yegenim dedigi kendi çocuğu mu bilemiyorum?

Bana da böyle geldi
Eltinin saf oluşundan yararlanıyorlarmış gibi
O yüzden torunu kaçırıp duruyo kayınvalide, eltiden
Annesi olsa niye kaçırsın
Amcanla yengenin odasına git ortalarına yat diyebiliyoken

Elti eğer annesi değilse çocuğu ondan kaçırmasının ne anlamı var? Annesi değilse niye kaçırsın peki sizce?

Bak anne böyle olur
Ne güzel yapmış annen ve ailesi

Ama burda hem anne hem baba evli olmasına rağmen çocukla alakaları yok ?
Çocuğuna bırak bakmayı, babannesinde görünce öpmüyorlar bile ?
Kayınvalide torunu öz anneden kaçırıp niye amca ve diğer gelinin odasına yolluyor ki ?

Elti eğer annesi değilse çocuğu ondan kaçırmasının ne anlamı var? Annesi değilse niye kaçırsın peki sizce?

Elti için biraz saf diyorlar
Çocuk ona gidince, birden gaf yapabilir diye kaçırıyo bence kayınvalide..

Çocuğum diye hitap etmez yeğenim der belki ?

aynen bende çok seviyorum benim çocuklar üzülüyor. evladım gibi yeğenlerim banada

benim annem de dayımın 1 tanesine aşırı düşkün..

bizi düşünmez onu düşünür..bize küser ama ona asla küsmez ..ne yaparsa yapsın asla yanlış anlamaz..dayımı nazlar, sever , okşar..bizi asla öyle büyütmedi yani..

he şimdi yaşlandı ..yelkenleri suya indi nazlıyor da ..ama kardeşini ayrı nazlıyor..

bu kardeşi en küçük kardeşi..6 tane kardeşi vefat etmiş..1 -2 yaşlarına kadar yaşamışlar hep..en küçüğü bu diye çok düşkün sanıyorum..yaş farkları da 16 yaş ..kendi çocuğu gibi görüyor onu da..biz bi dönem sinir oluyorduk yanii..bizi de sevse ya bu kadar diye..

biz tüm kardeşler olarak neredeyse annem doğurdu dayımı diye düşünüyorduk..bu kadar yani..aşırı düşkün..dayın ne yapsa ne etse haklıdır onun gözünde..tek hatası yoktur..kusursuzdur..:26:

bunları sorgulamakta haklısın.
en can alıcı sorular.
.çok garip,olağan dışı.
bu tür olayları yaşayanlar örnek veriyorlar ama bir noktayı atlıyorlar.
kendi hikayelerinde bu tür olayın geçerli veya mecburi bir sebebi var öyle veya böyle.
ama bu konuda sebep meçhul,elle tutulur değil.
sağ ve sağlıklı bir ana baba var.
bir de öz çocuklarını ve de tek çocuklarını kendi oğlından koparan ,çocuğa kendisine anne dedrten bir babaanne var.
çocuk konu sahibinin eşinin değilse bile bu durumda dahi yaşananlar çok garip.
o zaman da çocuğun anne babasının ve babaannenin çok büyük kişilik sorunları var demektir.
tedavilik bir durum bence.
hangi anne çocuğu ateşler içinde kıvranırken bu örnekte anlatıldığı üzere oturur çayını içer.
tek merak ettiğim bu şüphe gerçekse nasıl oluyor da el birliği ile senden saklayabiliyorlar.
eltini nasıl ikna etmişler buna.
veya çevrede bilen de çoktur.herkesi nasıl susturuyorlar.
biri sussa diğer konuşur.
burası ilginç bence.

