yegenim dedigi kendi çocuğu mu bilemiyorum?

ama siz daha yeni evlisiniz, çocuk babadan çok amcasını görmüş, bebekliğinden beri amcasıyla birlikte, hep onunla vakit geçirmiş, baba sevgisini amcasında gidermiş. kendi babasıda tıpkı anne gibi ilgisiz, sevgisiz çocuğa karşı. kv. çocuğun babasını çağırsa banyo için gelmeyeceğini biliyor o yüzden eşinizi çağırmış, anne-baba sevgisinden mahrum kaldığı içinde kv. ve eşiniz daha fazla sevip, ilgilenmişler çocuk bi eksiklik hissetmesin diye... eşinizin ilgisi, sevgisi çocuk kendi elinde büyüdüğü için

eşinizi itham ettiğiniz şey çok ağır, nasıl şüphe edersiniz, bahsettiğiniz kişi abisinin eşi, varsayalım böyle bir şey oldu, peki abisinin ve ailesinin ses çıkarmadan oturmaları mümkünmü, ortalık karışmazmıydı... yapmayın böyle, kıskançlık gözünüzü karartmış, artık doğruyu-eğriyi ayırt edemez olmuşsunuz, dna testi istemekte çok onur kırıcı, eşim benden böyle bi şey istese anında boşardım

hiç kıskanmayın, ne varki bunda kıskanacak, gurur duyun bence eşinizle, hem ne kadar iyi bir baba olduğunu böylece görmüş oldunuz

Bu mantıklı, fikir verebilir, doğumla ilgili anıları var mı yokmu hangi hastanede doğdu nasıl doğdu...

Eşinizin davranışı yegen sevgisinden olabilir gerçekden kendi çoçugu gibi görüyordur belki... Benim teyzem yeni evlenmiş o zaman kayını boşanmış ve üç yaşında felanda çoçugu varmışdı. Kadına çoçuğu vermemiş babası bu arada adam hemen evlenmiş... Teyzem hala der o çoçugun bacağıma bir yapışması vardı hala hatırlar aglarım diyor.. Gitme diye aglamış...Çoçuk evde sevgi görmüyormuş ve adam yeni eşinin sevdasına düşmüş çoçuğu unutmuşlar...O çoçugu eniştemle teyzem büyüttü... Teyzeme anne diyor...Teyzem okuttu ,yanında büyüttü ,kendi çoçuklarından ayırmadı... Bu durumda çoçuk teyzemdenmi... Bazen gerçekden sevmek yetiyor..Teyzem hep der şu çoçuguda bir evlendirseydim der durur..

Size hak verdiğim bir noktada var... Oçoçuk için evliliği bitirmeyi göze alması tuhaf geldi... Bu durumu tek aydınlatacak nokta DNA testi

herseyi gectim bir anne bosanmamis etmemis, neden oglumu babaannede biraksin? 4 yil yahu! kesinlikle normal olmayan birseyler var

Bu soruyu çocuğum olmadan önce sorsaydın yanıtım farklı olurdu, o kesin.

Şuan için tüm samimiyetimle söylüyorum; o çocuğa annelik yaparım elbette, ama eşimle boşanırdım, o aslında kendi çocuğunu kandırdığı için babalık yapmaya da hakkı yok diye düşünür çocuğu ondan uzakta büyütürdüm. Benlki size çok ütopik gelebilir ama ben kandırıldığımı düşünmem, eşim kendi çocuğunu kandırmış, kendi hayatını ve çocuğunun hayatının içine etmiş. Böyle bir adam ne beni nede çocuğunu hak eder.

Ben o tertemiz çocuğu alır hayatıma onunla devam ederim. Büyük konuşmaktan hoşlanmam ama ortada bir çocuk varsa benim için herşey değişir. Masum bi meleğin akıttığı bir damla gözyaşına yapamayacağım hiçbir şey yok.

Gördüğümde ufaktan sorarım artik cok sagolun...
Bizim cocugumuz dogdugunda esim annem bakar diyor bunun icin de bizim eve yakin bir yere tasinmalari iyi olurmus. Ellerindeki cocugun ana babasina yakin olmak dururken dogmamis çocuk icin planlar yapip evi satisa cikarmak normal mi sizce. Esim cocuk seviyor ama sadece kendi yegenini seviyor deli divane olup da.
Iyi yonden cok baktim fakat baska yonlerden de bakmak gerekiyor bence..
Ben cocugumun kayinvalideme anne demesini istemem acikcasi.ama kadin torununa bile anne dedirtiyor inatla...
Neyse fikirleriniz icin cok tesekkur ederim arkadaslar.

Bence esinin tepkisi normal ki bu cocuk annesiz daha bile fazla ilgiyi hakedyot.bende yeni evliyim 5yasnda yegenim vat aynen bende onun icin böyleyim okadar seviyorum anlatamam.en iyisi cocuk yap esin belliki cocuklari seviyor kendi cocugu olunca gecer

Ses kayıt cihazi 1 haftalik kayit yapabilr mi ki..haftada 1 gidiyoruz... sevgisiz kalmıyor merak etmeyin anne baba dedigi insanlarin yaninda gayet de simartilarak buyuyor.

konunla ilgili yapacak pek bir yorumum yok ama şu kırmızıyla işaretlediğim yer var ya böyle düşünmenize çok üzüldüm hatta sinirlendim, ne kadar şımartılırsa şımartılsın sizce bi anne babanın yerini tutar mı, anne babasızlığın eksikliğini hep yaşayacak bi yavrudan bahsediyorsunuz. birazcık vicdan lütfen..

