ama bu 25 sene öncesi tabi
İnş çocuk sağlıkla büyür. . . olan çocuklara oluyor. Biz bu kadar zorluklarla çocuk isteği ile yanıp tutusurken, bazıları nasıl arkasını dönüp gidebilir inanin aklım almıyor. . .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…