Tekrar diyorum
Eltin madem biraz safça
Ondan çok kolay laf alabilirsin
Gezmeye çıkın iki elti mesela, buna da karışamazlar herhalde
Orda bişeyler ısmarla sağdan soldan konuşun, doğumu sor

Bi de konu sahibi hamile diye eşi diyomuş ki, annemler bize yakına taşınır çocuğumuza da bakarlar ?
Eee 4 yıldır niye eltinin çocuğuna bakarken eltinin yanına taşınmıyolar
Niye sadece size yakın oluyorlar ?

Kardeş mi ki bu çocuklar sadece size yakın olma derdindeler

Bazi konularda sana cok katiliyorum canim
bak benim 1 yigenim var canimdan daha cok sewerim o kadarina yengemle abim yigenime bakmamislardir bile
abim calisiyor cok sukur yigenimin butun giyimi o
sun emziginden tut geceligine kadar .....biz aldik babam disari ciktignda
elinde illa biseyler getrck ....
annmlerdeyken ben yatmaya gittigmde sabahin 7 gider kapilarini calaryigenimi alirim hele bi kelime konussunlar ama biliyorlar kafamizin ustunde tutuyrz
kameram olsun telim yigenimle dolu esim anliyorum diyor seviyosun gercekten kalpimi cikarip yigenime .......o kadar apartmiyorum
simdi yurt disindayim annemi sormdgm kadar yigenimi soruyorum 1 yasinda konusuyo mu ne diyo fila pc acarken illa o karsimda olacak bide
abilerim olsun annem yanlarinda ytrrlar cogunluk bir dusse butun aile kosar hasta olsa hebimiz hastanedyiz bi kere abimle babasi kapidan geliyordi yigenim emekliyor durdular kime gideck diye gitti abimin ayagindan tuttu babasi ters ters bakti anlayacagin canim yetim olsaydi ne yprdik daha daha fazlasi canim (allah korusun)

bu kuskuyla yasanmaz
kesınlıkle dna testı yaptırmalısınız

Sırf buradaki bazı mal yorumlara cevap yazmak için giriş yaptım. Yahu arkadaşlar, herkes neden kendi yeğenlerine düşkünlüklerinden bahsetmiş. Burada sorun, adamın yeğenine düşkünlüğü değil ki, asıl sorun anne-babanın çocuklarına ilgisizliği. Konu sahibini işkillendiren de bu. Konu sahibesinin kıskanç olduğuna kadar getirmişsiniz konuyu, bravo! Hadi anne akıl sağlığından yoksun ya da lohusa depresyonundan çıkamamış, ama babaya ne oluyor? O da mı depresyonda. Çocuğa neden kayınvalide bakıyor? Yani siz tutmuşsunuz yeğen sevgisinden bahsediyorsunuz. Pes!

Konu sahibi arkadaşım, Allah yardımcın olsun! Bence kesinlikle öğrenmelisin. Sorun eşinin senden önce çocuğunun olması değil, insanların böyle birilerini afedersiniz, mal yerine koymaları. Kesinlikle DNA testi yaptır. Ve hep beraber sonuçlarına katlanın. Kayınvaliden, eşin herkesi kör, salak mı zannediyorlar? Varsa bir durum, en azından gerçeği öğrenmiş olursun. Yoksa da sen sağ, onlar selamet. İçin rahat rahat bebek sahibi olursun.

Ayrıca bazı yorum sahibi arkadaşların empatiden, izandan yoksun gönderilerine ne diyeyim, onları neresinden tutayım bilemedim. Allah akıl fikir versin.

aynen bende çok seviyorum benim çocuklar üzülüyor. evladım gibi yeğenlerim banada

kıskanıyordur . elinden alınmasın istiyordur..

biz abimi babaanneme kaptırdık öyle..vermedi..burnundan getirdi yıllarca annemlerin..

giderdik bayramda falan , babam artık oğlan büyüdü ..verin okula bizde başlasın derlerdi..kavga çıkarırlardı kovarlardı toptan bizi evden..
1 yıl küs kalınırdı..sonra barışılırdı..yine giderdik..

abimi alacağız diye bi kavga daha çıkartırlardı..dedemle babaannem ..kovarlardı yine..

