yegenim dedigi kendi çocuğu mu bilemiyorum?

Çocuğa yazık. Bir akrabamız ikiz doğurmuştu babaanneleri bakıyordu çocuklara. Anne baba çalışıyordu pazar günleri izinlilerdi sadece. Kalkıp "pazar günü ne bahane bulsak da gezsek çocuklarla uğraşmasak" derlerdi. Böyle anne babalar var gerçekten kızlar. Gizli yapabiliyorsan test yaptır yoksa da hamile halinle evliliğini kirletme derim.

Konu sahibinin üstüne çok gidiliyor bence
Tamam yeğenini seven bir amca da olabilir ama ya değilse ?
Yani elti biraz saf sadece, eşiyle olan evliliği ve rutin yaşantısı devam ederken 4 yıldır niye çocuğunu yanına almayı bırak öpmüyor bile
Bence de kim olsa acaba der
Hatta konu sahibi çok bile duruyo, ben olsam hazır hamileyken eltimin altından girer üstünden çıkar nerde nasıl doğum yaptın vs. ağzından laf alırdım
Madem saf, gaf ta yapar dimi

bu mıllet valla cok acayıp dıs bılemekle ne alakası var
dıyecek tabı cocuk esımınse kabul etmem bakmam demesı normal degıl mı
ya sızın esınızın bı cocugu cıksa ortaya bılmedıgınız hatta sızden saklanmıs bı cocuk sız ne dersenız aaa o bır cocuk butun cocuklar cıcektır dıs bılemek olmaz seve seve bakarım kabullenırım mı dıyeceksınız

sırf bunlara dayanarak bu çocuk kocamdan diyemezsiniz. benimde düğünümde 4 yaşındaki yeğenim kucağımdan inmedi, babasına yada başka birine gitmek istemedi, düğün boyunca hep yanımdaydı, yedirdim, içirdim, çünkü benim elimde büyüdü, ben baktım ona, çok düşkündük birbirimize... ama hiçte aklıma gelmedi, bu kadar ilgileniyorum bu çocuk seninmi, derler diye

aynı şey eşiniz içinde geçerli, kendi baktığı için aralarındaki bağ çok kuvvetlidir, çok sevdiğinden, kıyamadığından bu kadar yakın davranıyordur.

arkadaşlarınızada bahsetmişsiniz bu şüphenizden, emin olmadan nasıl söyleyebildiniz bunu? hata etmişsiniz... eltinizin annesinin dediklerine gelince bana göre hiç bir önemi yok, hangi kız annesine sorsanız aynı şeyleri söyler, dünüründen şikayet eder, çünkü kız annesine göre kızı layık olduğu hayatı yaşamıyordur, kv. si çok kötüdür, eşi ona istediği şeyleri almıyordur vs. yani klasik kız annesi sözleri bunlar.

4 yaşındaki çocuğada kocaman demişsiniz ya , pes diyorum size....

haaa bu kadar içiniz bulandıysa madem alın hepsini karşınıza, sorun aklınızdakileri, aldığınız cevaplara göre kararınızı verin, biz buradan ne yapabiliriz ki?

Canim erkekler bazen abartabiliyor senin duygularini cok iyi anliyorum ...bence ustune dusme ve.takma ...belkide sen kafana taktigin icinde.daha ustlerine.dusuyor olabilir bide konunun Sadece basini okudum gerisini okumadim...su an eltin ve kaynin evlimi

Evliler.. Gayette rutin hayatları devam ediyor..
Kaynanaya da geliyorlar oturmaya..
Ama bi tek çocuğu öpmüyorlar bile..
Konu sahibine de gitmişler ama hiç konu sahibi onlara gitmemiş, çağırmıyolarmış
Sabahtan beri konudayım, bana da normal gelmedi

aslında uradaki sorun çocuğun babasının çocukla ilgilenmemesi, yoksa amcasının sevgisi ilgisi normal bence. benimde kardeşim, bir baba gibi sever yeğenini.

o kadar çok şey duydum ki etraftan tv den o çocuk eşinin olsa bile brıak kayınpederinin bile olsa şaşırmam bu saatten sonra.dna testi en garantisi.korkuyorsan kurcalamıcan o zaman.biz nerden bilelim ki.orda yaşamıyoruz..

