Yeğenim başka adamdanmış!

sorun bu zaten ablam yıllarca çocukları bize karşı kullandı. biz onu eleştirdiğimizde alır çocukları giderim size göstermem derdi biz de hep alttan aldık. bir de sinirlenince hep kullandığı "önce çocukları öldürürüm sonra kendimi öldürürüm" lafı vardı zaten...

en başından beri hatalar diz boyu evet farkındayım anne- babam da hatasız değiller elbet ancak biz artık geçmişe değil geleceğe bakmaya çalışıyoruz. daha ben 25 yaşına yeni geldim ablam evlendiğinde 10-11 yaşlarında çocuktum o zamanlar elbette gücüm yoktu ama artık maddi manevi güçlüyüm ve çocuklar daha fazla yıpranmadan çözmek istiyorum bu olayı.

yaşadıgım tecrübeler doğrultusunda böyle bir yükün altına girmem şahsen kendi fikrim...

ama allah yardımcınız olsun

Anne babanız alsa nüfusuna? anneanne ve dede yani. olmaz mı bu?

bir anne 3 ay çocuğundan ayrı kalabilir mi sorarım size? beni öldüreceklerini bilseler yine de gider kapısına dayanırım çocuğum için.. 3 aydır yok, sadece ilk gittiğinde evi terk ettiğini haber vermek için aradı bir de dediğim gibi geçenlerde aradı annem konuşmadan kapattı. bizim yerimiz yurdumuz belli istese her türlü gelirdi şimdiye kadar bence çocuklar olmadan gayet rahatı yerinde şuan ama yine de çocukları koz olarak kullanmak ister mi diye korkuyorum.
çocuklar onun yanında olsa biz çocukların zarar görmemesi için yine herşeye eyvallah demek zorunda kalacağız. ya da mahkemeye gelir de kızların velayetini alabilirse onu da enişteme karşı kullanabilir...

İlişki yaşadığı kişinin kim olduğu belli mi?
Kusura bakmayın çok uzun sayfalar olmuş hepsini okuyamadım.

Allah yardımcınz olsun insan olanın başına her şey gelir çok iyi düsünmaşsünüz helal olsun size ve eşinize.. üç yasndaki çocuğa en çok üzüldüğüm..hepsi ayrı dram...

Allah yardımcınız olsun avukatla hareket edin mutlaka.
Hiç haber yok mu kendisinden ? Siz psikolojik bir rahatsızlığı olduğunu düşünüyor musunuz?
Ablanızı bulup psikolojik rahatsızlığına rapor alabilirseniz bu işinize yarar bence çocukları almanızda.

Benim evim uzak bir ilcede oldugu icin saniyorum disaridan da bakabiliyorum. Ayrica ablamin hamilelik hormonlariyla birlikte benden kat kat daha fazla yiprandigina eminim. Ben konu acmaya cesaret edemezdim mesela, cekinirdim hetkes yargilayacak diye. Ablam dayanamamis ve konu acmis.

Bir avukattan yardim alacagiz tabi ama bir seyler duymaya, mantikli tavsiyeler isitmeye de cok ihtiyacimiz var...

haber şöyle var biz evden gidince polise kayıp diye bildirdik. tabi o zaman daha çocuğun başkasından olduğunu filan hiç bilmiyorduk. sadece eniştem aldatılmış olabileceği ile ilgili bazı deliller bulmuştu. daha sonra diğer anlattığım olaylar ortaya çıktı. tabi polis de ablamı bulmuş ifadesini almış. bir arkadaşımla kalıyorum demiş ama adres bildirmemiş. bir de bizden şikayetçi olmuş annem beni evden kovdu eşime karşı da can güvenliğim yok demiş...

İnşallah hastadır da tüm bunları en azından bu yüzden yapıyormuş diye teselli olabiliriz. şimdiye kadar gittiği psikologlar o tarz birşey söylemedi ama belki bizi dinleseler olayın boyutu değişir bilmiyorum doktorlara da yalan söylüyor ya da gerçekleri saklıyor olabilir...

Özel değilse baban vefat etmiş, annenin geliri nedir ?
Günümüzde bir çocuğun bile büyütlmesi okutulması oldukça zor x3 deyince daha zor olacak

babamdan kalan emekli maaşı bir de kira geliri var canım. ayrıca ev kendine ait olduğu için annem kira ödemiyor. abim ben ve kız kardeşim her zaman maddi olarak yanlarında olduk hiçbir şeyden kaçınmadık kaçınmayız asla. mesaj arada kaynamış şimdi gördüm...

Çocuklar için annenin maddi durumunu merak etmiştim
Aslında iyi şükür
Ablanla tek görüş bi istersen, doktora sonra razı edersiniz belki
Annene söylemeden çocuklarla görüştürmeden tek dışarda çıkın abla kardeş konuşun açık açık

Ben yaptığı bu büyük yanlışı hasta olduğu için yapmıştır diye düşünmüyorum, payı vardır diye düşünüyorum açıkçası. Çünkü daha önce bahsettiğiniz şey hiç normal değil bir dengesizlik var gibi kendisinde psikolojik olarak. Mahkeme de daha önce tedavi gördü demeniz bile akılları bulandıracaktır zaten. inşallah rapor alabilirsiniz.
Çocuklar için bu dönemde pedagogdan yardım alın lütfen çok yara alacaklar ne kadar engel olmaya çalışsanız bile. En azından çok derin izleri kalmamalı .

hergün rüyalarımda onunla konuşuyorum. içim içimi yiyor. karşıma geçip gene yalan söylese gene inanırım belki... o yüzden konuşmak istemiyorum. artık hiç bir dediğine inanamam ki onun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…