aşırı saplantılı babaannem abime..

hala aynı..

babamlarla görüştürmez..göndermez..neymiş abim ya bize düşkün olur da onu bırakırsa diye..

bi kez amcamın oğlunun düğünü oldu..babam küs ya babaannemle..gitmedi..ben gittim temsilci olarak ..

neyse abim beni eve bıraktı..yengem ve oğlu da şahit

eve buyur ettim ..gel bi kahve içeriz dedim..babamlar evde ..belki görmek ister diye düşündüm..girmedi..tamam dedimm

sonra babaannemin evine döndü..halamlar anlattı ertesi gün..

sabaha kadar başının etini yemiş..ne küfürler saymış abime..sen o eve girdin diye..babanı anneni gördün diye..abim girmedim demiş ama inanmıyormuş..sabaha karşı 5 gibi salmış abimi de yatmış uyumuş..deli işte..hasta ruhlu..

neyse abim tansiyon hastası ..annemden genetik.

4 yıl evvel yüksek tansiyondan beyin kanaması geçirdi ..sol tarafı felç oldu..koştum hastaneye ..babaannem o zaman aradı..gelin oğlan ölüyor diye..

doktorlar ümitsizdi..uyutuluyordu..

babam çok sinirlendi ..ölüsüne çağırıyor sağlığında göstermedi diye..

ama çok sükür şimdi iyi abim..

bizimle görüşüyor artık..ölümlü dünya diye mi düşündü bilemiyorum ..ama babamı ve annemi hala aramıyor..babaanemden korkusuna...yoksa çok iyidir abim..

bizde de ne dram varmış ..anlattım rahatladım..

Ne kadar saçma sapan düşüncelerle kendinizi meşgul ediyorsunuz peki kimden olacak bu çocuk bir düşünün mantıklı bir açıklamanız var mı. Eltinle mi birlikte oldu eşiniz bu mümkün mü mümkün olsa herhalde ki boşardı ağabey onu kardeşinin de yüzüne bakmazdı. O çocuğa da oğlum demezdi.

Diyelim ki eşiniz başkasıyla birlikte oldu çocuk eşinizin neden kaynınız gidip oğlum desin elin çocuğunaa gerçek annesi de öyle böyle ortaya çıkardı ele tutulur tarafı yok haa kandırdılar kimsenin haberi yoktur belki eltimle birlikteliklerinden diyorsanız tek sizin mi dikkatinizi çekiyor yakınlıkları ne taraftan baksanız saçma yani.

Ayrıca bu çocuğun babası belli ki uzakta olduğu için oğluyla bağ kuramamış yakınlaşamamış belki de eşinin bu duruma gelmesinde de oğlunu sorumlu tutuyordur. Erkekler zaten zor bağ kurarlar benim annem babam bir arada olduğu halde babam sorumluluk sahibi değildi sonra ayrıldılar ama dayım bizimle kalıyordu ve küçük erkek kardeşim için ölüyordu resmen.

Askere gittiğinde bir avuç jeton alırmış konuşmak ve sadece çat pat konuşmasını dinlemek için düşünün. Eşiniz acıyor haline ana yok baba sahip çıkmıyor yeğeni ne yapsın dışlasın mı ona baba sevgisini aratmamaya çalışıyor dna testi yaptırırsanız evliliğinizin de biteceğini hesaba katın pişman olacağınız şeyler yapmayın.

Son düzenleme:
Elti için biraz saf diyorlar
Çocuk ona gidince, birden gaf yapabilir diye kaçırıyo bence kayınvalide..

Çocuğum diye hitap etmez yeğenim der belki ?

Elti safsa yanında çocuk yokken de ağzından kaçırabilir bence, ne bileyim git gide esrarengiz olmaya başladı konu.
Konu sahibi eşine de öfkeliymiş. Ben sadece çocuğa karşı böyle diye anlamıştım.
Gereksiz kıskançlık olduğunu düşünümüştüm hala öyle düşünüyorum ama elti-kayın-babaanne üçlüsü bi tuhaf ya. Bildiğin bermuda şeytan üçgeni.

