- 17 Ocak 2016
- 556
- 364
- 18
Annenin gayri ahlaki yasami varsa ki var ispatlanir mahkeme vermiyorAldatsa dahi üç yasındaki çocuğu alabilir bir anne.. Kötü eş kötü anne demek değildir . Mahkemeler böyle karar veriyor
Yalan söylüyorsunuz demiyorum lütfen yanlış anlamayın ama özel bir yerde yaptırması dahi çok çok zor. Avukat arkadaşım bu testi aldığı davayla alakalı yaptırmak için araya koymadığı insan kalmadı yinede başaramadı. Her isteyenin yapabileceği bir şey değil bu.Özel bir yerde yaptırdı ben de sadece mahkeme kararıyla oluyor sanıyordum
Olan olmuş.Artik ailesi olarak ablani dislayarak cocuklari da mahvolacak.Biraz mantikli dusunerek ablani affetmeseniz de onu eve çağırın enistenizden bosanir 3 cocukla hayatini sürdürebilir.
Yalan söylüyorsunuz demiyorum lütfen yanlış anlamayın ama özel bir yerde yaptırması dahi çok çok zor. Avukat arkadaşım bu testi aldığı davayla alakalı yaptırmak için araya koymadığı insan kalmadı yinede başaramadı. Her isteyenin yapabileceği bir şey değil bu.
Ne zor bir durum. Bir arkadaşım bunu yaşamıştı. Eşiyle mutlu bir hayatı vardı bir gün hastalanmis ve eve erken gitmiş evde eşini bir adamla yakalamış. İki yaşında oğlu vardı dna testi yapıldı arkadaştan değilmiş. Kahroldu yıllarca. Kadın çocukla ailesine gitti aylar sonra duyduk bebek hastalandı vefat etti diye. Belki de ailesi bebeğe zarar verdi hiç bilemedik.
Umarım bebek için en doğru olanı yapmayı başarırsiniz. Allah yardımcınız olsun
Konuya yorum yapanlar arasında özel lab. Çalışanı arkadaşları olanlar vardı onşar yazmış yapılıyor diye . 1000 lira gibi bi ücreti varmış isteyen de yaptırabiliyormuşYalan söylüyorsunuz demiyorum lütfen yanlış anlamayın ama özel bir yerde yaptırması dahi çok çok zor. Avukat arkadaşım bu testi aldığı davayla alakalı yaptırmak için araya koymadığı insan kalmadı yinede başaramadı. Her isteyenin yapabileceği bir şey değil bu.
Kadın 3 aydır ortada yokmuş. Polise kayıp başvurusu yapmışlar. Başka bir adamla ev tutmuş orda yaşıyormuş. Polise arkadaşımda kalıyorum demiş ama adres vermemiş. Ayrıca kadın annesini şikayet etmiş beni kovdu diye. Eşimle ilgili de can güvenliğim yok demiş. Zaten evliyken de eşi yurtdışındaymış ve annesi ve 3 çocuğuyla kalıyormuş. Evden gidip 3-5 gün gelmediği oluyormuş ayşedeydim fatmadaydım diye yalan söylüyormuş. Çocuklara da hep anneanne bakmış zaten. Kadın sürekli geziyim tozuyum derdinde bir kadın. Dışlamasalar bile hayatında bişey değişeceğini zannetmiyorum. Böyle tipler peşinden gittiği adamdan çok büyük kazık yemeden iflah olmaz düzelmez ne yapsan boş.Olan olmuş.Artik ailesi olarak ablani dislayarak cocuklari da mahvolacak.Biraz mantikli dusunerek ablani affetmeseniz de onu eve çağırın enistenizden bosanir 3 cocukla hayatini sürdürebilir.
açılın ben biyoloğum
evet mahkeme kararıyla test yapılıyor ama şüphe duyan insanlar da genetik merkezlerinde gayet test yaptırabilir -gelin ben yapayım demiyorum ama bal gibi de yapılıyor, çok iyi biliyorum Hatta her 4 testten 1 tanesinde baba baba zannedilen kişi çıkmıyor. Dahası bazen anne de anne çıkmıyor..olaylay olaylar.
hukukçu değilim ama DNA testi yapılan bir sektörde olarak bildiğim şu ki; anne ahlaksız da olsa, öyl ben çocuğu üstüme alıyorum kimse di-ye-mez. Öyle olsaydı şu memlekette binlerce vesikalı hayat kadını var. hepsinin çocuğunu devlet alır başkalarına verirdi.
