yegenim dedigi kendi çocuğu mu bilemiyorum?

Yanik koza diye bir film vardi yillar önce. Konu benziyor ama inşallah öyle değildir. ..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Pardon ? Herkes aynı görüşte olmak zorunda değil
Hatta bende sizle aynı görüşteyim ama bu diğer insanlara hakaret etme hakkını vermez size

çekirgecim kötü söz sahibine yakışırmış..

herkes aynı görüşte olmak zorunda tabi ki değil..

böyle bir yorum zaten aklı başında insanın yapacağı bir yorum değil(kırmızı ile belirttiğin yorumu) ..kale bile alınıp can sıkmaya değmez ..

Çok ilginç gerçekten. Babaannenin tutumu da ayrıca garip. Ne olursa olsun evlat yani bu hadi annenin ruhsal problemleri var diyelim çocuğuyla ilgilenmiyor baba nerede. Eşiniz beni işkilendirdi açıkcası yani tamam amcasın o çocuk canın kanın ama evliliğimden vazgeçerim ne demek. Yani bu konun neresinden tutsan elinde kalıyor. Bence en doğrusu her sonuca kendini hazırlayıp DNA testi yaptırman. Bu şüpheyle nasıl yaşar insan.

Gercektende garip bir durum. Hepimiz yegenlerimizi severiz evlat gibi. Ama anne babalari da sever. Bu hikayede garip olan, ne annenin ne de babanin cocugu hic sevmemesi. Hadi diyelim birisi sorumsuz cocuk sevgisi yok, illa ki digeri severdi. Ikisinin de sevmemesi cok ilginc. Konu sahibi suphelerinde de, rahatsiz olmakta da cok hakli. Bir kere kayinvzlidesi cok terbiyesizmis. Git yengenle amcanin arasina gir ne demek. Ne haset pis bir kadinmis. Esinin sevgisi bir yere kadar kabul gorur ama hamile esine "bu cocuk icin evliligimi bile bitiririm" diyecek noktaya gelmisse anormal bi durum var artik ortada. Gercekten ilginc gelci bana.
Peki cocuk kime benziyor? Annesine benziyor mu? Ve ya babasina? Esinizin kardesiyle yengesiyle arasi nadil bir sogukluk, mesafe var mi? Cevreden birilerine sorun bakalim kayinvalideniz neden cocugu almis da vermemis. Birinden birsey ogrenirsiniz belki.
Hamile bir kadinin benim cocugumu boyle sevmezse, cocugum ikinci planda kalirsa diye endise duymasi gayet normal. Yok kucucuk cocugu mu kiskaniyorsunuz, yok madem guvrnmiyorsunuz esninizi bosayin gibi sacma sapan yorum yapanlari da umarim konu sahibi dikkate almiyordur umarim. Basiniza gelmedigi icin buyuk konusmak size cok kolay.

Bu tam arada kalan bir konu bu yüzden farklı düşünceler olabilir, konuda kendi gibi düşünmeyenleri mal olmakla itham edip empatiden bahsedenleri kendi mallıklarıyla baş başa bırakmak lazım...

Ne bicim uslub ne bicim konusma tarzi bizimle ayni fikirde olmayabilorsiniz
ama ne bu hakaret kime MALdiyorsunuz .....

Sen kimsinki yorumlara mal diyorsun ya, senin yazdığın yorumun adabına bakılırsa bu durumda mal yorum sizin için geçerli oluyor

bu nasıl bir konuşmadır, yeğen sevgisinden bahsedenlerden biride bendim, sana böyle konuşma hakkını kim veriyor, söylediğin her şeyi fazlasıyla iade ediyorum, haddini bil !!!!

Her bir topik acildiginda o topik kapaniyor cunku hakaretler havda ucusuyor ben konu acmaya korkar oldum bu gibilerinden yaaa

Ben biseyı merak ettım konu sahıbı yazdınızmı kacırdım sanırım kayınvalıdenızle aynı evdemı yasıyosunuz

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Mal yorum....?
Hayırdır aynı fikirde olmak zorunda mıyız? Kimse kimsenin fikrine katılmak zorunda değil ama bu öbürünün fikrine MAL YORUM demeni gerektirmez.
Hani empati diyorsun ya, bence önce saygıyı öğren.

Bir insan supheleniyorsa birseyler olabilir. Benim de aklim karisti. Suphelerinizi ele alalim. Bence yenge dogum sobrasi depresyon gecirmis olabilir. Boyle ornekler gordum. Dogum sonrasi depresyonu agit olup da cocugu hic kabul etmeyenleri duydum. Yengemin bir arkadasini sirf bu nedenden anneannesi buyutmustu. Anne hasta idi ve bir daha cocuk dusunmemisti. Boyle bir durum varsa baba da kabul etmemis olabilir cunku babalik zanla gelisen bir duygu.
Amca cok seviyor olabilir ozellikle de cocuk o evde buyudugunden bir nevi eline dogmus bu ayri bir sevgi olur normal yani.
esine evliligimi gozden cikaririm demesi bir sinir aninda olmus olabilir. Bu cumle hos degil ama bir anlik ofkeden demis olabilir.
dunur bayan yani eltinin annesi bunlar kizimi hasta etti diyebilir.
Sonucta evliyken hasta olduysa esinin tarafi i suclayabilir bu da bir nebze kabul edilir belki.

AMA
kayinvalidenin biz olunce amca bakar demesi
anneanne tarafinin cocuga ilgisizligi (anne hasta ise hasta,anne tarafindan akraba hic mi yok.)
Buna benzer digger sebepler kafa karistiriyor.
gercekten de belki konu sahibinin esi bir zamanlar sevgilisinden(elti demiyorum elti olsa kayinbirader bosardi) cocuk sahibi oldu. Olayi ortbas etmek icin diger kardese bu cocuk sizin nufusta olsun biz bakar buyuturuz. Ortaya cikarsa oglumuz evlenemez bu olay da sir olarak kalsin dendi. Belki eltiyi bir muddet kimseye gostermediler ki akrabalar anlMasin hatta belki birde elti hasta ylani attilar ki elti bir acik verirse inanmasi n kimse diye. Belki o donem eltiyi ailesiyle de gorusturmediler belki eltinin ailesi bile bilmiyor olanlari. Belki elti icinde bulundugu yalN yuzunden depresyo a girdi. Hepsi olabilecek seyler.
ben olsam sonucuna katlanamasam bile gizlicd test yaptirirdim. Cocuk esimden degilse sesizce susar bu testten bahsetmezdim kimseye. Esimin ise de ....
yerinizde olsam testi gizlice yaptirirdim

Yaptığım yorum için kimseye kusura bakmayın demeyeceğim. Önce siz kendinize bir çeki düzen verin. Kendi başınıza gelse, ortalığı dağıtacağınız konular, başkasının başına gelince, konu sahibini kıskançlık, yalancılık, iğrençlikle suçluyorsunuz. Konu sahibini kendi çapınızda itidale davet ediyorsunuz. Takındığınız sert ve nezaketten yoksun üslup da cabası. Her gün aynı yorumcular, her gün aynı tipler! Hele Türkçe bilmiyorsanız hiç yorum yapmayın.
Hepinizi kadın recm eden kuru bir kalabalığa benzetiyorum. Ancak o kadarsınız! Hadi şimdi dağılın!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…