yegenim dedigi kendi çocuğu mu bilemiyorum?

ben evlenmeden önce dayımların karşı komşusu vardı. Komşularının oğlunun ünv. kız arkadaşı varmış ve hamile kalmış . Kızın ailesinin haberi yok. Kız bi şekilde ailesinden habersiz doğurmuş. Çocuğu oğlanın annesine bırakmış gitmiş sizin çocuğunuz olacak ailem bilmeyecek diye. Kız memleketine gitmiş kursa gidiyo atanıyo falan 3-4 yıl geçiyo aradan. Bunlar ailecek kızı istemeye gidiyorlar artık. Kızın annesi küçük çocuğu damadın küçük erkek kardeşi biliyo ama bilseki torunu. Bunlar evlenmiş ama kimse çocuğu bilmiyor. Dna testi nasıl yapılıyor. Ücreti işlemleri nasıl bilmiyorum ama senin için uygunsa bence kimseye söylemeden yaptırabilirsin. Yoksa bu şüphe senin içini kemirir durur

Vay be millet ne akıllı Allah'tan bu gençler sonradan evlenmeyi düşünmüşler belki hiç öyle yapmayıp ikisi de başka hayatlar yaşayabilir ve çocuk da babaanneyi annesi bilerek büyüyebilirdi

Kaynim cocugunun fotosunu bile cekmiyor ki karisini ceksin.bizi 1 kere bile evlerine davet etmediler.dusunun 1 senelik evliyim onlar bize defalarca gelmesine ragmen biz 1 kere bile gitmedik evlerine.
Kayinvalidem asla sır vermez. Biz büyük bir kavga ettigimizde bilebeni suclu çıkardı kadın.
Arastirip sorusturma yapabilecegim malesef ki yakin biri yok.olsa da cvp alabilecegimi sanmam. Dna tstini arastirdm simdilik maddi gucum olmadigindan bu supheyle yasiyorum.
Bi arkadas demis yavas yavas alistiriyorlar diye ben de boyle saniyorum. Esiminse zaten asla bakmam kabul etmem. Bu kadar buyuk dolandirilmaktan dolayi...
Kan testi aklima gelmedi evet hemen kiskanclik dimi...
Basiniza gelmeden buyuk yargilara girismeyin bence

Şüphelenirdim Parkon
Ama dediğin gibi bir şeyleri araştırırdım önce geçmişte ne varsa
Durum şüphelenilmeyecek gibi değil ama tabi yargısız infaza da karşıyım

Bencede kesınlıkle alıstırma yapılıo yataga gondermeler falan ama basında soyleselerdı kabul edılebılırdı belkı cocuk sonucta ama soylemeden boyle bısey yapmaları sana emri vakidir kesınlıkle snaa katılıorum varbıseyker bu ıste

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kan testi yapmadan öğrenmen imkansız...bana hiç normal gelmedi hem de hiçç
Eltinin akıl hastası olması kaynının tavrı falan
Garip bir aile
Hayır benim de eşimin de küçük yeğeni var deli olur ona kucağından indirmez çok seviyor ama babası annesi kadar değil
En azından kan grubunu öğren önce
Bana öyle geliyor ki çocuğun eltin ve kaynınla bir ilgisi yok
Bu arada eşinin başka yeğenleri var mı?
Onlarla arası nasıl.
Burada geçenlerde bir üye ses kayıt cihazı koymuş eve kayın validesinin kendisi hakkındaki konuşmaları öğrenmiş
Bu konu illa ki konuşuluyordur uçuk bir fikir gibi gelebilir ama çözüm nihayetinde.
Yine de enn garantilisi Dna testi maddi olarak el verdiğim zaman yaptırırdım ben olsam

Son düzenleme:

Yanlış yazmışsınız. Negatif demek kalıtımda rr gösterilir. Pozitif RR ya da Rr olur. Çünkü pozitif baskın yani R. Negatif çekinik yani r.

A kan grubu iki şekilde olur. A0 ya da AA.
B kan grubu iki şekilde olur B0 ya da BB.

Yani anne A ve baba B ise mesela, çocuk pekala da 0 olabilir. Bu ihtimal kesinlikle vardır.