Boşanbma davası ile çocuğun velayeti başka konu nüfusu ie başka konu. Enişteniz kadından boşanmak için dava açar. Sonra nesebin reddi davası açar, bu çocuk benden değil der. Mahkeme test ister, Resmi testle hem çocuğun babası olmadığı hem kadının ahlaksızlığı kanıtlanmış olur. Enişteniz bunu talep edince, çocuk babanın nüfusundan düşer (bildiğim kadarıyla otomatik düşmüyor bunun için ayrı dava açılıyor) . Erkeğin nüfusundan düşen çocuk zaten bildiğim kadarıyla otomatik olarak kadının babasının nüfusuna kaydediliyor.
Ancak ablanız gelir, imza verir, ben çocuğumu devlete vermek istiyorum bakamam der. Devlet himayesine girer sonra siz başvuru yapar, biz kendimiz almak istiyoruz dersiniz. Olsa olsa bu yolla olur.
Fuhuş yapan kadının almışlığı var. Bu konuda netlik yok. Kanaat biraz o iş.Annenin gayri ahlaki yasami varsa ki var ispatlanir mahkeme vermiyor
açılın ben biyoloğum
evet mahkeme kararıyla test yapılıyor ama şüphe duyan insanlar da genetik merkezlerinde gayet test yaptırabilir -gelin ben yapayım demiyorum ama bal gibi de yapılıyor, çok iyi biliyorum Hatta her 4 testten 1 tanesinde baba baba zannedilen kişi çıkmıyor. Dahası bazen anne de anne çıkmıyor..olaylay olaylar.
hukukçu değilim ama DNA testi yapılan bir sektörde olarak bildiğim şu ki; anne ahlaksız da olsa, öyl ben çocuğu üstüme alıyorum kimse di-ye-mez. Öyle olsaydı şu memlekette binlerce vesikalı hayat kadını var. hepsinin çocuğunu devlet alır başkalarına verirdi.
Boşanbma davası ile çocuğun velayeti başka konu nüfusu ie başka konu. Enişteniz kadından boşanmak için dava açar. Sonra nesebin reddi davası açar, bu çocuk benden değil der. Mahkeme test ister, Resmi testle hem çocuğun babası olmadığı hem kadının ahlaksızlığı kanıtlanmış olur. Enişteniz bunu talep edince, çocuk babanın nüfusundan düşer (bildiğim kadarıyla otomatik düşmüyor bunun için ayrı dava açılıyor) . Erkeğin nüfusundan düşen çocuk zaten bildiğim kadarıyla otomatik olarak kadının babasının nüfusuna kaydediliyor.
Ancak ablanız gelir, imza verir, ben çocuğumu devlete vermek istiyorum bakamam der. Devlet himayesine girer sonra siz başvuru yapar, biz kendimiz almak istiyoruz dersiniz. Olsa olsa bu yolla olur.
Aydınlandım şu an teşekkürler.
Anne anne çıkmıyor demişsiniz o nasıl oluyor
baya nüfusta anne yazan kadın anne değil :)
babalık testi gibi annelik testi de var, hatta mitokondri DNAsı bakıldığı için babalık testinden bile sağlam
bizim yorumlarımız şu yönde: bebek doğurma yetisi olmayan kadınlar, taşıyıcı anne, başkasının çocuğunu kendi doğurmuş gibi rol yapma, yumurta transferi (istisna olarak burada kadının rahmine transfer yapılmış olabilir yalnız) filan gibi yöntemlerle uyduruktan çocuk sahibi oluyor sonra da birileri şüpheleniyor
Ben çocuk karışmıştır diye düşünmüştüm... beterin beteri var demek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?