- 19 Mayıs 2011
- 937
- 608
- 333
- Konu Sahibi dipsizkuyudakimutsuz
-
Bana da böyle geldi
Eltinin saf oluşundan yararlanıyorlarmış gibi
O yüzden torunu kaçırıp duruyo kayınvalide, eltiden
Annesi olsa niye kaçırsın
Amcanla yengenin odasına git ortalarına yat diyebiliyoken
yani çekirgecim yok mu etrafta böyle yeğenlerine takıntılı insanlar..var canım ya.ben gördüm.
dayımlar da bana çok düşkündü..
küçükken laf dedirtmezlerdi.
o bi tarafa sen bi tarafa derdi hepisi..onların sevgisi bana büyük güçtür..hala aynı..kızım der hepsi ..diğer kardeşlerime de öyle düşkünler ama bana ayrı
ben 13 aylıkken annem almanya dan almış beni gelmiş..anneanneme bırakmış...dönmüş..ben anneannemde büyüdüm..dolayısıyla anneannemi anne bildim..anne dedim..annemi ise bi teyze olarak gördüm..sonra kesin dönüş yapınca beni aldılar 5 yaşımda..ama ben çok ağladım..yabancılık çektim..ısınamadım..
her yaz tatilinde de anneanneme kaçtım .. taa ki lise sona kadar..anneannemin ,dayımların yeri ayrı bende..benim de onların gözünde yerim ayrı..bunu biliyorum..özlerinde ışık olur ben onların yanına gittiğimde..bi tanesi çok aşırı düşkündü.hanımı çok rahatsız oldu ilk evlendiğinde..ben o zaman 8 yaşında falanım..alışması da uzun zaman aldı..çünkü dayım baş tacı ederdi onlara gidince ki evleri hep yan yana..giderdim tek tek evlerine...ellerinde büyüdüm sonuçta.Allah rahmet eylesin onu kaybettik yıllar önce..yengemi de çok seviyorum..hepsi birbirinden iyidir..ama çok kızarlardı dayımlara eşleri..çok kolluyorsun, laf dedirtmiyorsun diye
açıkca da yanımda söylerlerdi hanımlarına.."öyleeeeee , sen bi yana , adilemir bi yana ..." diye..:26::26::26:
Elti eğer annesi değilse çocuğu ondan kaçırmasının ne anlamı var? Annesi değilse niye kaçırsın peki sizce?
Boyle bisey varsa esimi gozum gormez ki zaten.ona olan kizginligimi anlatacak kelime bulamiyorum.bu yuzden adini anmamaya calisiyorum.
aynen bende çok seviyorum benim çocuklar üzülüyor. evladım gibi yeğenlerim banada
Anlatmistim cocuk hasta diye esim dus aldiryordu. Eltime cocgunla ilgilensene hasta dedim. Duymazliktan geldi kadin gecti cay icti iceride.. babasiysa yaninda kafasini bile cevirip bakmadi.sonra da kalkip gittiler zaten.
Eger cocuk esimin bir kadindan yaptigi bir cocuksa ozaman neden bana soylenmedi. Yok eger abisininse kayinvalidem neden cocugu esime iteliyor.
Bana bisey olsa benim annem ne beni ne çocuğumu kimseye birakmaz. Eltimin annesi ne kizina ne torununa sahip cikiyor. Çocuğun sunnetine bile en son gelip en once kalkip gittiler... neden iste neden...
Para biriktirmek konusunda düğün borclarimizi ancak bitiriyoruz. Bu yuzden biriktiremedim...
Dimi ya... bazilarina gore ben vicdansizim.. cekirge arkadaş sana da tesekkur ediyorum gercekten...
Kaynim ve eltim evliler evet. Arada bir kyinvalidemlerde rastlasiyoruz. Eltine sor diyen arkadslar kadinla yalniz kalamiyorum ki. Kaynvalidem her an dibimizde. Kadin hoc bos birakmiyor...
bu kuskuyla yasanmazBen 1 bucuk aylik hamileyim... daha dogmasina cok var.ama ben dogdugunda bile 2.planda kalacağından supheliyim.
Dna testi yaptirmak istiyorum ama cocuk eşimden çıkarsa diye cok korkuyorum.
Ben kendi yegenlerimi cok seviyorum.ama ablamin annelik rolünü calmiyorum.
Dusunsenize çocuk banyo ettirilicek babasi tv izler kayinvalidem esimi cagirir gel yardim et diye. Cocuga soruyorum kimi daha cok seviyorsun babani mi amcani mi diye amcani diyor.
1 ay önce kayinvalidem kayinpeder esim ben bide o cocuk koyde kaldik ayni evde. Kayinvalidem çocuğu ogretiyo git amcanla yengenin arasinda yat diye. Ben koca cocgun aramizda yatmasini istemiyorum diye kavga cikti inanin. Esimle ayrı kavga ettik.kayinvalidem istemedim diye ayri surat yapti. Neymis cocuk yatarmis.e doldurma ozaman dimi..
aynen bende çok seviyorum benim çocuklar üzülüyor. evladım gibi yeğenlerim banada
Elti eğer annesi değilse çocuğu ondan kaçırmasının ne anlamı var? Annesi değilse niye kaçırsın peki sizce?