Eltinizle kaynınız hala evli ama cocuklarına bakmıyorlar öyle mi?
Burayı atlamışım ben. Öyleyse çok anormal, insan tabikı şüphelenir, ben boşandılar sanmıştım.

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

eltinizle aranız nasıl bilmiorum ama
kadınlar bu tarz sırları pek tutamaz
bikaç şe sorsanız mutlaka açık verir die düşünüyorum
ne bilim doğumla ilgili, gebelikle ilgili felan
hamilesin zaten o yüzdenmiş gibi hani....
bn de şüphelendim gerçekten, üzüldüm
dilerim yanılıyoruzdur..

Son düzenleme:

nerden biliyosunuz eşlerimizin bizi el üstünde tuttuğunu? misal ben, şu an bazı sorunlar yşıyorum eşimle hatta konu açmayı düşünüyorum ama ne olursa olsun küçücük bir çocuk için sizin konuştuğunuz gibi konuşamam, en başta Allahtan korkarım yazıktır günahtır diye ve içim cız eder kıyamam o küçücük yavruya..

Yok normal değil, ben de olsam şüphelenirim. Hele kaynınızla eltiniz evli olduğu halde bakmıyormus bu çok anormal.

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

Esiniz sizi el ustunde tutuyor..

işte bu yüzden 4 yaşındaki bebeyi kıskandıgınızı düşünüyoruz
çünkü siz nasıl birşey bekliyorsunuz evlilikten bilmiyoruzda eşimiz bizi elininin üstünde filan taşımıyor
buradakı çogu kadın kendi ayakları üzerlerinde duruyor sabahın köründe cıkıyorlar yollara zira kendi adıma bunları düşünecek pek vaktim olmuyor

Ben de alnimin teriyle isimi yapiyorum merak etmeyin. Isim geregi de bir suru cocukla da ilgileniyorum. Esim yuvasini yikacak kadar bir cocugun pesine giderse kusura bakmayin da durur sorgularim ne oluyor diye.

Ben de alnimin teriyle isimi yapiyorum merak etmeyin. Isim geregi de bir suru cocukla da ilgileniyorum. Esim yuvasini yikacak kadar bir cocugun pesine giderse kusura bakmayin da durur sorgularim ne oluyor diye.

ben sizin şüphelerinizde size hak veriyorum ama

kullandıgınız bazı kelimeler o kadar fazlaki
mesela birine tepkinizi eşiniz sizi el üstünde tutuyor demişiniz e sizin beklenitiniz buysa ve el üstünde tutulmuuyorsanız sizin ne işiniz var bu evlilikte + ismeyerek hamile kalma eylemi içinde? diye düşünüyorum

var ya bizim sülalede de cok benzer bi durum var akraba mıyız diye düşündüm bi an :26: istersen özelden mesaj attıp anlatabilirim cok uzun hikaye ama. cocugun eşşinin cocugu olacagını hiç sanmıyorum benim kuzenlerim de anne ve babalarından nefret ediyo cunku :26: cok normal bence :26:

Doktora gititm geldim
Konuyu merak ediyorum diye hemen buraya girdim
Bi gelişme var mı

Konu sahibi annem sene de 3 gün görüyo o bile şüphelendi çünkü herşeyleri garip diyosun
Demek ki yaşarken bazı şeyler daha açık biliniyo da biz anlattığın kadarını canlandırıyoruz gözümüzde
DNA şart oldu bence

Sevgili konu sahibi,

senin için sorun bence yukarıda kırmızıyla yazan kısım. Sen eşinin seni el üstünde tutmadığını, ilgilenmediğini düşünüyor ve senin yerine bu çocukla ilgilendiği için yeğenini kıskanıyor olmayasın? Bunu bi düşün bence.
Kıskanabilirsin bu normal, ama kıskandığını kabul etmen gerek.

Hamilelk d.kontrol hapi kullaniyordum korumamis istemeyerek denemez buna dimi...
Bu konu canimi sıkıyor bu yuzden bazen kelimelerden çıkarıyorum hirsimi...
Baska bi dipnot ekliyim. Kayinvalidemin cocuga ogrrttikleri: amcanin evi amcanin arabasi amcanin ucagi amcanin telefonu.amcanin şusu busu. Cocugun agzindan daha bir kere babamin biseyi kelimesi cikmiyor... hersey amca uzerine endeksli. Iyi mi bunlar..?
Ne isim var bu evlilkte... en basta sevgiydi cok sevdim esimi.halen de seviyorum ama bazi şeyler cok kirdi beni...

Ben sizinle hem fikirim
Ortada bir tuhaflık olduğu aşikar
Çocuklar melek kabul ediyorum
Ama böyle bir şeyden şüphelensem bende çok sıcak olamam o çocuğa karşı
Görüşler farklıdır tabi ama benden bir şey saklanmışsa, kandırılmışsam, bir de hamileysem kimsenin çocuğu benimkinden önde olamaz
Hoş böyle bir şey olmasa da, yine hiç bir yeğen benim doğuracağım çocuğun önüne geçemez, geçmemeli
Bu demek değil ki çocuk sevilmesin, eziyet görsün ama yok kendiminkinden evla olamaz
Araştırın bence, mutlaka size bu konuda bilgi verebilecek birileri vardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…