yeğenim bizde kalacakmış

17 yasinda koca cocuk teyzesinden cekinmez mi ya altina kacirir diye uyandirmasina. telefonunu 2 saatte bir kursun uyansin ayrica evde kiz cocugu varken kuzen amca oglu dayi oglu eniste ne olursa olsun devamli kalmasina karsiyim. Cok sacma bi mesele olmus bence ablaniza soyleyin esim cok hassas cocuklara karsi arada kalsin ama devamli istemez deyin. Ayrica biseyler iciyor demissiniz evinizde 2 kcuk cocuk var ya biyerlere saklasa onlar bulsa siz gormeden.

Yok haklısınız devir çok kötü hiçkimseye güvenmem ve emanet edemem çocuklarımı.
Parasını ne ben nede eşim kesinlikle kabul etmeyiz zaten söz konusu bile değil.
Evet ilerde eşim getirmek istese hayır deme imkanım olmaz.
Bide zor bi çocuk annesi de zorlanıyor bazı konularda. Tereddüt ettiğim konu bu zaten.
Her bakımdan zor olacak

bence kalması değilde, sizin onu uyandırmanız ve tuvaletini kaçırması problem. dha bir yetişkin olamamışken niye çalıştırıyolar anlamadım.
Kendi isteğiyle işe başladı. Ablamda en azından nerde olduğunu bilirim diye izin verdi.

Annesi zorlandığı halde size söylüyorsa ben burda iyi niyet arayamıyorum. Yazık sizin çocuklarınıza. Evde gerçekten huzur kalmaz. Akşam bekli kumandayı alacak öyle odada oturacak eşiniz rahatsız olacak. Belki dağınık olacak. Sürekli onun yatağını siz toplayacaksınız çamaşırını siz yıkayacaksınız. 3 çocuğunuz olacak bir bakıma. İyi düşünün derim

Evet bencede bizde çekinir. Küçük değil sonuçta.
Yok eve getirmez kesinlikle öyle biri değil zaten bizden çekinir. Ben daha çok işten sonra gitse içse eve gelmese nerde kiminle olduğunu bilemem başına bişey gelse Allah korusun kendimi çok suçlu hissederim.

Yok ablam kötü niyetli değildir:)
Sadece ince şeyleri pek düşünemez yapısı öyle, bide haklı olarak oğlunu düşünüyor.
Öyle eniştesine saygısızlık yapmaz. Ama dediğiniz gibi çok dağınık ve üçüncü çocuğum gibi olacak.

Teşekkür ederim :) evim uygun değil bebeğimle birlikte soğuk odada yatmamız gerekecek. Ayrıca dediğiniz gibi her anlamda rahat olamayız.
Bende çocuklarımı gönderemezdim sanırım.
kirmayayim diyorsanız bu çok güzel bir bahane olur sizin için... Evin diğer odası soğuk çocukla kalamam bitti.... Gerçi ben olsam topu eşime atar,eşim evde sürekli birini istemiyor arada gelsin derdim.

kirmayayim diyorsanız bu çok güzel bir bahane olur sizin için... Evin diğer odası soğuk çocukla kalamam bitti.... Gerçi ben olsam topu eşime atar,eşim evde sürekli birini istemiyor arada gelsin derdim.
Evet bunları söylemeyi deneyebilirim.

Esinizi one surun, ki kadinlar cogu zaman ayni seyi yasadiklarinda evde surekli ekstra insan istemeyebiliyorsa erkekler de istemeyebilir. Esinizden mecbur cekinirler.

Benim teyzemin oğlu da annemlerde kalacaktı okul için, annem güzellikle söyledi ben sorumluluğunu alamam, ilgilenemem derslerinde başarısız olursa kendimi suçlu hissederim, ergenlik dönemi başına bir şey gelebilir vs vs. Annem bi de 50 küsür yaşında tam dinlenecek yaita yeni bi sorumluluk almak istemedi. Sizin yükünüz de çok.

Evet mevcut düzen tamamen bozulacak böyle bi durumda

Valla baştan alın önleminizi. Sizin de bi ev düzeniniz, çocuklarınız eşiniz var. Herkes gidiyor 1,5 saat yolu. Varsın o da gitsin.

Canım sana ve boyle dusunenlere aynen katılıyorum. Evlenınce ıkı kısılık dusunuyosun zaten mecburen. Kocamla huzurum bozulabılır dıye dusunurdum ben cunku erkekler bazen ters olabılıyor cogumuzun kocasının da boyle dusunebılecegını dusunuyorum. Kendımden pay bıcersem ben kocamın yegenı bende yatılı kalsa ıse gıtse gelse bende hızmetcı gıbı onun esyalarını yıkayıp utulucem sabah uyandırcam belkı bı kahvaltı hazırlamak zorunda kalıcam yerı gelecek (her mısafır geldıgınde oldugu gıbı popom koltuk gormeden yatıp uyuyacam. Yanı en azından bana kım mısafır gelırse gelsın ben hep ayaktayım yayılıp oturamıyorum kaldı kı yegen de erkek kaykılıp uzanamazdım kendı evımde dıken ustunde) bunun gıbı seyler ıcın asla kendı rahatımı bozamayacagımı dusundugumden esımde benım kafamda oldugundan ben o mesulıyetı alamazdım. Sonucta bu cocuk öksüz yetım bakıma muhtac degıl ve tuvalet problemı var. Benım ablam bana sormadan boyle bıseyı uygun gorse ben soylerdım abla halımı bılıyosun bana guvenmeyın derdım. Yorumda dıger konu ıcın yazdıgım yorumu da asla kısısel almayın adını hatırlamadıgım sevgılı uye onu genel olarak yazdım. Ev ev ustune olmaz dıye bosuna dememısler. Ne ben kendı cocugumu teyzesının rahatını kacırsın dıye yollardım ne de kardesım bana yollasın ısterdım bu uzun vadede yorucu olur. Yanı kocanız kalksa sıze ben bu cocugu ıstemıyorum ne alaka bızde kalması ustelık yatak yorgan hergün çiş içinde dese yıne de yakıp yıkar mıydınız deger mıydı tartısmaya onu merak ettıgımden..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…