- Konu Sahibi dipsizkuyudakimutsuz
-
Vay be millet ne akıllıben evlenmeden önce dayımların karşı komşusu vardı. Komşularının oğlunun ünv. kız arkadaşı varmış ve hamile kalmış . Kızın ailesinin haberi yok. Kız bi şekilde ailesinden habersiz doğurmuş. Çocuğu oğlanın annesine bırakmış gitmiş sizin çocuğunuz olacak ailem bilmeyecek diye. Kız memleketine gitmiş kursa gidiyo atanıyo falan 3-4 yıl geçiyo aradan. Bunlar ailecek kızı istemeye gidiyorlar artık. Kızın annesi küçük çocuğu damadın küçük erkek kardeşi biliyo ama bilseki torunu. Bunlar evlenmiş ama kimse çocuğu bilmiyor. Dna testi nasıl yapılıyor. Ücreti işlemleri nasıl bilmiyorum ama senin için uygunsa bence kimseye söylemeden yaptırabilirsin. Yoksa bu şüphe senin içini kemirir durur
Aynı durumda eşinden şüphelenir miydin attraente?
Veya böyle bir durumda eşin senden şüphelense ve gerçek payı olmasa ne yapardın?
Bu çok hassas bir konu,bir kere konu sahibinin durup durup adama bu çocuk senin mi demesi saçma.
Hani birkaç sayfadan beri sürekli kan grubu diyoruz ya.
Konu sahibinin bunu araştırmak bile gelmemiş aklına.
Direk ''bu çocuk senin mi?''
Bende uyandırdığı izlenim çocuğa olan ilginin çok fazla olduğunu göstermek için suçlama.
Yani çok büyük şüphe uyansa konu sahibinde önce kendi kendine araştırır,yengenin hamileyken fotosunu bulmaya çalışır,komşusunu bulur,hamile olduğuna veya olmadığına dair bir tanık bulmak çok zor değildir heralde.
Aklıma en ufak bir şüphe gelse neler araştırırım,ve DNA testinden veya eşime söylemeden önce kendi kafamda olayı netleştiririm zaten.
Tüm bunları yapmadan suçladığı için kıskançlık diyorum ben.
Kaynim cocugunun fotosunu bile cekmiyor ki karisini ceksin.bizi 1 kere bile evlerine davet etmediler.dusunun 1 senelik evliyim onlar bize defalarca gelmesine ragmen biz 1 kere bile gitmedik evlerine.
Kayinvalidem asla sır vermez. Biz büyük bir kavga ettigimizde bilebeni suclu çıkardı kadın.
Arastirip sorusturma yapabilecegim malesef ki yakin biri yok.olsa da cvp alabilecegimi sanmam. Dna tstini arastirdm simdilik maddi gucum olmadigindan bu supheyle yasiyorum.
Bi arkadas demis yavas yavas alistiriyorlar diye ben de boyle saniyorum. Esiminse zaten asla bakmam kabul etmem. Bu kadar buyuk dolandirilmaktan dolayi...
Kan testi aklima gelmedi evet hemen kiskanclik dimi...
Basiniza gelmeden buyuk yargilara girismeyin bence
Kaynim cocugunun fotosunu bile cekmiyor ki karisini ceksin.bizi 1 kere bile evlerine davet etmediler.dusunun 1 senelik evliyim onlar bize defalarca gelmesine ragmen biz 1 kere bile gitmedik evlerine.
Kayinvalidem asla sır vermez. Biz büyük bir kavga ettigimizde bilebeni suclu çıkardı kadın.
Arastirip sorusturma yapabilecegim malesef ki yakin biri yok.olsa da cvp alabilecegimi sanmam. Dna tstini arastirdm simdilik maddi gucum olmadigindan bu supheyle yasiyorum.
Bi arkadas demis yavas yavas alistiriyorlar diye ben de boyle saniyorum. Esiminse zaten asla bakmam kabul etmem. Bu kadar buyuk dolandirilmaktan dolayi...
Kan testi aklima gelmedi evet hemen kiskanclik dimi...