İki ebeveynden biri pozitif biri negatif ise veya ikisi pozitif ise çocuk negatif olabilir. Ikisi de negatif ise çocuk kesinlikle negatiftir.

Son olarak ebeveynlerden biri AB ise çocuğun asla ve asla 0 olma ihtimali yoktur.

Mustafa Kemal'in askeri.

Böyle çok örnekler var. Halamın bir kızı evlendi eşinin bir kız kardeşi var o lisedeyken başından birşey geçmiş doğurmuş ama kimse bilmiyor, çocuk anne anne ve dedenin üzerine yazılmış. Bunu tabii eşiyle evlendikten çok sonraları öğreniyor, küçük kaynı sandığı çocuk, eşinin yeğeni aslında... lise kazası işte diyorlarmış. Kız başkasıyla evlenmiş gitmiş üstelik eşi biliyor mu kim bilir...

Son düzenleme:
Ses kayıt cihazi 1 haftalik kayit yapabilr mi ki..haftada 1 gidiyoruz... sevgisiz kalmıyor merak etmeyin anne baba dedigi insanlarin yaninda gayet de simartilarak buyuyor.

gerçek nedir ne değildir bilemeyeceğim ama masum küçük bir çocuğa diş bilediğinin farkında mısın

gerçek nedir ne değildir bilemeyeceğim ama masum küçük bir çocuğa diş bilediğinin farkında mısın

Diş bilediğini hissettirdiği için ben gereksiz kıskançlık yaptığını düşünüyorum. Eşiminse kesinlikle bakmam ben falan diyo ya konu sahibi.

Yani ne bileyim bana tavırları tuhaf geldi.

Eltimin oğlu babasından ziyade eşime benzer. Herkeste bunu söyler amcasına benziyor diye. O dönemde eşim askere gitmemişti ve abileriyle kalıyordu (ailevi sorunlardan dolayı). Çok sever yeğenini. Durumumuz olmamasına rağmen babası çalışmadığı için sünnet düğününü tamamen biz üstlendik. Hemde ne birikmiş paramız olmamasına ve sıkışık olmamıza rağmen. Aklımdan bir kere bile şüphelenmek geçmedi.

Sahiplenmeyle ilgili bir durum. Kimi kendi çocuğunu umursamaz, kimi de tüm çocukları kendi çocuğu gibi görür, kıyamaz. Helede yeğen yani. Baba yarısı sonuçta.

Empatı yapıyorum, ablamın çocuğu o durumda olsa ben onu kendi üstüme bile geçiririm. Ne var yani?

Eşinde çocuğun bir sürü fotosu varmış.Doğum fotosu yok mu ? Hastanede annesinin kucağında filan ?
Çocuğun annesi başkası diye düşünüyorsan,eltini sıkıştır.Zaten hamileymişsin,eltine hamilelikle ilgili sorular sor.
Herkesin içinde sor ki bak bakalım eltinden önce başkası telaşla atlıyor mu.Mesela sen kaç kilo almıştın,kaçıncı ayda karnın çıkmıştı,kaçıncı haftada doğuma gittin vs...
Olmazsa eltinin annesini konuşturun ki kadın zaten kapıyı açmış,biraz deşseniz dökelecekmiş.

Ortada bir kesinlik yok ama sormak istedim ; bu şekilde kandırılsanız o çocuğa sahip çıkabilir miydiniz. Tüm duygularınızdan arınıp ona annelik yapabilir miydiniz. Evlendiniz ve yeğen eşinizin çocuğu çıktı ne olurdu

Konu sahibinin çocukla derdi yok aslında, eşinin ailesinin tutumundan kaynaklanıyor sorun. Çünkü anlattığı şeyler normal değil, tutarlı değil, sorun çocuk değil gibi geliyor bana

Hamilelgimi daha ailelere soylemedik. Dr bekleyin dedi.
Eltimi gorursem sorarim artik. Davet bile etmiyorlar diyorum ya...
Bana cocuga dis bilemis diyen arkadaslar tuzunuz kuru dimi. Esiniz sizi el ustunde tutuyor.. Allah daim etsin ne diyeyim.
Yalnizca empati diyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…