yegenim dedigi kendi çocuğu mu bilemiyorum?

gercekten ilginç ama ben sadece bir sevgi olduğunu düşünüyorum babalıkla ilgisi yok

Hangi açıdan bakarsak garip bir durum. Eşiniz amca olarak bu kadar düşkünse bile evliliginizin önünde tutması normal değil.
Yine öz anne babanin tutumu, kayinvalidenin çocuğu vermemesi ve eşinizden babalık beklemesi hiç ama hiç normal değil. Ne demek aranızda uyusun. Ben tahammül edemezdim.

Biraz daha dışarıdan bakmak lazım bence
Çocuğun annesi, hasta deniliyor ama normal hayatına devam ediyor
Şimdi sizin bir evladınız olsa, aklınız başınızdayken eşinizin ailesinin onu almasına izin verir misiniz?
Ya da aileniz sizin ve eşinizin her şeyi sağlamken, durduk yere çocuğunuzun bakımını üstlenir mi ?
Kadın normal hayatına devam ediyor, aynı şekilde baba da öyle. Annenin biraz safça tabir edilir durumda olması, çocuğunu idrak edememesini sağlar mı ? Ya da sonuna kadar sorumsuz bir baba da olsa kendi evladını ailesini verip, haftada bir iki görmeye gider mi?
Bu soruların cevapları, konunun şu halinde akıl bulandırıyor bence
Düşünüyorum, aynı şeyi yaşasam şüphelenirim, eşim bana senden vazgeçerim gibi bir cümle kullansa, bu olaya dahil olabilecek herkesi kafa kafaya çarpıp doğrusunu bulmadan uyku uyuyamam

onu bunu bilememde

biizm mahalleden tandııgmız bir kızın annesi dogum sonrası depresyona gırıyor ve cok fazla doktora gıdıyorlar tek care doguda bır koye yerlesmeyı uygun buluyorlar anne ve baba bebegı anane ve dedeye bırakarak gıdıyorlar doguya
gıdıs o gıdıs
yılda bır kac kere bu kız annesını ve babasını gordu depresyonda olan annenın bır daha cocugu oldu 3 yıl sonra suanda bu kızlardan bırı 26 dıgerı 23 yasında
buyuk olan kıza ananae ve dede baktı her ıkısıde vefat ettı dayıları sahıp cıktı evlenecek yakın zamanda.
olmuyor degıl oluyor böyle seyler elbette

fakat kadın depresyonda başka cocugu yokmu yada olacakmı istiyorlarmı?
istemiyorlarsa neden ıstemıyorlar? saglık sorunlarımı var dogurganlık bakımından yoksa cocuk ıstemıyorlarmı? zıra cocuk ısıtyor olmaları gerekıyor bır tanesı her ne kadar ben anlayamasamda baska bır yerde buyuıyor ıhtıyac duyar ufak bır yurege ınsan enınde sonunda.
diğer mesele siz bu aile içinde bu kadar soru işaretiyle nasıl yasıyorsunuz?
yanı 1 senedir olayı kayınbaba veya kaynanadan nasıl anlasılır bır dille dinlemezsiniz ? anlamadım.
kendi soru işaretlerinizden elbette onları haberdar etmeyin ama burada kılıfına uymayan bişiler var ha o cocuk eşinizle yengeden olabilir mi hiç fikrim yok , net.
ama bir cocuk anası babası bır aradayken neden hangı sebeble baska bır yerde yasar, yasarkende o babaanne hasta bır kadınlar oglununun hayatını sözüm ona neden ziyan etmesine seyirci?

Canım benim kan grubu hiçbirşeyi ispatlamaz. Benim kan grubum ne annemle aynı ne babam la ama kardeşiminkide öyle yani onun kide ne annemle nede babamla aynı. Burdan anlayamazsın. Dedemle aynı bizim kan gruplarımız. Oda sadece negatif olma yönünden

Kan gruplarıyla anlayamaz . Bi üstten geçer kan annem de babam da pozitif kardeşim ve ben negatif kan grubundayız sülalede birtek annemin babası negatif kan grubu.