Basiniza gelmeden buyuk yargilara girismeyin bence
Negatif,pozitif e bakmayacak.
Örneğin anne A grubudur,baba B grubudur.bu çocuk asla 0 grubu olamaz.
Veya anne baba 0 grubudur,çocuk asla A GRUBU,B GRUBU veya AB grubu kan taşıyamaz.
Zaten DNA baktıranlar genelde ilk kan grubundan şüphelenirler.
Tabii ki,anlaşılmama olasılığıda var.
Çocukla ebeynlerin kan grubu tutuyorsa tek çare DNA testidir.
Vay be millet ne akıllıAllah'tan bu gençler sonradan evlenmeyi düşünmüşler belki hiç öyle yapmayıp ikisi de başka hayatlar yaşayabilir ve çocuk da babaanneyi annesi bilerek büyüyebilirdi[/QUOTE
olan bu ortada sevgisiz annesiz babasız kalan yavrucaklara oluyo işte
Sadece beni degil annemi bile suphelendiriyor. Bana kıskanç diyebilirsiniz de annem de mi kiskanicak... yilda 3 gun ancak goruyor annem o bile bu kanıda. Tuhaflıklarla dolu bir aile. Cozerim inşallah tez zamanda...
Maalesef olan hep küçük yavrucuklara oluyorolan bu ortada sevgisiz annesiz babasız kalan yavrucaklara oluyo işte
ben evlenmeden önce dayımların karşı komşusu vardı. Komşularının oğlunun ünv. kız arkadaşı varmış ve hamile kalmış . Kızın ailesinin haberi yok. Kız bi şekilde ailesinden habersiz doğurmuş. Çocuğu oğlanın annesine bırakmış gitmiş sizin çocuğunuz olacak ailem bilmeyecek diye. Kız memleketine gitmiş kursa gidiyo atanıyo falan 3-4 yıl geçiyo aradan. Bunlar ailecek kızı istemeye gidiyorlar artık. Kızın annesi küçük çocuğu damadın küçük erkek kardeşi biliyo ama bilseki torunu. Bunlar evlenmiş ama kimse çocuğu bilmiyor. Dna testi nasıl yapılıyor. Ücreti işlemleri nasıl bilmiyorum ama senin için uygunsa bence kimseye söylemeden yaptırabilirsin. Yoksa bu şüphe senin içini kemirir durur
Ses kayıt cihazi 1 haftalik kayit yapabilr mi ki..haftada 1 gidiyoruz... sevgisiz kalmıyor merak etmeyin anne baba dedigi insanlarin yaninda gayet de simartilarak buyuyor.
Ses kayıt cihazi 1 haftalik kayit yapabilr mi ki..haftada 1 gidiyoruz... sevgisiz kalmıyor merak etmeyin anne baba dedigi insanlarin yaninda gayet de simartilarak buyuyor.
gerçek nedir ne değildir bilemeyeceğim ama masum küçük bir çocuğa diş bilediğinin farkında mısın
Diş bilediğini hissettirdiği için ben gereksiz kıskançlık yaptığını düşünüyorum. Eşiminse kesinlikle bakmam ben falan diyo ya konu sahibi.
Yani ne bileyim bana tavırları tuhaf geldi.
Eltimin oğlu babasından ziyade eşime benzer. Herkeste bunu söyler amcasına benziyor diye. O dönemde eşim askere gitmemişti ve abileriyle kalıyordu (ailevi sorunlardan dolayı). Çok sever yeğenini. Durumumuz olmamasına rağmen babası çalışmadığı için sünnet düğününü tamamen biz üstlendik. Hemde ne birikmiş paramız olmamasına ve sıkışık olmamıza rağmen. Aklımdan bir kere bile şüphelenmek geçmedi.
Sahiplenmeyle ilgili bir durum. Kimi kendi çocuğunu umursamaz, kimi de tüm çocukları kendi çocuğu gibi görür, kıyamaz. Helede yeğen yani. Baba yarısı sonuçta.
Empatı yapıyorum, ablamın çocuğu o durumda olsa ben onu kendi üstüme bile geçiririm. Ne var yani?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?