Elti için biraz saf diyorlar
Çocuk ona gidince, birden gaf yapabilir diye kaçırıyo bence kayınvalide..
Çocuğum diye hitap etmez yeğenim der belki ?
Sırf buradaki bazı mal yorumlara cevap yazmak için giriş yaptım. Yahu arkadaşlar, herkes neden kendi yeğenlerine düşkünlüklerinden bahsetmiş. Burada sorun, adamın yeğenine düşkünlüğü değil ki, asıl sorun anne-babanın çocuklarına ilgisizliği. Konu sahibini işkillendiren de bu. Konu sahibesinin kıskanç olduğuna kadar getirmişsiniz konuyu, bravo! Hadi anne akıl sağlığından yoksun ya da lohusa depresyonundan çıkamamış, ama babaya ne oluyor? O da mı depresyonda. Çocuğa neden kayınvalide bakıyor? Yani siz tutmuşsunuz yeğen sevgisinden bahsediyorsunuz. Pes!
Konu sahibi arkadaşım, Allah yardımcın olsun! Bence kesinlikle öğrenmelisin. Sorun eşinin senden önce çocuğunun olması değil, insanların böyle birilerini afedersiniz, mal yerine koymaları. Kesinlikle DNA testi yaptır. Ve hep beraber sonuçlarına katlanın. Kayınvaliden, eşin herkesi kör, salak mı zannediyorlar? Varsa bir durum, en azından gerçeği öğrenmiş olursun. Yoksa da sen sağ, onlar selamet. İçin rahat rahat bebek sahibi olursun.
Ayrıca bazı yorum sahibi arkadaşların empatiden, izandan yoksun gönderilerine ne diyeyim, onları neresinden tutayım bilemedim. Allah akıl fikir versin.
Elti safsa yanında çocuk yokken de ağzından kaçırabilir bence, ne bileyim git gide esrarengiz olmaya başladı konu.
Konu sahibi eşine de öfkeliymiş. Ben sadece çocuğa karşı böyle diye anlamıştım.
Gereksiz kıskançlık olduğunu düşünümüştüm hala öyle düşünüyorum ama elti-kayın-babaanne üçlüsü bi tuhaf ya. Bildiğin bermuda şeytan üçgeni.
Peki konu sahibi, eğer çocuk eşininse bunun eltinden olma gibi bir durum olabilir mi? İğrenç olur bu ama ne bileyim babasıda ilgilenmiyormuş ya?
Sırf buradaki bazı mal yorumlara cevap yazmak için giriş yaptım. Yahu arkadaşlar, herkes neden kendi yeğenlerine düşkünlüklerinden bahsetmiş. Burada sorun, adamın yeğenine düşkünlüğü değil ki, asıl sorun anne-babanın çocuklarına ilgisizliği. Konu sahibini işkillendiren de bu. Konu sahibesinin kıskanç olduğuna kadar getirmişsiniz konuyu, bravo! Hadi anne akıl sağlığından yoksun ya da lohusa depresyonundan çıkamamış, ama babaya ne oluyor? O da mı depresyonda. Çocuğa neden kayınvalide bakıyor? Yani siz tutmuşsunuz yeğen sevgisinden bahsediyorsunuz. Pes!
Konu sahibi arkadaşım, Allah yardımcın olsun! Bence kesinlikle öğrenmelisin. Sorun eşinin senden önce çocuğunun olması değil, insanların böyle birilerini afedersiniz, mal yerine koymaları. Kesinlikle DNA testi yaptır. Ve hep beraber sonuçlarına katlanın. Kayınvaliden, eşin herkesi kör, salak mı zannediyorlar? Varsa bir durum, en azından gerçeği öğrenmiş olursun. Yoksa da sen sağ, onlar selamet. İçin rahat rahat bebek sahibi olursun.
Ayrıca bazı yorum sahibi arkadaşların empatiden, izandan yoksun gönderilerine ne diyeyim, onları neresinden tutayım bilemedim. Allah akıl fikir versin.
Anlatmistim cocuk hasta diye esim dus aldiryordu. Eltime cocgunla ilgilensene hasta dedim. Duymazliktan geldi kadin gecti cay icti iceride.. babasiysa yaninda kafasini bile cevirip bakmadi.sonra da kalkip gittiler zaten.
Eger cocuk esimin bir kadindan yaptigi bir cocuksa ozaman neden bana soylenmedi. Yok eger abisininse kayinvalidem neden cocugu esime iteliyor.
Bana bisey olsa benim annem ne beni ne çocuğumu kimseye birakmaz. Eltimin annesi ne kizina ne torununa sahip cikiyor. Çocuğun sunnetine bile en son gelip en once kalkip gittiler... neden iste neden...
Para biriktirmek konusunda düğün borclarimizi ancak bitiriyoruz. Bu yuzden biriktiremedim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?