- Konu Sahibi dipsizkuyudakimutsuz
-
Ben 1 bucuk aylik hamileyim... daha dogmasina cok var.ama ben dogdugunda bile 2.planda kalacağından supheliyim.
Dna testi yaptirmak istiyorum ama cocuk eşimden çıkarsa diye cok korkuyorum.
Ben kendi yegenlerimi cok seviyorum.ama ablamin annelik rolünü calmiyorum.
Dusunsenize çocuk banyo ettirilicek babasi tv izler kayinvalidem esimi cagirir gel yardim et diye. Cocuga soruyorum kimi daha cok seviyorsun babani mi amcani mi diye amcani diyor.
1 ay önce kayinvalidem kayinpeder esim ben bide o cocuk koyde kaldik ayni evde. Kayinvalidem çocuğu ogretiyo git amcanla yengenin arasinda yat diye. Ben koca cocgun aramizda yatmasini istemiyorum diye kavga cikti inanin. Esimle ayrı kavga ettik.kayinvalidem istemedim diye ayri surat yapti. Neymis cocuk yatarmis.e doldurma ozaman dimi..
Yani içinde insan sevgisi olanlar evlatlık edinip kan bağı bile olmadan keendi çocukları gibi benimsemiyor mu?
Adamın düşkünlüğünü bende hiç garipsemedim,konu sahibinin kıskançlığı diye düşünüyorum...tek problem yengenin ağır hasta olduğunu iddia etmeleri ama konu sahibine göre öyle olmaması.
3. kez kan gruplarını sorucam sana..
Biliyormusun kan gruplarını.
Kan grubunu bir ogreneyim de ben... dna testi sart oldu.
Kalp yerine taş tasimiyorum. Vicdanim cok sizladi benim de sizin gibi disaridan bakinca. Ama işin icine girince hic de oyle olmadigini goruyorum. Sorumsuz babasi kardesi babalik yapsin diye mi cocuk sahibi olmus ozaman.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kan gruplarıyla anlayamaz . Bi üstten geçer kan annem de babam da pozitif kardeşim ve ben negatif kan grubundayız sülalede birtek annemin babası negatif kan grubu.
sizin çocuğunuz varmı ? yoksa çocuk istiyordur belki eşiniz...
Kendi cocuguna bakabilir bence de. Ama kayinvalideyle peder biz artik vermeyiz bu cocugu diyorlar. Cocuk zaten onlara anne baba diyor. .
Negatif,pozitif e bakmayacak.
Örneğin anne A grubudur,baba B grubudur.bu çocuk asla 0 grubu olamaz.
Veya anne baba 0 grubudur,çocuk asla A GRUBU,B GRUBU veya AB grubu kan taşıyamaz.
Zaten DNA baktıranlar genelde ilk kan grubundan şüphelenirler.
Tabii ki,anlaşılmama olasılığıda var.
Çocukla ebeynlerin kan grubu tutuyorsa tek çare DNA testidir.
çok soru sordum ama ,
konu sahibi neden hamile bu adamdam?
Biraz daha dışarıdan bakmak lazım bence
Çocuğun annesi, hasta deniliyor ama normal hayatına devam ediyor
Şimdi sizin bir evladınız olsa, aklınız başınızdayken eşinizin ailesinin onu almasına izin verir misiniz?
Ya da aileniz sizin ve eşinizin her şeyi sağlamken, durduk yere çocuğunuzun bakımını üstlenir mi ?
Kadın normal hayatına devam ediyor, aynı şekilde baba da öyle. Annenin biraz safça tabir edilir durumda olması, çocuğunu idrak edememesini sağlar mı ? Ya da sonuna kadar sorumsuz bir baba da olsa kendi evladını ailesini verip, haftada bir iki görmeye gider mi?
Bu soruların cevapları, konunun şu halinde akıl bulandırıyor bence
Düşünüyorum, aynı şeyi yaşasam şüphelenirim, eşim bana senden vazgeçerim gibi bir cümle kullansa, bu olaya dahil olabilecek herkesi kafa kafaya çarpıp doğrusunu bulmadan uyku uyuyamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?