Peki konu sahibi, eğer çocuk eşininse bunun eltinden olma gibi bir durum olabilir mi? İğrenç olur bu ama ne bileyim babasıda ilgilenmiyormuş ya?

Pardon ? Herkes aynı görüşte olmak zorunda değil
Hatta bende sizle aynı görüşteyim ama bu diğer insanlara hakaret etme hakkını vermez size

Ben evlilik dışı birliktelik diye düşünüyorum
Eltiden olsa zaten abisi evli kalmazdı herhalde
Kadının saf oluşundan faydalanıp, kaynının eski ilişkisinden olan çocuğu böyle tanıtmış olabilirler konu sahibine

bu nasıl bir konuşmadır, yeğen sevgisinden bahsedenlerden biride bendim, sana böyle konuşma hakkını kim veriyor, söylediğin her şeyi fazlasıyla iade ediyorum, haddini bil !!!!

çocuğun kimliği kimin üstünde..doğum hastane vs kayıtları yok mu..eşine açıkça sor ..böyle kendi kendini yemekle olmaz..görmek istiyorum de kayıtlarını .....bulsunlar çıkarsınlar hastane kayıtlarını ..kim doğurmuş bu çocuğu ..
kendine güveniyorsa istesin eltinden kayıtları getirsin sana..

Son düzenleme:

Peki siz burada yorum yapan insanlara hakaret etme cürretini nereden buluyorsunuz size ne başkalarının yorumlarından buraya bir konu açılıyorsa herkes istediği yorumu yapar kendi düşüncesini yazar ne demek mal filan kendinize gelin önce. Kendi yorumunuzu yapın başkalarına karışmayın.

Söyler misiniz akıl sağlığı yerinde olmayan bir anne evladına bakamazsa baba bakabilir mi hakkından gelebilir mi kolay mı bebek bakmak. Daha 25 günlükken kaynana almış babalar zaten arada anneler olunca daha çok bağlanırlar evlatlarına doğar doğmaz bir bağ oluşmaz anne verir babanın kucağına tutmasını öğretir, beraber yıkarlar, beraber gezerler, yemek yedirirler bir evi paylaşırlarsa çocuk ile baba arasında sevgi pekişir ama maalesef bu olamamış ve baba oğluyla bu uzaklıktan dolayı bağ kuramamış belli yani. Belki de çocuğu sorumlu tutuyor hayatta aynı evde büyütüp yine de sorumluluk almayan babalar da var. Peki işin mantığını söyleyin ne yani eşi ağabeyinin eşiyle ilişki mi kurdu yukarıda da yazdım böyle olsa o kardeşi defterden siler yüzüne bakmazdı o çocuğa da oğlum demez kardeşinin karısına her şeyi anlatırdı 4 yaşına gelmiş neden susacak. Kardeşler arasında bir sorun yok. Hadi başkasından diyelim elti doğurmuş işte onun çocuk bu çok açık kardeşinin başkasından olan çocuğuna neden oğlum desin ağabeyi saçma değil mi ya.

Benim yiğenim 4 yaşında,ablam çocuklarını sever ama çokta ince fikirli değildir. Evlenmeden önce bakıcıdan alır yemeğini yedirir boş kalan zamanlarımda zihin çalışmaları ve eğitim verirdim.Çocuk akşam eve gitme zamanında beni eve göndermeyin diye ağlardı her defasında bahaneler uydururduk kandırmak için.Evlendim eşimi hiç sevemedi onun hırsız olduğunu beni ondan çaldığını söylüyor. NE YANİ BEN ONUN ANNESİMİYİM sen iyisimi bi çocuk doğur kendi çocuğuyla ilgilenmekten zamanı kalmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…