Dimi ya... bazilarina gore ben vicdansizim.. cekirge arkadaş sana da tesekkur ediyorum gercekten...
Kaynim ve eltim evliler evet. Arada bir kyinvalidemlerde rastlasiyoruz. Eltine sor diyen arkadslar kadinla yalniz kalamiyorum ki. Kaynvalidem her an dibimizde. Kadin hoc bos birakmiyor...

katılıyorum..Ne ilgisiz ana babalar var..öpmezler.
Babaannesi bakıyor ya onlar da rahata eriyorlar sanıyorlar işte.

Duygusuz ana baba çok dünyada

Ben bu çocuğun eşinden olduğunu düşünmüyorum asla..

Yanlış düşünüyorsun bence..

Amcasının yeğenine düşkün olması normal..Çok sevebilir. Oynatabilir, eğlendirebilir. Onun için üzülüyordur , elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyordur..Gayet normal.
Babaannesi , dedesi varsa onun başında siz de böyle düşünmeyin o zaman.onlar sahip çocuğa..Siz bakmak zorunda kalmazsınız korkmayın.

Rica ederim
Kaynanan hatta eşin varken de sor çekinme
Hayırdır derlerse eee bende hamileyim ondan soruyorum dersin doğum nerde yapmıştı eltim diye

Evet, madem konu sahibin dna için parasi yokmus (ki ben olsam para biriktirirdim, o kadar pahalida degilmis, nette baktim merakimdan, 180 euro felan),
bunlari yapsa çok matikli olur. Bence çoçuk eltisininde degil gibime geliyor, öyle olsa ve kayinvalide bilse hemen ogluna anlatir bosanirlardi.

Bence çoçuk konu sahibin esinin olabilir fakat o zamanlar evli olmadigi için çoçugu kayinin ve eltisininki gibi göstermis olabilirlermi? Bilemedim, sadece bu isin içinde bir isin var oldugunu biliyorum. Bu'da konu sahibin esinin yigenine ilgisinden dolayi degil. Bende yigenime çook ilgiliyim, pahali hediyeler alirim,.. fakat burda önemli olan, o çoçugun anne babasi hiç ama hiç çoçuga üstlenmiyorlar. Haydi diyelim sorumsuz insanlar, çoçuk bakmi sevmiyorlar, ya o çoçugun kv'deye anne demesi ne dir? Bir anne sorumsuz olsa bile bunu asla kaldiramaz.

Neden konu sahibinin eşi, çocuğun kaç yıl önceki videoları bile saklıyor da eşinin resmini siliyor yer kalmıyo diye
Hayır hiç bişey bilmiyosan bilgisayara filan at
Neden hiç eşine kıymet vermiyor, sürekli bir kıyaslama
Yeğenini çok seveni gördüm de yeğeni için evliliği bile bitirmeyi göze alanı duymadım ben

Bana da böyle geldi
Eltinin saf oluşundan yararlanıyorlarmış gibi
O yüzden torunu kaçırıp duruyo kayınvalide, eltiden
Annesi olsa niye kaçırsın
Amcanla yengenin odasına git ortalarına yat diyebiliyoken

Tabiki bakmam diyebilir, kendi fikri sonuçta. Ama ilk önce eşimden boşanırım demesi gerekmez mi sizce? Teoriye göre adam kadını kandırmış, 4 yıldır başkasından çocuğu var ama konu sahibinin ağzından sadece çocukla ilgili şeyler çıkıyor, eşiyle ilgili bi öfkesi yok. Varsa yoksa çocuğa olan ilgi. Sizce asıl tuhaf olan bu değil mi?
Yani sanki; teori gerçekse, eşten olan çocuk babaanne tarafından büyütülecek, konu sahibide eşiyle kendi çocuğunu büyütüp mutlu mesut yaşayacaklar gibi bir izlenim oluştu bende.
Böyle hissettiğim içinde diyorum ki, eğer çocuk eşininse konu sahibi tabiki haklı olur ama bunun acısını çocuktan değil eşten çıkarmalıdır. O çocuğa bakmak zorunda tabiki değil ama mevzu o çocuğa bakmamdan önce o kocaya bakmam olmamalı mı? Bundan sonrası düşünürülürken önce suç sebebiyle ilgilenilmemeli mi? O çocuk masum sonuçta dimi, tek suçlu o adam değil mi? Yapmış, sorumluluğunu üzerine almamış vs. vs.