Negatif,pozitif e bakmayacak.
Örneğin anne A grubudur,baba B grubudur.bu çocuk asla 0 grubu olamaz.
Veya anne baba 0 grubudur,çocuk asla A GRUBU,B GRUBU veya AB grubu kan taşıyamaz.
Zaten DNA baktıranlar genelde ilk kan grubundan şüphelenirler.
Tabii ki,anlaşılmama olasılığıda var.
Çocukla ebeynlerin kan grubu tutuyorsa tek çare DNA testidir.

Kendi cocuguna bakabilir bence de. Ama kayinvalideyle peder biz artik vermeyiz bu cocugu diyorlar. Cocuk zaten onlara anne baba diyor. .

madem bu yenge hasta
ben mesela torunumu alsam oglum ve gelınımın elınden
oglumuda alırım ne munasebet hayatını depresyonda bırının ellerıne bıraktırmam cocugumun
allah dusman basına vermesın ama torununu seven kısı cocugunuda cok sever dıye dusunuyorum

Kan grubuna bakıpta bu onun çocuğu demeside yanlış olur. Aynı kan grubunuda taşıyabilir amcayla. Annemle teyzemde aynı kan grubunu taşıyorlar. Kesin sonuç dna.

Anladığım kadarıyla durum adamın aşırı yeğen sevgisi ve konu sahibinin bunu kaldıramaması veya kalpsiz olması falan değil. Bu akrabalık yumağında ters giden bir şeyler var bu çok bariz.

Anne babası tarafından çok sevgi görmeyen tek çocuk o çocuk değil maalesef. Yeğenine aşırı sevgiyle bağlı ilk amca da o adam değil. Ama burada çok başka şeyler de var, bana göre bunlar tesadüf olmanın çok ötesinde.

Ben artık burada okuduğum veya şahit olduğum hiçbir şeye "yok artık" bile diyemiyorum, her şey olabiliyor. Konu sahibi şüphesinde yanılıyor olabilir bunu şimdilik bilemeyiz, ama şüphelenmekte bence kesinlikle haklı.

Şunu çok merak ettim...
Kayınvaldeniz ve eltiniz size yakın sanırım... Çocuk sizin yatağına gelebildiğine göre...
Peki siz hiç eltinizle konuşmayı denediniz mi?
Yada eltinizin eşinize karşı tavırları nasıl...
Benim içimde böyle bir şüphe olsa eltimin ağızını arardım...

Peki DNA testinden sonra ne yapmayı düşünüyorsunuz ?
Şu an hamilesiniz, evet bu yeğen eşinin öz çocuğu ise boşanacak mısın
Yoksa öğrenip ağlayacak mısın sadece
Bu da çok önemli bence

Ha negatifse de
Eşin sen bana güvenmedin diye senden boşanabilir
Gerisini de düşün yani adım atarken

Eltinin annesi ne ima ediyo bunlardan herşey beklenir derken sor diyroum
Hiç görmüyoruz diyosun
Eltini de mi görmüyo öz annesi

Ayrıca madem hamilesin
Eltine çok rahat zarf atabilirsin
Doğumu nerde yaptın vs. bende yapıcam da bilgi amaçlı soruyorum dersin kaynanan varsa bile

Sadece eşine bu çocuk kimden deyip duruyosun
Benden mi diyecek ondansa bile

Şu işaretlediğim cümleyi ben çok önemsemedim.
Bu forumda hergün ''ana-babamı veya kardeşimi bırakmam senden vazgeçerim '' cümlelerini duyuyoruz.Bana göre yeğenin de farkı yok.
Doğru bir cümle demiyorum,ama duymaya alıştığımız bir cümle.
Kadının hastalığı benimde kafamı karıştırdı.
Bir ihtimal kadının fazla saf olmasından kaynaklı çocuğu üzerine yazdırdılar.
Yada kadının fazla saf,aynı zamanda ileri derecede depresyonda olmasından kaynaklı babaanne çocuğa bakamayacağına kanaat getirip kendi aldı.
Sapasağlam bir anne baba tanıyorum,babaanne oğullarını kendi yetiştirmeye karar verip ellerinden almış.
Oğlan şuan lise 2 de ve hala babaanneyle yaşıyor.
Anne ne yapıyor dersen,eşi ve çocukları üzerinde bir yaptırımı olmadığı için kabullenmiş durumda.
Ben bu konuda bit yeniği aramazdım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…