Anlatmistim cocuk hasta diye esim dus aldiryordu. Eltime cocgunla ilgilensene hasta dedim. Duymazliktan geldi kadin gecti cay icti iceride.. babasiysa yaninda kafasini bile cevirip bakmadi.sonra da kalkip gittiler zaten.
Eger cocuk esimin bir kadindan yaptigi bir cocuksa ozaman neden bana soylenmedi. Yok eger abisininse kayinvalidem neden cocugu esime iteliyor.
Bana bisey olsa benim annem ne beni ne çocuğumu kimseye birakmaz. Eltimin annesi ne kizina ne torununa sahip cikiyor. Çocuğun sunnetine bile en son gelip en once kalkip gittiler... neden iste neden...
Para biriktirmek konusunda düğün borclarimizi ancak bitiriyoruz. Bu yuzden biriktiremedim...

aynen bende çok seviyorum benim çocuklar üzülüyor. evladım gibi yeğenlerim banada

yani çekirgecim yok mu etrafta böyle yeğenlerine takıntılı insanlar..var canım ya.ben gördüm.

dayımlar da bana çok düşkündü..

küçükken laf dedirtmezlerdi.

o bi tarafa sen bi tarafa derdi hepisi..onların sevgisi bana büyük güçtür..hala aynı..kızım der hepsi ..diğer kardeşlerime de öyle düşkünler ama bana ayrı

ben 13 aylıkken annem almanya dan almış beni gelmiş..anneanneme bırakmış...dönmüş..ben anneannemde büyüdüm..dolayısıyla anneannemi anne bildim..anne dedim..annemi ise bi teyze olarak gördüm..sonra kesin dönüş yapınca beni aldılar 5 yaşımda..ama ben çok ağladım..yabancılık çektim..ısınamadım..

her yaz tatilinde de anneanneme kaçtım .. taa ki lise sona kadar..anneannemin ,dayımların yeri ayrı bende..benim de onların gözünde yerim ayrı..bunu biliyorum..özlerinde ışık olur ben onların yanına gittiğimde..bi tanesi çok aşırı düşkündü.hanımı çok rahatsız oldu ilk evlendiğinde..ben o zaman 8 yaşında falanım..alışması da uzun zaman aldı..çünkü dayım baş tacı ederdi onlara gidince ki evleri hep yan yana..giderdim tek tek evlerine...ellerinde büyüdüm sonuçta.Allah rahmet eylesin onu kaybettik yıllar önce..yengemi de çok seviyorum..hepsi birbirinden iyidir..ama çok kızarlardı dayımlara eşleri..çok kolluyorsun, laf dedirtmiyorsun diye
açıkca da yanımda söylerlerdi hanımlarına.."öyleeeeee , sen bi yana , adilemir bi yana ..." diye..:26::26::26:

Son düzenleme:

Boyle bisey varsa esimi gozum gormez ki zaten.ona olan kizginligimi anlatacak kelime bulamiyorum.bu yuzden adini anmamaya calisiyorum.

Konu sahibini tek şüphelendiren bir amca olarak eşinin yeğenine olan sevgisi değil ki.
çok önemli boşluklar var konuda.
çocuk neden babaannede kalıyor,neden anne baba ilgisiz,çocuk neden babaanneye anne diyor vs.
belki anlatmadığı başka ipuçları da vardır.
yeğen sevilir elbet,kıymetlidirler de ama mesele sevgi değil burada.
konu sahibi birşeylerden rahatsız ki bu konuyu dillendirebiliyor.
hak verelim ki onun için çok zor bir durum.
kıskanıyorsun ne var bunda demek biraz havada kalıyor.
sırf eleştirmek için eleştiriliyor gibi.
ortada ailesinden bilinçli bir şekilde kopartılan bir çocuk var.
sorgulanması gereken budur.
böyle bir durumda kim olsa sorgular.
çocuğu sevmemekle nefret beslemekle alakası yok.
kadının evliliği söz konusu sonuçta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…